

-
Teák gyógynövény tartalom szerint
- Bambusz tea
- Citromfűből készült tea
- Csalán tea
- Csipkebogyó tea
- Édeskömény tea
- Ginko biloba
- Goji bogyó -ördögcérna
- Gyömbérből készült tea
- Hárs tea
- Homoktövis
- Jázmin tea
- Kamilla tea
- Kék tea Clitoriából
- Kender tea
- Közönséges orbáncfű
- Közönséges palástfű tea
- Málna tea
- Menta tea
- Moringa tea
- Tulszi teák
- Zsálya tea
Tanácsra van szüksége?

Miért a mi termékünket?
- Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
- Elégedett ügyfelek
- Kiszállítás általában 48 órán belül
Tiszta Pu Erh
A Pu Erh teáról hosszú ideig az egyszerű halandók csak álmodozhattak. Azt mondják, hogy a kínai császár és udvara számára volt csak elérhető. A dél-kínai Yunnan tartomány tea kertjeinek tulajdonosai a legjobb tealeveleket választották ki, amelyeket préseltek és fermentáltak így jött létre a Pu Erh … teljes leírás

PU ERH std.

PU ERH MINI TOU CHA - több mint 15 éves

PU ERH ROYAL

PU ERH 1ST GRADE

PU ERH MINI TOU CHA

PU ERH SUPER BIO

GOLDEN TIPPY RIPE KING OF PU ERH BIO

PU ERH GREEN

CHINA PU ERH TEA 1ST GRADE BIO

CHINA PU-ERH MINI BEENG CHA 9g

PU ERH GREEN TUO CHA

PU ERH MINI TOU CHA GOLD PREMIUM

CHINA GOLDEN TIPPY PU ERH KING SIMAO

CHINA YUNNAN QUEEN OF PU ERH

YI WU MOUNTAIN PU ERH - 357 g

CHINA GREEN PU ERH SHENG CHA BIO

CHINA GREEN PU ERH BEENG CHA - 357 g

BAN ZHANG MOUNTAIN - 357g - Pu Erh

PU ERH BEENG CHA - 357g
Tiszta Pu Erh
A Pu Erh teáról hosszú ideig az egyszerű halandók csak álmodozhattak. Azt mondják, hogy a kínai császár és udvara számára volt csak elérhető. A dél-kínai Yunnan tartomány tea kertjeinek tulajdonosai a legjobb tealeveleket választották ki, amelyeket préseltek és fermentáltak így jött létre a Pu Erh .
Nagy meglepetés, hogy a fermentált tea minél tovább áll , annál minőségibb és annál jobb az íze.Napjainkban számos Pu Erhu faj van.
Nagy barna leveleiről és földi aromájáról fogja felismerni . Az íze nagyon különös, természetesen földes, kissé keserű, de gyakran rendkívül kellemesen édes utóízű.
MI AZ A SENG PCHU-ER ÉS SU PCHU-ER?
A "Pu Erh" vagy "Pchu-Er" név alapvetően kétféle tea előállítására vonatkozik, amelyeket két különböző módon gyártanak. Ugyanaz a kínai teafa (Dayeh) egy és ugyanazt a széles levelű fajtáját használják termelésükhöz.
A levelek leszakítása után szárítjuk, és rövid felmelegedéssel eltávolítjuk az enzimeket. A lassú szárítás eredményeként a végtermék az úgynevezett mao cha. Attól függően, hogy tovább kezelik e a kapott mao cha-t, Sheng Pchu-Er vagy Shu Pchu-Er t kapunk.
- A Sheng Pchu-Er egy sajtolt, friss zöld tea, amely fokozatosan sötétedni kezd, és megváltoztatja az ízét és aromáját az idő során.Eredetileg azonnali fogyasztásra készült.
- Valamikor az 1960-as években rájöttek, hogy a hosszú tárolás során nem veszített minőségéből ez a fajta tea. Éppen ellenkezőleg.A nagy felfedezésből a kereskedők rögtön pozitívan jöttek ki , a fogyasztók dicsérték a tea ízét.
- Mindez nem a Pu Erhu, szülőhelyén Yunnan tartományában történt ahonnan a tea származik , hanem több ezer mérföldnyire található Kunag Tung tartományban, Hongkongban és másutt.
- A préselt teák népszerűek az érdekes formájának köszönhetően ,így sok gyűjtő érdeklődési tárgyává váltak.
- A gyártás során a mao cha-t leforrázzák, így lágyul meg és formázhatóvá válik különféle formákba.
- A teának bizonyos nedvessége megmarad, és az évek során a természetes baktériumoknak köszönhetően a tea érlelődik. Öt-tíz év elteltével "befejezettnek" tekintjük a folyamatot.
- A Shu Pchu-Er lényegében érett, közvetlenül a gyártás után. Ebben az esetben a vízbe áztatott mao cha -t egymás tetejére rétegekbe helyezzük el ,amit nagy nedves anyag alá rejtünk. A tea befullad így aktiválja a hasznos baktériumokat es felgyorsítja az érlelődési folyamatokat.
- Több tucat órát követően a teát vagy préselik vagy szárítják és csak ez után csomagolják.