06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 MANUTEA: A tea felmelegítő ereje

2021. 01. 29. 3 perc olvasás
Mi melegíti fel jobban a fázós napokon, mint egy kancsó finom tea? Amíg még kint ropog a hó a lábunk alatt és fagyos, vagy lucskos az idő a boldogság szintünket tudatosan is fel kell tölteni, ösztönöznünk kell a vidámság iránti vágyat, összhangba kell hoznunk a testünket a lelkünkkel. Léteznek teák, amelyek képesek mindenre. A teák megnyitják Önnek az utat a napsütéssel teli vidékekre.

Hozza újra formába a testét

Az ember erős az elhatározásaiban, de gyenge azok végrehajtásában. Remarque úr valószínű, hogy nem jelentette ki, hogy végre el kezd futni, hogy a maradék péksüteményt a madaraknak szórja, vagy hogy mai naptól kezdve bizony kevesebbet fog dolgozni és többet fog pihenni. Ennek ellenére pontosan tudta, hogy hogyan működnek az élet dolgai. Nyilvános ígérettel megerősítheti elkötelezettségét az egészséges táplálkozás iránt, illetve az iránt is, hogy ettől kezdve a testmozgás az élete részévé fog válni. Szakértők azt állítják, hogy aki hangosan kimondja a hasonló állításokat a családja vagy a kollégai előtt, mint például: Vettem egy bérletet egy fitneszközpontba- az nagyobb valószínűséggel be is tartja az elhatározásait.

Ha úgy érzi nincs elég energiája a testmozgáshoz, kérjen segítséget a teáktól. A legjobb edzéstervet az energikus Yerba Maté, és az ínyencek kedvence a Pu Erh állítja önnek össze, ráadásul a fahéj ízesítésű Pu Erh remek zsírégető is.

Vegye magát körbe szeretettel

Természetesen a vörös orron kívül a télhez hozzá tartozik az arcpír is legyen az a fagyos levegőtől, vagy egy kedves bóktól. Valljuk be, mikor jut ennyi időnk a romantikus gesztusokra és szerelmi vallomásokra. A hosszú séták során egymás kezét fogva melegítjük fel egymást, egy hóvihar során pedig annyira szorosan egymásba karolunk, hogy megvédjük a másikat a hidegtől és felmelegítsük, mint soha más mikor. A szerelem egyszóval felmelegít.

A meleg érzéseket (és a sejtekbe áramló meleget) az angyalok lágy gyümölcse, az édesen savanyú acai, az erős Yerba Mate, és a szerelem virága- virágzó tea önti.

Gyújtson be a bacilusokkal teli katlan alatt

A meleg, amint az már ismert nem barátkozik a betegségekkel. Ha bármilyen vírus, baktérium, vagy penészes megbetegedés véletlenül megpróbálja legyengíteni az immunrendszerét, bújjon azonnal a paplanja alá és fűtse ki a betegséget. A hagyományos és bevált módszer arra, hogy a testének erőt adjon a betegség elleni küzdelmekben, hogy hagyja pihenni, könnyű ételeket fogyaszt, megnöveli a gyümölcs és a zöldség bevitelét, sőt megfelelő illóolajokat is inhalálhat.

De, ami a legfontosabb, hogy meg kell növeli a folyadék bevitelét.

Erre a célra a tiszta gyógynövényekből készült teák, gyógyteák, gyümölcs, vagy a fekete teák is alkalmasak.

Persze ezek a teák nem képesek csodákra, nem gyógyítják ki egy szempillantás alatt azonban a hatásuk tartós, és nem tartalmaznak olyan hozzáadott anyagokat, amelyek irritálnák a gyomrot. Ráadásul: remek az ízük!

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»