06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 Vietnami tea

Vietnam a teatermelők rangsorában szinte mindig a tizedik hely környékén kap helyet. Helyiek naponta többször is fogyasztják, ami a  vietnámi piacon évente mintegy 30 ezer tonna teát jelent. További 130 000 tonna exportálható több mint 80 országba. A teák termesztése és a levelek  feldolgozása… teljes leírás

Szűrés paraméterekkel
megmutat 1 - 2 -ból, -ből 2

VIETNAM GREEN BIO - zöld tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

VIETNAM GREEN BIO - zöld tea

A virágzó rét illata, az érintetlen táj közepén, csobogó patak frissessége és mámorító édesség. Pontosan ilyen a vietnami bio tea, amely magába rejti mind a könnyedséget, mind az erőt. Hozzátesszük, hogy egy kicsit fűszerezve van Japánnal röviden muszáj meg kóstolnia. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
7 174 Ft /250 g 2 870 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk hétfő, 2024. 06. 03.

VIETNAM RAINFOREST SENCHA TAM DUONG - zöld tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

VIETNAM RAINFOREST SENCHA TAM DUONG - zöld tea

Mi lenne más, mint a lélegzetelállító ízlés szerint megkóstolni az Indokína tetőjén növekvő teát? Ennek oka a lélegzetelállító környezet, a japán hagyományos módszerek és a vietnami termelők gazdag tapasztalatainak kombinációja. A Vietnam rainforest Sencha Tam Duong pontosan az a tea, amely minden csészében békét és erőt hozhat. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
6 070 Ft /250 g 2 428 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk hétfő, 2024. 06. 03.
Termékek az oldalra: 12 24 72

Vietnami tea

Vietnam a teatermelők rangsorában szinte mindig a tizedik hely környékén kap helyet.

Helyiek naponta többször is fogyasztják, ami a  vietnámi piacon évente mintegy 30 ezer tonna teát jelent. További 130 000 tonna exportálható több mint 80 országba.

A teák termesztése és a levelek  feldolgozása jelentős figyelmet és erőfeszítéseket jelent Vietnamban. Erről számos "tea" kutatóintézet, egy termelési üzem és egy teafajta-tanulmányi iskola tanúskodik .

A vietnami szocialista köztársaság a teljes neve aDélnyugat-Ázsia államának .Fekete, zöld, oolong tea, a Pu Erhu és a ritkán fehér teák előállítására összpontosít. Jellemző a zöldteák zömére ,hogy  jázmin vagy lótusz illatúak , ami egy vietnami specialitás. A szájban a teák füves tengeri íze lassan édeskéve válltozik .

Az egzotikus desztináció  vonzza a turistákat, akik  csodálják a trópusi természet szépségét, a színes népi szokásokat és a kulturális gazdagságot, amely tükrözi India és Kína befolyását.

Vietnám legnépszerűbb sportága a tollaslabda, a tenisz és a ping-pong. Számos építészeti műemlék, pagoda, Cu Chi alagút és Cat Tien bioszféra rezervátum ... ez csak töredéke annak, amit Vietnamban csodálhatsz.

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»