06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu

Miért a mi termékünket?

 • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
 • Elégedett ügyfelek
 • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 A szellemi jólét az élet alap köve. Hogy rakjuk le ezeket az alapokat?

2024. 04. 11. 6 percet olvasás
A fejfájásra, haspuffadásra vagy esetleg a rossz hangulata ellen könnyű bevenni valamilyen színes tablettát. Jussunk el lassabban a belső békéhez. Mit szólna ahhoz, ha természetes úton érnénk el méghozzá gyógynövényekkel, teákkal. Megeshet, hogy ez a folyamat lassúbb, de sokkal enyhébb, gyengédebb egészségesebb és tartósabb lesz!

Nem igazán feltűnők, de az ízlelőbimbóinknak más a véleménye róluk. Minden gyógynövényben van valami egyedi. Kellemes az illatuk és növelik a test komfortérzetét. Tudomásul kell venni, hogy a gyógynövények nem helyettesítik az orvosi kezelést, nem gyógyítják a szorongást vagy a depressziót rögön az első elfogyasztott csésze tea után. De fokozatosan - lépésről lépésre – egyszer csak eljut abba az állapotba, amelyben elkezdi tudatosítani a lelki békéjét, a hangulata kiegyensúlyozott lesz, nem lesz fokozott szívverése és a végtagjai sem lesznek hidegek a stressztől.

Kérjük a színpadra a természetes gyógymódot

A tabletták felírása után azonnal konzultálnia kell az orvosával a gyógynövények használatáról. Néhány közülük nem kompetens a gyógyszerekkel, így egyszerre nem fogyaszthatók, vagy gyengíthetik a gyógyszerek hatását. Napjainkban alábecsülik a belső békét. Valóban nem elég minden este húsz percet a tévé előtt pihenni, vagy hétvégén fél órára leülni olvasni. Ez egy olyan állapot, amikor jól érzi magát a saját testében. Az oda vezető út pedig hosszú távú.

 • Kiegyensúlyozott hangulat (függetlenül attól, hogy mi történik Ön körül)
 • Élesebb elme és gyorsabb reflexek
 • Kompromisszumkészség
 • Jobb munka és sportteljesítmény
 • A libidó növekedése
 • Kontroll alatt tartott emésztés
 • Enyhébb menstruációs fájdalom
 • Jobb minőségű (egyenletes és mély) alvás
 • Friss és táplált bőr
 • Elegendő energia egész napra (nincs energia ingadozás)
 • Reggeli ébredés ébresztő óra nélkül

Első pillantásra apró dolgok ezek, de ha egyszerre sújtja az összes, akkor ez egy olyan problémacsomag, amely kellemetlenné teszi az életét, és minden nap jelentősen csökkenti a komfortérzetet. Sok lehetősége van, mindegyik gyógynövényben van valami egyedi, és mindegyik kicsit másképp hat az emberi szervezetre. Néha még az egyes fajták kombinálása is lehetséges, és így sokkal nagyobb adag egészséget kapunk tőlük.

Miből is lehet választani?

Kamilla virág

A nevét majdnem mindenki ismeri, így a gyógyhatásai is már eléggé ismertek. Kedvezően hat a szervezetben zajló számos folyamatra, a légzőrendszer és az emésztőrendszer normál működésére, erősíti az immunitást, valamint a kognitív és mentális egészségre is jó hatással van. Ezen kívül helyre állítja a hangulatát, segít a könnyed elalvásban és a relaxálni.

A citromfű virágai és levelei

A citromfű elsősorban az alvás elősegítésére szolgál, de ennél sokkal szélesebb körű a felhasználása. A hormonális egyensúly, az érrendszer, a légzőrendszer és az emésztőrendszer normál működése mellett a pajzsmirigy normál működésére és a mentális egészségre is alkalmas.

Levendula virágai

Levendula – nem csak bódító és nyugtató illat. Alkalmazható az emésztés normalizálására, amely a lelki problémák esetén eléggé leterhelt, az alvás és a relaxációs képesség javítására, az immunitás és a lelki állapot erősítésére.

