06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

TAJGAGYÖKÉR (Szibériai ginszeng) - gyógynövény

Kód: 858

Csoda vagy csak "egyszerű" gyökér? A népgyógyászat szerint az immunrendszerre való hatása egyedi. Erőt ad és frissíti a testet. A botanikusok a gyökér életciklusát csodálják, főleg Kelet Ázsiában van a legjobban elterjedve. 

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 301 Ft /250 g 2 120 Ft /100 g
Szállítjuk kedd, 2023. 12. 12.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kína
Íz
Íz:
Édeskés, Gyengéd

Összetétel

Ginzeng 100%

A gyógynövény főzete és íze

A gyógynövény főzete világos, sárga színű és enyhén keserű ízű. Az illata fás, semmi mással nem specifikálható.

A gyógynövény eredete

Rögtön az elején meg kell említeni, hogy a „ginseng” terminológiában vannak néhány buktató. A hagyományos kínai orvoslás nagyon pontosan megkülönbözteti a ginseng fajtáit, amelyeket orvoslásra használnak, Panax ginseng (más néven eredeti ginseng, ázsiai ginseng, kínai, koreai, ázsiai ginseng,), Panax quinquefolius (úgynevezett öt levelű ginseng, amerikai ginseng) és Eleutherococcus senticosus (más néven tajgagyökér, szibériai ginseng).

A kínaiul a ginseng annyit jelent, hogy "emberi gyökér", mivel a formája hasonlít az emberi testre. Elismert, imádatott növények közé tartozik, amely mesékben és mondákban is gyakran megjelenik. Állítólag bevonzza a szerelmet, az egészséget, a szépséget, de a pénzt és a potenciát is növeli. Égetésével elűzi a gonosz szellemeket, megszünteti a megbabonázást, és az átkokat. A ginseng gyökere állítólag teljesíti a vágyakat, miután intenzíven gondolunk arra a dologra, amire vágyunk szorongatva a kezünkben a gyökeret, folyó vízbe kell dobnunk.

A valódi ginsenget már az időszámításunk előtti 4. században használhatják. Azért, mert nagyon elérhetetlen volt, és a mai napig is az, és drága volt, a szibériai ginsenggel helyettesítették, amely ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az eredeti ginseng.

A sibériai ginseng, amelyet ördög gyökérnek is hívnak Kelet-Ázsiában, különösen Kelet-Oroszországban, Észak-Kínában, Japánban és Koreában is elterjedt. Ez egy igénytelen, évelő növény, amely 2 méter magas, elliptikus levelekkel és világosszürke kéreggel rendelkezik. A növényen vagy hímnemű, vagy nőnemű, vagy hermafrodita virágok jelennek meg, a termése tojás alakú nem ehető bogyók. Több ezer magot tartalmaz, amelyek csak a második évben csíráznak. A növény a gyökereivel is szaporodik.

Éppen a gyökerek azok, amelyek a növényt annyira népszerűvé teszik. Az 1950-es években a tudósok megerősítették, hogy a valódi ginsenget - szibériai ginsenggel helyettesíthetik, mivel azonos hatóanyagokat tartalmaznak. Érdekességként szolgálhat, hogy a hatóanyagok a növény leveleiben is megtalálhatók. A szibériai ginseng gyökereit szeptember végén takarítják be, és 70 ° C-on szárítják.

Hatásai - teák

Szibériai ginzeng
Hatásai - Szibériai ginseng

Gyógynövények csomagolásának bemutatása

Kiváló minőségű alumínium csomagolás, amely lehetővé teszi a visszazárást nyitás után. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a gyógynövények jellegét. A gyógynövények mindig hermetikusan lezártak a csomagolásban, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. Erre a három dologra rendkívül érzékenyek a gyógynövények, és nagy hatással van a gyógynövény és az infúzió végső minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet főzni Elkészítési idő 10 perc Mennyiség 1 teáskanál 3-5 dcl-hez

Használati útmutató

  1. "Szórjon 1 teáskanál (2 gramm) ginszenget egy edénybe, töltsön 3-5 dcl vizet és forralja fel.
  2. Főzze 10 percig.
  3. Hagyjuk legalább 20 percig ázni ( vagy hagyja egész éjszakán át ).
  4. Legjobb reggel inni. Este álmatlanságot okozhat.
Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


AZ ÖRÖK ÉLET ELIXÍRJE - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

AZ ÖRÖK ÉLET ELIXÍRJE - zöld tea

Ázsia teli van titokkal. Az emberek ott megélik a száz éves kort, mindig mosolyognak, nem náthásak, nem is köhögnek, és még e mellé nagyon jól néznek ki. Hogy csinálják? Sokat meditálnak, tornáznak, egészségesen táplálkoznak és főleg - egész nap zöld teát kortyolgatnak. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
7 174 Ft /250 g 2 870 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2023. 12. 12.

PU ERH VÖRÖSÁFONYÁVAL
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

PU ERH VÖRÖSÁFONYÁVAL

Proantocianidinek, polifenolok, hippursav... Igaz, hogy nem érti? Mi sem vagyunk vegyészek, de annak ellenére biztosan állítjuk, hogy a Pu Erh vörösáfonya darabokkal gazdagítva megvédi a szívét, kiűzi a baktériumokat a húgyutakból és frissíti a leheletet. Nem csak orvosi tanulmányok igazolják, de a fogyasztók hosszúéves tapasztalatai is. És mi ezeknek hiszünk. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 301 Ft /250 g 2 120 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2023. 12. 12.

PÁFRÁNYFENYŐ LEVELEK (GINKGO BILOBA) - gyógynövény
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

PÁFRÁNYFENYŐ LEVELEK (GINKGO BILOBA) - gyógynövény

Az őskori gyógynövények egyike, mindig szolgál valami újdonsággal. A tekintélyes Ginkgo biloba fa leveleinek forrását gyógyászatilag széles körben használják. Pozitív hatással van az emlékezetre, végtagok vérbőség fokozására és egyéb betegségek megelőzésére használják. A Ginkgóban a világon rengeteg ember hisz. És nagyon jól tudják, hogy miért.  Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 000 Ft /250 g 2 000 Ft /100 g
Szállítjuk kedd, 2023. 12. 12.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »