

Tanácsra van szüksége?

Miért a mi termékünket?
- Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
- Elégedett ügyfelek
- Kiszállítás általában 48 órán belül
Jegesteák: A legjobb jegesteák, és hogyan készíthetők el

Ma a jeges teát számos kereskedelmi formában ismerjük. A műanyag palackokban néhány forintért folyékony cukrot, E-tartósítószereket, és festékanyagokat vásárolhatunk. Ezúttal próbáljon valódi jeges teát felszolgálni a vendégeinek, vagy a gyermekeinek. Friss, könnyű, tele vitaminokkal, és antioxidánsokkal, a saját ízlése szerint ízesítve.
A gyümölcsklasszikus nem fog csalódást okozni
A gyümölcsteák kiváló választás kisgyermekek, és óvodások, terhes nők, avagy egyszerűen mindenki számára, akik szeretnek nassolni. A SÁRKÁNY FRISSÍTŐ ICE TEA elnevezésű teánk alma, ribizli, mazsola, és cékla keverékével tökéletes alapanyagként szolgál a jeges teája elkészítéséhez. Akik szeretik a körtét azoknak nem szabad kihagyniuk a JEGES KÖRTE ICE TEA teánkat. A harmadik ajánlatunk, amely egyben a nagy kedvencünk is a CITRUSOS KÍSÉRTÉS gyümölcs tea. Nem tartalmaz hibiszkuszt, így valóban ideális kisgyermekek számára is.
A zöld hűsítés serkenti az érzékeket
Aki felfrissülésre vágyik a forró nyári napokon, jó adag energiával, és extra adag élénkítővel ötvözve, az készítsen magának zöld teából készült jeges teát. A japán teakertekből Sencha Makato jeges tea különösen ízletes, de a híres kínai Pi Lo Chun is nagy népszerűségnek örvend, amely kissé keserű, és enyhén gyümölcsös ízű. A szálas teakeverékek sem maradhatnak ki az ajánlatunkból – próbálja ki az áfonya, és az eper ízesítésű Sencha-t, és a SZERENCSE SÁRKÁNYA BIO zöld teát.
A fekete teák nem veszítenek a népszerűségükből
Az Assamból, Ceylonból, és Darjeeling környékéből származó tea finomságok a távolság illatát, és kellemesen keserű ízét idézik elő. A fekete teakeverékek közül a mangót, és a moringát tartalmazó jeges tea alapját Ceylon, és Assam tea alkotja, de a Pu Erh Red ice tea is tökéletes a jeges tea elkészítéséhez.
A gyerekek számára? Rooibos és Honeybush!
A Rooibos kiválóan alkalmas jeges tea elkészítéséhez. Természetesen édes ízű, sok egészségügyi előnnyel jár, és nem tartalmaz koffeint. Ugyanez vonatkozik a Honeybush-ra is, azaz a mézes bokorra. Próbálja ki Ön is a Rooibos Extra Long Cut Premium-ot, zöld Rooibos-t homoktövissel és guajaval, Honeybusht, vagy Honeybush Superstar-t.
Íme, pár recept a végére
Próbáljon meg egy csepp citromot csepegtetni a kék teájába, és egy sötétlila teát fog kapni.
ZÖLD JEGES TEA:
- A felmelegített teáskannájába szórjon szokásos mennyiségű teát. Adjon hozzá néhány friss mentalevelet, és öntse le 70-80 ° C-os vízzel.
- Három perc elteltével szűrje át a teát, szükség esetén ízesítse nádcukorral.
- Töltse fel a poharát 2/3 részt jégkockákkal, és öntse rájuk forró teát.
- Ily módon nem veszítik el a tea értékes aktív anyagait, és a tea íze, illetve az aromája is kiemelkedik.
FEKETE JEGES TEA:
- A felmelegített teáskannájába szórjon szokásos mennyiségű teát, majd azt öntse le forró vízzel.
- 3-5 perc elteltével szűrje át, és ízesítse a teáját citromlével, és cukorral.
- Ezután járjon el úgy, mint az átlag zöld tea esetében. A pohara aljára kompótot, vagy friss gyümölcsöt is adhat.
GYÜMÖLCSÖS JEGES TEA:
- Ajánljuk, hogy inkább dupla mennyiségű teából készítse el a jeges teáját, amelyet t forrásban lévő vízzel önt le.
- 8-10 perc elteltével szűrje át, ezután járjon el úgy, mint az átlag zöld tea esetében.
ROOIBOS ÉS HONEYBUSH:
- A felmelegített teáskannájába szórjon szokásos mennyiségű teát, majd azt öntse le forró vízzel.
- 3-5 perc elteltével szűrje át, és ízesítse a teáját citromlével, és cukorral.
- Ezután járjon el úgy, mint az átlag zöld tea esetében. A pohara aljára kompótot, vagy friss gyümölcsöt is adhat.
Speciális recept azok számára, akik szeretnek játszani
Készítsen macerátot gyümölcs, zöld, vagy gyógyteából. A macerát elkészítése kissé időigényes feladat, de az eredménye mindenért kárpótolni fogja. A hideg vízben, hosszú ideig történő „áztatás” még inkább kiemeli a teák egyedi ízét, és a teint tartalmazó teák hatása pedig fokozódik e művelet során.
- Szórjon körülbelül 2 evőkanál teát egy üveg kancsóba, és öntse azt le 1 liter hideg vízzel (kipróbálhatja leönteni forrásvízzel, ásványvízzel, szűrt, vagy csapi vízzel is).
- Helyezze a kancsót a hűtőszekrénybe, vagy hagyja szobahőmérsékleten.
- Macerálja a teát ilyen módon néhány órán keresztül, vagy akár egy éjszakán át. Minél hosszabb ideig tart a tea áztatása, annál erősebb lesz a kapott ital.
- Végül szűrje le a teát a szűrőn keresztül, és szolgálja fel a saját ízlése szerint.