A csarab virágai

Vannak olyan gyógynövények, amelyek kezében több ász is van, de sajnos nem kapnak különösebb figyelmet. Közéjük tartozik például a csarab is. Hasznos lehet alvási problémák, a rossz hangulat és a gyenge immunitás esetén. De legfőbb szerepe, hogy segítse a húgyutak (vesék) normális működését.

A sáfrány virágai

Oly ritka, mint a sáfrány? Ez nem vonatkozik az emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásaira. Ennek a gyógynövénynek a főzete javítja a hangulatot és a mentális egészséget, vagy akár elősegítheti a férfiak termékenységét is (pozitívan befolyásolja a sperma minőségét), és növelheti a menstruáció alatti kényelmet.

Ginkgo biloba

A jellegzetes formájú ginkgo levelek elsősorban a gondolkodás támogatásához kötődnek, de a hatásainak a listája jóval hosszabb is lehet - lelki egyensúly, a vérrendszer mikrokeringése, a vérkeringéssel összefüggő kognitív funkciók és a koncentráció javítása.

Csalán

A szív és érrendszer, a légzőrendszer, az érrendszer és a kiválasztó rendszer normál működése, a csontok, az ízületek, a haj és a bőr normál állapota, a mentális és idegi egyensúly, a koncentráció és az intellektuális tevékenység, fokozott vízkiválasztási képesség a szervezetből és természetes védekezőképessége, életereje. Ez csak egy része annak, amire a csalán szinte egy ujjpattintással képes. Az egyik legerősebb gyógynövény. Általánosan beszerezhető és olcsó, de az erőssége miatt nem szabad tartósan fogyasztani, rendszeres szüneteket kell tartani a fogyasztása során.

Kardamom

Ez a jellegzetes gyógynövény elsősorban az emésztőrendszer, valamint a légzőrendszer, az ideg és a húgy, valamint a szív és érrendszer normál működéséhez köthető… továbbá nagy hatással lehet a lelki közérzetre és a szervezet természetes védekezőképességére.

Kurkuma

kurkumáról sokat beszéltek az elmúlt években. Ez nem is csoda. Felbecsülhetetlen az, ahogy képes a szervezetet megtisztítani, és megszabadítani azt az összes méreganyagtól. Hatékony szerként hathat az érrendszer, az ízületek és csontok, a máj, az idegek, a légzés és a mentális jólét normál működésére és állapotára is.

Orbáncfű

Az orbáncfüvet népiesen varázslónak nevezik. Ez az elnevezésé pontosan leírja a hatásainak széles skáláját. Antioxidánsként erősíti az immunrendszer normál működését és támogatja a lelki egyensúlyt. De segíti az emésztés normalizálását, a máj, az epehólyag, az ideg és légzőrendszer, valamint a keringési rendszer tevékenységét, valamint az ízületek, a csontok és a bőr normál állapotának helyretétele is szerepel a listáján. Segíteni tud az érzelmi komfort, pozitív hangulat és relaxáló képesség létrehozásában. A hüvelyi mikroflóra egyensúlya, csak kellemes bónusz mindazból amire képes.

Fűzfa

A nem épp egy feltűnő gyógynövény, amely elsősorban a húgyutak és a prosztata normál működésére, a menstruáció és a menopauza alatti komfortérzetre, valamint az ízületek mozgékonyságára helyezi a hangsúlyt, de segíthet az ellazulásban és az alvásban is, hozzájárulva ezzel a relaxációhoz, a lelki és fizikai jóléthez.

Ázsia gázoló

Étvágytalanságtól szenved, nehéz lábak és duzzanatok nehezíti meg az életét, legyengült immunitással küzd? Az ázsiai gázoló mindezben a segítségére lesz. De sokkal többre is képes – felfrissíti és normalizálja a kardiovaszkuláris rendszert, az érrendszert, légzőrendszert, és az emésztést, támogatja a női szexuális egészséget, a szervezet immunrendszerét és leküzdi az étvágytalanságot is.

