06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 Rólunk

Legyen Manu

Ki az a Manu? Mi vagyunk és most már Ön is. Nem hiszi?

Átnézi ezeket az oldalakat, és örökre csapdába esik a színek, illatok és ízek világába. Bármikor egy csésze teára gondol, a kis szürke sejtjei jelet küldenek: Tea, ez Manu! A Manu tea márka nem egy félénk újonc a piacon. Folyamatosan követi hagyományait a prémium tea beszállítójának a világ minden tájáról. 

A pajzsban a Manu felirat szerepel.

Mert az általa kínált összes tea emberi kézen haladtak át. Gyűjtötték a tealevelet, a gyógynövényeket és a gyümölcsöket. Szárították, hengerelték, válogatották.  Gépek nélkül, csak a fiatal nők keze és a tapasztalt férfiak állnak a lágysága és a szépsége minden fajtának. Nincsenek automatizált üvegházak, csak a világ minden tájáról érkező mezőgazdasági termelők ujjai és tenyerei, amelyek biztosítják az egyes szüretek egyediségét.Latinul a kéz szó Manus. Az emberi szó Germanusz,egy barátságos kapcsolat Per humanus.Ragaszkodunk a maximális minőséghez.

És aztán ... 
Kattintson, ugorjon a gyógynövényektől az oolongokig és a fehérről a fekete teákig. Tapossa ki az ösvényt a kínai specialitásoktól a dél-amerikai élet serkentőig. Bujjon ki az erdőből a gyomorproblémák, a szívproblémák, a légúti rendellenességek és a stresszes köhögésből. 
Lélegezze a ködös hegyek illatát, hallgassuk az őserdők hangjait, tankolja az energiát a vulkanikus tájakból. Fedezze fel a világot, ahol a minőség még mindig fontosabb, mint a mennyiség. Üdvözöljük a tea mániákusok világában.

Ui: Manu volt India első mitológiai embere. A történet drámai. Az uralkodó királyt halak figyelmeztették, hogy pusztító árvíz közeledik. Alig építette fel a hajót, megtörtént. Manu a hal uszonyához kötötte a hajót, és a hal biztonságba húzta.. Amikor a víz visszahúzódottt,Manu maradt az egyedüli élőlény a világon.Feláldozott a tengerbe vajat és tejet, egy év után azon a helyen egy nő született.

Ui 2: A végén a titok: a Manu teának testvére van ...

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»