

-
Teák gyógynövény tartalom szerint
- Bambusz tea
- Citromfűből készült tea
- Csalán tea
- Csipkebogyó tea
- Édeskömény tea
- Ginko biloba
- Goji bogyó -ördögcérna
- Gyömbérből készült tea
- Hárs tea
- Homoktövis
- Jázmin tea
- Kamilla tea
- Kék tea Clitoriából
- Kender tea
- Közönséges orbáncfű
- Közönséges palástfű tea
- Málna tea
- Menta tea
- Moringa tea
- Tulszi teák
- Zsálya tea
Tanácsra van szüksége?

Miért a mi termékünket?
- Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
- Elégedett ügyfelek
- Kiszállítás általában 48 órán belül
Málna tea
A málnát amit erre acélra használunk a természetben nem találja meg. A vörös és a lédús málnát nagy odafigyeléssel és étvággyal szedjük az ültetvényekről ,melyet népiesen boldogasszony szoknyájának is nevezik. A 2 méteres lombhullató cserje Európában, Ázsiában és Japánban is őshonos. Az ősszel… teljes leírás

ERDEI BOSZORKÁNY ZÖLD ROOIBOS

Málna levél (FOLIUM RUBI IDAEI) - gyógynövény

TISZTÍTÓ TEA MORINGÁVAL
Málna tea
A málnát amit erre acélra használunk a természetben nem találja meg.
A vörös és a lédús málnát nagy odafigyeléssel és étvággyal szedjük az ültetvényekről ,melyet népiesen boldogasszony szoknyájának is nevezik.
A 2 méteres lombhullató cserje Európában, Ázsiában és Japánban is őshonos. Az ősszel lehullajtja leveleit , de előtte az erdei gyümölcs szerelmeseit megajándékozza apró gyümölcseivel.Természetesen bárki aki a gyümölcs rajongója júliusban és augusztusban csipegethet a finom ,illatos málnából.
A növény legnépszerűbb része a gyümölcse. Az antioxidánsok, a C, E, B1, B3, B12, és az ásványi anyagok nagy mennyiségének köszönhetően nagymértékben alkalmazzák láz, gyulladás csökkenésére és az immunrendszer erősítésére.
A népi gyógyászat a gyümölcsöt az erekció és a férfi termékenység támogatására javasolja .
A málnából teákat készítenek, szörpöket,lekvárokat és dzsemeket, gyakran fagyasztva is tárolják.
A málna levelei különösen a C-vitamin tartalmuk végett ajánlottak, gyomor- és bélrendszeri problémák esetén, hogy csökkentsék az erős menstruációt és megkönnyítsék a szülést. A leveleket javasolják szárítani, és ez után előkészíteni belőlük a főzetet.