06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft

CHINA GREEN PU ERH SHENG CHA BIO

Kód: 1705

Mindennek megvan a maga ideje. És a China Green Pu Erh Sheng Cha BIO esetében ez duplán igaz. Minek sietni, ha a természetes és hosszú érlelés adja ennek a teának a legjobb ízét és aromáját. Ha szükségtelen emberi beavatkozás nélkül hozzáad a természethez szent kapcsolatban termesztett tealevelet, olyan italt kap, amelyet mindig örömmel fog fogyasztani.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kína
Vidék
Vidék:
Yunnan
Íz
Íz:
Földes, Teljes
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
12 éves kortól
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1200m - 2000m
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

100%

A tea infúziója és íze

A gyönyörű arany szín gazdagon átszőtt zöld visszaverődésekkel.  A tea gazdag és egyedi ízében méz, gyümölcsök és gyógynövények keverednek, amelyek lassan kellemesen földes tónusokká alakulnak, nem kívánt fanyarság nélkül.

A tea eredete

A kínai teák minden kedvelőjének ki kell próbálnia a Pu Erh-t. Mi több, ez egy ízletes híd az egykori Középső Királyság teáihoz. A piacon kapható Pu Erh képviselőinek többsége tálra vagy fészekre emlékeztető formába van préselve, de még a laza forma sem veszít semmit a tulajdonságaiból.

A déli Yunnan tartományból származó kincset, ahol a helyi klímát a monszunok ereje uralja, tulajdonságai miatt gyakran a borhoz hasonlítják. A többi teával ellentétben jól öregszik, így a megfelelő páratartalom és hőmérséklet szigorú betartása mellett akármeddig eláll a halomban, és ez csak a javára válik.

A zöld vagy sheng azonban eltér a többi Pu Erh-től.  Ez az alapja ennek a teafajtának, amelynek gyökerei mintegy 1800 évre nyúlnak vissza. A frissen szedett leveleket hagyják természetes módon megfonnyadni, mielőtt gyorsan, de csak enyhén, hőkezelik serpenyőben. Ezután kézzel sodorják őket, és a nap sugarai mondják ki a végső szót, kellőképpen megszárítva a vékony spirálokat. Az ezt követő pihenési időnek köszönhetően az aroma és az íz harmonizálódik, és idővel egy intenzív és egyszerűen ellenállhatatlan teát kapunk.

Az érési idő növekedésével az ár is növekszik, ezért teljesen érthetetlen, hogy a legrégebbi zöld Pu Erh-t a Nagy Kulturális Forradalom idején szándékosan megsemmisítették. Talán az eredeti természetgyógyászok hibája is, akik a Sheng Pu Erh-t az emberi egészség csodájának tartották. A tárolás és érlelés során speciális mikroorganizmusok hatnak a levelekre, és az így kialakuló kémiai folyamatok fokozzák a különböző betegségek elleni pozitív hatását.

Számos kiváló és exkluzív Pu Erh-t találhat a piacon, de ha olyanra bukkan, amelyik szintén organikusan termesztett teafákról származik, higgye el, az íze észrevehető. Valójában a China Green Pu Erh Sheng Cha BIO egyedülálló, testes ízt kínál, amely az édes és a földes ízek közötti változatos árnyalatok gazdag tárházával rendelkezik. Ez teszi igazi élménnyé az igazi ínyencek és a kezdő kísérletezők számára egyaránt, akik a természetesen alacsony teintartalmat is élvezhetik.

Hatásai - teák

Pu Erh
Hatásai - pu-erh

Tea csomagolásának bemutatása 

A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 80 °C Elkészítési idő 3 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

Öntsön 80 °C-os vizet a Pu Erh Greenre, 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez 1 teáskanálnyi mennyiségben.
Ha teáskannában szeretne teát készíteni, adjon hozzá 1 teáskanálnyi teát.
A tealeveleket lefedett csészében 3 percig áztassa, majd szűrje le.

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


DARJEELING GREEN - zöld tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

DARJEELING GREEN - zöld tea

"A virágok mindenütt megtalálhatók. A nappalok hűvösek és a napocska bújócskázik velünk "- mondta Rabindranath Thakur költő, zeneszerző és festő, aki száz évvel ezelőtt született. Igen, így fejezte ki Darjeeling szépségét, lélegzetelállító hegyi üdülőhelyet és a horizonton túlnyúló tea kerteket. Kövess minket nyugat Bengáliába. A tökéletes teáját Imádni fogod. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 184 Ft /250 g 4 074 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2024. 06. 25.

OOLONG TIE KUAN YIN, Kegyelem vas istennője
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

OOLONG TIE KUAN YIN, Kegyelem vas istennője

Az Oolong legmagasabb minősége a legdrágábbak közé is tartozik. A kínai Fujian vas istennőjét a tapasztalt teaszakértők keresik a kivételes ízéért és az aromás tulajdonságaiért. A Gong Fu Chan metódussal ajánlatos elkészíteni. Akkor adja ki magából a legjobbat - gazdag jellem, hosszú utóíz és maximális nemesség. Ezt most Ön is átélheti. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
6 371 Ft /250 g 2 548 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2024. 06. 25.

PU  ERH  SUPER BIO
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

PU ERH SUPER BIO

Amikor hiányzik az öröm az életéből, amikor szüksége van élénkítésre, amikor barátra van szüksége az esős délutánon... Mindig itt van a minőségi tea. Ez minden oldalról örömöt szerez. Az ízlelőbimbók fürdeni fognak, az emésztés boldogan felugrik, a rosszkedv elillan messze földre. A Pu Erh Bio minőségben ízletes boldogság minden napra. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 779 Ft /250 g 3 512 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2024. 06. 25.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»