Bazsalikom

bazsalikom pótolhatatlan helyet foglal el a konyhában, de a stresszoldásban és a lelki egészség támogatásában is helytáll. Jól jöhet a nyugtató hatása, valamint a kognitív funkciókra gyakorolt pozitív hatása is. Továbbá segít leküzdeni a stresszt, természetes vitalitást biztosít, normalizálja az emésztést, a vérkeringés és a légzőrendszer működését, valamint vízhajtó hatású is.

Yerba Mate

Ez az antioxidáns a szokásos hatásai mellett, mint például a szív és érrendszer normál működése vagy a víz gyorsabb eltávolítása a szervezetből, képes elnyomni a szellemi és fizikai fáradtságot is, és megakadályozza a testsúly ingadozását.

Orvosi macskagyökér

Ritkán szerepel a listán, de tudni kell, hogy a macskagyökér nagyon erős gyógynövény, ha lelki problémákkal küzd. A specialitása, hogy a fogyasztóját segíti ellazulni, relaxálni, segít a gyorsabb elalvásban, segít az emésztőrendszer, a szív és érrendszer normál működésében és a vérnyomásértékek kiegyenlítésében is.

Szibériai ginzeng gyökér

Egyes gyógynövények észrevétlenek, de hatásuk nagyon erősen befolyásolhatja a szervezet működését. A szibériai ginzeng antioxidánsként ebbe a kategóriába tartozik. Felerősíti az immunitást és a természetes védekezőképességet, támogatja a szív és érrendszert, a mentális és kognitív teljesítmény, valamint javítja a gyorsabb felépülési képességet.

Rózsaszirmok és rügyek

A rózsának több tucat különböző hatása van, nehéz ezeket néhány pontban összefoglalni. Ilyenek például:

 • Az immunrendszer támogatása
 • A szív és érrendszer, a húgy és légzőrendszer normál működése
 • Emésztés és kiválasztás
 • Változókori panaszok enyhítése
 • A csontok és ízületek állapotának javítása
 • Az érrendszer normál működése
 • Jobb koncentrációs képesség
 • Duzzanatok elleni védelem
 • A termékenység növekedése
 • Mentális egyensúly
 • A látás és a bőr normál állapota

Ezen túlmenően a rózsa (különböző formákban) hatékony segítséget nyújthat lelki és alvás zavarok esetén is.

Időzítés

Ha úgy dönt, hogy támogatja egészségét, vagy megpróbálja csökkenteni a komorságát gyógynövényekkel, adjon nekik elegendő időt. A lélek gyógyulása több hónapig is eltarthat. Az első hatások már két hét után jelentkezhetnek, de általában legalább kétszer ennyi ideig tart, mire észreveszik magukon a változást. A belső nyugtalanság és stressz által leterhelt szervezet kevésbé érzékeny, és a szerekre (jelen esetben gyógynövényekre) késve, vagy nem kellően intenzíven reagálhat.

Adjon esélyt a CBD-nek

Nincsen egységes vélemény a kannabidiollal kapcsolatban. Számos tanulmányok (amelyek a szorongásra és depresszióra gyakorolt közvetlen hatását vizsgálják) egyértelműen rámutatnak a lehetséges egészségügyi előnyeire, de a szakértők nem akarnak végső álláspontot foglalni e téren. Ugyanabban a csónakban evez, mint a gyógynövények – nem építheti rá a teljes kezelését és a gyógyulását. Támogató szerként viszont igen érdekes és pozitív eredményeket tud felmutatni, mivel gyógyszerekkel vagy gyógynövényekkel kiegészítve több fronton is erősíti a szervezetet. Mi csak a kézzel súrolt kendernek adunk teret, amely műtrágya és vegyszer nélküli, így az ereje teljes mértékben kiemelkedik

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»