06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft

GINKGO BILOBA - por

Kód: 1318

Az egyik legrégebbi és megtévesztő kinézetű fa. A Ginkgo több mint 200 millió éve van a Földön és bár úgy néz ki mint egy lombhullató, tűlevelű fa. Érdekes a használnata a népi gyógyászatban. A füves asszonyok stressz, fájdalom és gyulladás esetében alkalmazzák. A tiszta por alakú ginkót adhaja pürékhez vagy levesekhez, de zöld vagy gyümölcsös teákhoz is. Egészségére!

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 612 Ft /250 g 3 445 Ft /100 g
Szállítjuk kedd, 2024. 06. 25.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kína
Íz
Íz:
Természetes
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
6 éves kortól

Összetétel

Ginko biloba levelek 100%

A tea főzete és íze

A barnás - szürke színű por természetes, enyhén édes és egy kicsit földes ízű. Nem oldódik az italokban, de nem károsítja az ízüket. Hozzáadhatja azt bátran amihez szeretné.

A tea eredete

A Ginkgo biloba felismerhető első látásra. Erős masszív fa, egy nagyon jellegzetes koronával és sík levelekkel, két lebenyre osztva. Evolúciós szempontból, ez egy köztes lépés a páfrányok és a zárvatermők között. A ginkgo a paleolit kor végéből származik, de a fajok többsége a tercierben kihalt. Jelenleg egyetlen képviselőjét ismerjük - a ginkgo bilobát. Azt mondják, a bolygón körülbelül 270-300 millió évvel nőtt. Élt az egész északi féltekén, de fokozatosan átadta helyét a többi fa fajtának. Jelenleg a ginkgo giloba "otthon", különösen Kínában, Japánban és részben Európában van. Nemcsak a parkok és kertek díszfáként használják (egyébként, a világ legrégebbi ginkgoja állítólag 4700 éves), hanem élelmiszerforrásként is. Ázsiában például magvait pirítva fogyasztják. Azt mondják, képes enyhíteni a részegség jeleit. De legyen óvatos - különösen hosszú távú használatával a gyermekeknek mérgezést okozhatnak.

Lehet meglepve hallja, hogy a ginkgo biloba lombozata csak a 20. század közepe óta volt a népi gyógyításban. Bár körülbelül 40 hatóanyagot tartalmaznak, Kelet-Ázsiában pedig olyan becsesnek tekintik a fákat a templomok elé ültetik, 35 évvel ezelőtt kerültek a tudósok figyelem középpontjába.

Napjainkban a Ginkgo levélkivonatok a világ egyik legelterjedtebb táplálékkiegészítője. A legmegbízhatóbb módja annak, hogy kihasználjuk a Ginkgo biloba leveleinek minden előnyét, hogy por formájában fogyasszák el őket. Minden egészségügyi előny a szervezetbe kerül. Előnyei közé tartozik többek között az agy, a szív és a máj megfelelő működésének támogatása.

Hatásai - teák

Ginkgo biloba
Hatásai - ginkgo biloba

Gyógynövények csomagolásának bemutatása

Kiváló minőségű alumínium csomagolás, amely lehetővé teszi a visszazárást nyitás után. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a gyógynövények jellegét. A gyógynövények mindig hermetikusan lezártak a csomagolásban, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. Erre a három dologra rendkívül érzékenyek a gyógynövények, és nagy hatással van a gyógynövény és az infúzió végső minőségére.

Használati útmutató

A ginkgo biloba port adja hozzá vízhez, gyümölcsléhez, joghurthoz vagy smoothie-hoz.

Egy ital előkészítése esetén ajánlott 1 teáskanál 200-250 ml folyadékhoz.

Íz és tónus:
Intenzitás
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»