06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 Kóreai tea

Koreában hosszabb ideje ismerik a teát, mint a szomszédos Japánban. Az első történelmi bejegyzések azt mutatják, hogy tealeveleket az áldozati szertartásokhoz használták körülbelül  661. környékén. A teák egyértelműen buddhista kolostorokhoz tartoztak , a 14. században koreai  uralkodónak sikerült… teljes leírás

Szűrés paraméterekkel
megmutat 1 - 4 -ból, -ből 4

JOONGJAK PLUS BIO - zöld tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

JOONGJAK PLUS BIO - zöld tea

Miért olyan kellemes, friss és illatos a dél-koreai Joongjak? Egyedülálló tulajdonságait  a termékeny  vulkánikus talajon szerezte, amelyen nevelkedett, kristálytiszta víznél, amely öntözte és a kellemes éghajlat, amely körülölelte. Korea a minőségi teatermelők egyike, és az utóbbi években a termelését ismét a keresettek közé sorolják. Az organikus gazdálkodási mód a kártyáiba játszik! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 739 Ft /250 g 4 696 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2024. 06. 25.

KOREA JEJU BIO - zöld tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KOREA JEJU BIO - zöld tea

Csodálatos tea enyhe ízzel és édes befejezéssel a szubtrópusi Jeju szigetéről a teáskannája felé tart. Élvezzen minden kortyot, mert valóban egyedülálló. Mint a hely, ahol felnőtt. Egy csodálatos ország vulkanikus kráterekkel, titokzatos szobrokkal, változatos kultúrával és csodálatos természettel évek óta vonzza az utazók figyelmét. Mostantól minden Manu rajongó érdeklődésének középpontjában áll. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 388 Ft /250 g 4 555 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2024. 06. 25.

KOREA JEJU SEJAK DURIN BIO - zöld tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KOREA JEJU SEJAK DURIN BIO - zöld tea

Zöld tea csak Japánból vagy Kínából? Kizárt dolog.  Még Dél -Koreában is találhat teakerteket, ahol egyszerűen tudják,mit hogyan kell csinálniuk. És mi mással lehetne ezt jobban kideríteni, mint az exkluzív és kivételes koreai Jeju Sejak Durin BIO -t, megkóstolni amely tökéletesen illeszkedő friss aromát és csodálatos ízt ötvöz, amelyet pompás és intenzív umami tesz teljessé. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
16 522 Ft /250 g 6 609 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2024. 06. 25.

 Korea Jeju Jeoncha Gwarang Bio - zöld tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

Korea Jeju Jeoncha Gwarang Bio - zöld tea

Beleszerett a japán zöld teákba, de még mindig kíváncsian keres valami újat, ismeretlent? Ezután leplezetlen örömmel mutatjuk be Önöknek a Három bőség szigetéről származó dél - koreai ritkaságot, amely varázslatos tónusokkal teli friss fuvallatát hozza a hagyományos gyakorlatokba, amelyekben büszkén uralkodik az umami összetéveszthetetlen ötödik íze, mindezt organikus minőségben. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 722 Ft /250 g 4 689 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2024. 06. 25.
Termékek az oldalra: 12 24 72

Kóreai tea

Koreában hosszabb ideje ismerik a teát, mint a szomszédos Japánban.

Az első történelmi bejegyzések azt mutatják, hogy tealeveleket az áldozati szertartásokhoz használták körülbelül  661. környékén.

A teák egyértelműen buddhista kolostorokhoz tartoztak , a 14. században koreai  uralkodónak sikerült elpusztítania az ültetvényeket, és a tea fogyasztás hagyományos ceremóniáját is.

Az ültetvények elszáradtak, csak  pár ültetvényt sikerült megmenteniük a helyieknek, hogy elkészíthessék a habosra kevert hagyományos teájukat.

A rendszeres termesztés, a termelés és a teafogyasztás az 1980-as években visszatért az országba.

Politikai szempontból 1945 óta Koreát két országra osztották fel - Észak és Dél-Korea.

Most hagyjuk is a modern kísérleteket, hogy felfrissítsük a barátságos kapcsolatokat a két egymással szemben álló országgal .

Ha tea szempontjából vizsgáljuk  a Koreai-félszigetet és a szomszédos kontinenst Kelet-Ázsiát, sokkal jobban fogjuk magunkat érezni. Jelenleg ott nőnek a legjobb japán eredetű tea cserjék .

A kiválasztott koreai teák termelését valószínűleg a Chung-cha régi módszerével készítik, amikor a fonnyadt leveleket rövid ideig forró vízbe merítik.

Ez megakadályozza az enzimek természetes oxidációját. Ugyanakkor teát megszabadítják a  teintől,  amely jól oldódik meleg vízben.

A második elkészítési módja  kínai eredetű.

Ez a levelek  száraz perszelését jelentik .A koreai Bucheo-cha vagy a Pucho-cha Koreában főként zöld teát termelnek, kis mennyiségben fekete ,vagy félig fermentált teát is termelnek.

Akik személyesen látogatták meg a gyönyörű Koreát, meg kell hogy erősítsék állításunkat, hogy ez egy hegyvidéki terület, amely magában foglalja szárazföldön kívül mintegy 3000 szigetet is.

Érdemes meglátogatni a város nagy metropoliszát modern felhőkarcolókkal, buddhista palotákkal, templomkomplexumokkal  gyönyörű természettel körbe övezve.

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»