06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 A teáról

MANUTEA: A tea felmelegítő ereje MANUTEA: A tea felmelegítő ereje
2021. 01. 29. 3 perc olvasás
Mi melegíti fel jobban a fázós napokon, mint egy kancsó finom tea? Amíg még kint ropog a hó a lábunk alatt és fagyos, vagy lucskos az idő a boldogság szintünket tudatosan is fel kell tölteni, ösztönöznünk kell a vidámság iránti vágyat, összhangba kell hoznunk a testünket a lelkünkkel. Léteznek teák, amelyek képesek mindenre. A teák megnyitják Önnek az utat a napsütéssel teli vidékekre.
Jegesteák: A legjobb jegesteák, és hogyan készíthetők el Jegesteák: A legjobb jegesteák, és hogyan készíthetők el
2020. 06. 25. 3 perc olvasás
A legenda szerint az első jeges teát egy feszült angol úriember készítette az amerikai világkiállítás látogatói számára. A legjobb erjesztett teákat mutatta be, de senki nem akarta megkóstolni őket a nagy melegben. Felháborodottan, az amerikai polgárok hozzáállásától jégkockákat dobott a teákhoz, amelyek már el voltak készítve.
A CSEREGALAGONYÁNAK NAGY SZÍVE VAN A CSEREGALAGONYÁNAK NAGY SZÍVE VAN
2019. 03. 18. 2 perc olvasás
Megeshet, hogy már találkozott is vele. Ez egy tüskésbokor, vagy cserje, amely patakok mellett nő, erdők szélén, de akár a szomszédja kertjében is felfedezheti. Májusban tele van fehér virágokkal, októberben a vörös gyümölcsei már a távolból ragyognak. A cseregalagonya latin neve (Crataegus laevigata), amely annyit jelent erős, kemény.
Mi az a klitoria? A kék tea, amiről mindenki beszél Mi az a klitoria? A kék tea, amiről mindenki beszél
2019. 03. 13. 3 perc olvasás
Nemzetség, amelynek neve ellentétes a jó ízléssel. Így a 19. század elején részt vettek néhány csoport botanikus gyógynövény-, bokor- és kúszónövény, kiemelkedő virágokkal. A Klitoria valóban vonzza a figyelmet. Nemcsak a virágok alakja, hanem a képessége az italok színének megváltoztatása és az érdekes gyógyító hatások is.
Tea magazin, avagy illatos utazások… Japánba Tea magazin, avagy illatos utazások… Japánba
2019. 01. 10. 4 perc olvasás
A teakertek utáni utazásunk második állomása nem tartozhat más országhoz más, mint Japánhoz. Ez a kelet-ázsiai állam, amelynek a neve annyit jelent, hogy a felkelő nap földje a zöld tea ivását szentségé emelték. A Cha-no-yu bonyolult japán tea rituáléja szorosan kapcsolódik a helyi kultúrához és esztétikához. A tea rituáléjában tükröződik a kerti építészet, az ikebana művészete, és a kalligráfia.
A három gyógynövény, amelyekről még talán nem is hallott A három gyógynövény, amelyekről még talán nem is hallott
2018. 06. 07. 4 perc olvasás
Egyesek szuper ételeknek, mások a természet csodáinak hívják őket. Az emberek már régóta tudtak a hatásaikról, ám csak az utóbbi időben igazolták laboratóriumi kutatások, és az orvosi vizsgálatok a hatásaikat. Akár az ősi inkák ismereteiben hisz, akár az Ayurveda következtetéseire hagyatkozik, ajánljuk, hogy ezt a három gyógynövényt ne hagyja ki.
Manutea: A tea energiája egész évben Manutea: A tea energiája egész évben
2018. 03. 21. 3 perc olvasás
Felkészülni - vigyázz - rajt! A teste már igényli a vitaminokkal, és antioxidánsokkal való doppingolását, a lelke pedig több érzékenységet, és zen-t igényel.
Arról, hogy hogyan született a tea, és hogy ki lopta el Arról, hogy hogyan született a tea, és hogy ki lopta el
2018. 01. 19. 2 perc olvasás
Közvetlenül a víz után a tea a világ legnépszerűbb itala. A tálalása, és az elkészítése országonként változik, csakúgy, mint a preferencia, hogy hol milyen teát isznak, és hogy azt hogyan ízesítik. Bárhol is szolgálják fel, a tea mindig valami különlegeset jelent. A tea fogyasztása közben meditálhatunk, beszélgethetünk a barátainkkal, reggelizhetünk, dolgozhatunk, gondolkodhatunk...
Manutea: Tea karácsony Manutea: Tea karácsony
2017. 12. 04. 2 perc olvasás
Az az öröm! Kint havazik, ideális esetben sötét is van. Ön minden munkájával elkészült, vagy csak egyszerűen úgy döntött, hogy mára már elég a munkából. A melegben ül, a macskája dörgölődik a lábához, a kandallóban pedig pattognak a tölgy rönkök… Utópia? Merítse az orrát a szálas tea illatába, csukja be a szemét, és az álom átalakul valósággá.
Manutea: Ősz az egészség, és a jólét jegyében Manutea: Ősz az egészség, és a jólét jegyében
2017. 09. 21. 2 perc olvasás
Változtassa meg, amit meg tud változtatni, a többivel nem kell foglalkoznia. Ősz vörös orr nélkül? Igen! Idegesség nélkül dolgozni? Igen! Hétvége köd nélkül? Nem!
13 tipp, amellyel megízesítheti a minőségi szálas teáját 13 tipp, amellyel megízesítheti a minőségi szálas teáját
2016. 08. 29. 3 perc olvasás
Amit az ortodox tea szerelmesei a tea meggyalázásának tartanak, az mások számára, akik ugyanúgy a minőségi, egészséges, és eredeti teák rajongói táborába tartoznak természetes dolog.
Tartson velünk oda, ahonnan a minőségi teákért utazunk Tartson velünk oda, ahonnan a minőségi teákért utazunk
2016. 08. 17. 2 perc olvasás
Utazás a világ legjobb teái után, kóstolás, alkudozás, szállítás, és papírmunka. Az ideális ültetvények megtalálása gyakran évekig is eltarthat, de megéri a keresést, mert az eredménye egy illatos csésze tea, amelyet otthon, a munkahelyén, vagy épp a barátaival élvezhet ki.
Cikkek az oldalon: 12 24 72
-ból, -ből 2
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »