

-
Teák gyógynövény tartalom szerint
- Bambusz tea
- Citromfűből készült tea
- Csalán tea
- Csipkebogyó tea
- Édeskömény tea
- Ginko biloba
- Goji bogyó -ördögcérna
- Gyömbérből készült tea
- Hárs tea
- Homoktövis
- Jázmin tea
- Kamilla tea
- Kék tea Clitoriából
- Kender tea
- Közönséges orbáncfű
- Közönséges palástfű tea
- Málna tea
- Menta tea
- Moringa tea
- Tulszi teák
- Zsálya tea
Tanácsra van szüksége?

Miért a mi termékünket?
- Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
- Elégedett ügyfelek
- Kiszállítás általában 48 órán belül
Kóreai tea
Koreában hosszabb ideje ismerik a teát, mint a szomszédos Japánban. Az első történelmi bejegyzések azt mutatják, hogy tealeveleket az áldozati szertartásokhoz használták körülbelül 661. környékén. A teák egyértelműen buddhista kolostorokhoz tartoztak , a 14. században koreai uralkodónak sikerült… teljes leírás

JOONGJAK PLUS BIO - zöld tea

KOREA JEJU BIO - zöld tea

KOREA JEJU SEJAK DURIN BIO - zöld tea

Korea Jeju Jeoncha Gwarang Bio - zöld tea
Kóreai tea
Koreában hosszabb ideje ismerik a teát, mint a szomszédos Japánban.
Az első történelmi bejegyzések azt mutatják, hogy tealeveleket az áldozati szertartásokhoz használták körülbelül 661. környékén.
A teák egyértelműen buddhista kolostorokhoz tartoztak , a 14. században koreai uralkodónak sikerült elpusztítania az ültetvényeket, és a tea fogyasztás hagyományos ceremóniáját is.
Az ültetvények elszáradtak, csak pár ültetvényt sikerült megmenteniük a helyieknek, hogy elkészíthessék a habosra kevert hagyományos teájukat.
A rendszeres termesztés, a termelés és a teafogyasztás az 1980-as években visszatért az országba.
Politikai szempontból 1945 óta Koreát két országra osztották fel - Észak és Dél-Korea.
Most hagyjuk is a modern kísérleteket, hogy felfrissítsük a barátságos kapcsolatokat a két egymással szemben álló országgal .
Ha tea szempontjából vizsgáljuk a Koreai-félszigetet és a szomszédos kontinenst Kelet-Ázsiát, sokkal jobban fogjuk magunkat érezni. Jelenleg ott nőnek a legjobb japán eredetű tea cserjék .
A kiválasztott koreai teák termelését valószínűleg a Chung-cha régi módszerével készítik, amikor a fonnyadt leveleket rövid ideig forró vízbe merítik.
Ez megakadályozza az enzimek természetes oxidációját. Ugyanakkor teát megszabadítják a teintől, amely jól oldódik meleg vízben.
A második elkészítési módja kínai eredetű.
Ez a levelek száraz perszelését jelentik .A koreai Bucheo-cha vagy a Pucho-cha Koreában főként zöld teát termelnek, kis mennyiségben fekete ,vagy félig fermentált teát is termelnek.
Akik személyesen látogatták meg a gyönyörű Koreát, meg kell hogy erősítsék állításunkat, hogy ez egy hegyvidéki terület, amely magában foglalja szárazföldön kívül mintegy 3000 szigetet is.
Érdemes meglátogatni a város nagy metropoliszát modern felhőkarcolókkal, buddhista palotákkal, templomkomplexumokkal gyönyörű természettel körbe övezve.