06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 7 fejezet a teákról

2.Teáskancsó teli egészséggel. Készítsen magának szálas teát 2.Teáskancsó teli egészséggel. Készítsen magának szálas teát
2018. 04. 10. 6 percet olvasás
A kínai teafalevelek jótékony hatásait az emberiség már kétezer éve ismeri. Az egész világon a teával számos betegséget gyógyítnak, és vele akadályozzák meg a súlyos betegségeket kialakulását is.
3. Hogyan győzze le a stresszt egyszer és mindenkorra 3. Hogyan győzze le a stresszt egyszer és mindenkorra
2018. 04. 10. 4 perc olvasás
A tea fogyasztásához mindig megfelelő az idő – ezt jelentette ki az Alice Csodaországban könyv írója Lewis Carrol. És mi egyet kell hogy értsünk vele. A tea segít legyőzni a nehéz reggeleket, és a fáradt délutánokat. Egyensúlyba hoz, pihentet, és pihentető alvást biztosít. Elég kiválasztania az Ön számára a legmegfelelőbbet.
5. A teánk már otthon van, és most hogyan tovább?! 5. A teánk már otthon van, és most hogyan tovább?!
2018. 04. 10. 5 percet olvasás
A teát helyesen elkészíteni nem tart hosszú ideig, és nem is bonyolult folyamat. A szálas tea elkészítésére néhány aranyszabály, és néhány javaslat vonatkozik. A többi a képzeletétől, a hangulatától, és azon függ, hogy épp milyen ízre vágyik. Miután megértette az alapokat, ne féljen kísérletezni.
1. Hogyan ismerjüfel a minőségi teát? 1. Hogyan ismerjüfel a minőségi teát?
2018. 04. 10. 6 percet olvasás
Amikor a minőségre törekszünk, meg kell ismernünk a piacot. Azok, akik aktívan érdeklődnek a körülöttük levő események iránt, nem engedik meg, hogy a hirdetőtáblákon lévő reklámszlogenek, és az azokon szereplő kellető külsejű termékek befolyásolják a döntésüket. A teák közt is sok különbség van. A teát általában nem könnyű osztályozni és összehasonlítani egyértelmű minőségi osztályok szerint.
4. Miért részesítsük előnyben a szálas teákat 4. Miért részesítsük előnyben a szálas teákat
2018. 04. 10. 3 perc olvasás
Sok családban nagy viták zajlanak arról, hogy – 400 forintos teákat fognak e vásárolni szép, színes dobozba csomagolva, vagy a minőségi szálas teák gazdag kínálatból választanak-e. Azoknak a személyeknek a száma, akik már biztosak a választásukban egyre inkább növekszik.
6. A tea nem szereti a fényt a nedvességet és a szagokat. 6. A tea nem szereti a fényt a nedvességet és a szagokat.
2018. 04. 10. 2 perc olvasás
Megvásárolta a teáját a legjobb beszállítójától, aki a legmagasabb minőségű szálas teát juttatja el Önhöz. Átszórja egy gyönyörű, üvegedénybe, fedéllel, hogy szépen mutasson a konyhája polcán. Mindenki látni fogja, hogy tudatos, nem iszik semmiféle minőségtelen teát, és az egészséges életmódot követi.
7. A bizalom az alap. És mi épp bizalmat kínálunk Önöknek 7. A bizalom az alap. És mi épp bizalmat kínálunk Önöknek
2018. 04. 10. 2 perc olvasás
A szálas teákat kifejezettem imádjuk. Számunkra nem csak üzleti tétel, és nem csupán a könyvelés egyik tétele. Mindig is része volt napjainknak. Hektoliter számban fogyasztottuk, tanulmányoztuk, beszélgettünk róluk, és az igazi csemegéket választottuk ki közülük. Aztán elkezdtük utazni utánuk. Ceylon, India, Dél-Afrika, Japán, Kína... A teaültetvények és a teakultúra teljesen elbűvölt minket.
Cikkek az oldalon: 12 24 72
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »