06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu

Miért a mi termékünket?

 • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
 • Elégedett ügyfelek
 • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 7. A bizalom az alap. És mi épp bizalmat kínálunk Önöknek

2018. 04. 10. 2 perc olvasás
A szálas teákat kifejezettem imádjuk. Számunkra nem csak üzleti tétel, és nem csupán a könyvelés egyik tétele. Mindig is része volt napjainknak. Hektoliter számban fogyasztottuk, tanulmányoztuk, beszélgettünk róluk, és az igazi csemegéket választottuk ki közülük. Aztán elkezdtük utazni utánuk. Ceylon, India, Dél-Afrika, Japán, Kína... A teaültetvények és a teakultúra teljesen elbűvölt minket.

Mi azt kínáljuk Önöknek, amit mi magunk is évezettel fogyasztunk. Győződjön meg róla!

 1. Kivételes tea kivételes személyiségek számára. Mindenki, aki már bármit is elért az életben, személyiség számunkra. Épített egy házat, alapított egy társaságot, gyermekeket nevelt, örömet okozott a rászorulóknak... Önöknek kivételes teát hoztunk el. Készüljön fel a kulináris élményre. Élvezze egyedül, vagy társaságban. Az élmény mindig csodálatos lesz!
 2. A teakertekből egyenesen az Önök otthonába. A Prémium szálas teákat közvetlenül a termelőktől szállítunk Önökhöz. Nem vásárolunk kétes eredetű teát. Személyes tárgyalások és hosszú távú együttműködés alapján jó üzleti kapcsolatokat tartunk fenn beszállítóinkkal.
 3. Nem másoljuk, kóstolunk. Az eredeti gyártmányú keverékekhez kizárólag minőségi teát, gyümölcsöt, gyógynövényt és fűszert használunk. Saját receptjeink szerint keverjük össze, és készítjük őket el. Összetételüket szigorú belső ellenőrzésnek vetjük alá, és a teaspecialisták tesztelik a forgalomba hozatal előtt. Gondosan értékelik a minőséget, ízét, megjelenését és illatát.
 4. A gyümölcs valóban gyümölcs számunkra. Az általunk kínált gyümölcsteákban csak valódi, nagydarab gyümölcsöket talál. Lyofilizálással azaz fagyasztva szárítással dolgozzák fel őket, így megtartják az érzékszervi tulajdonságaikat és hihetetlen, de a vitaminok 90% -át. A forró víz leöntése után frissen néznek ki, ízlések, és illatosak. Ugyanez vonatkozik a fűszerekre, és a gyógynövényekre. Nem helyettesítjük a tea színét, vagy ízét hibiszkusszal, mint ahogyan az gyakran szokás az olcsó keverékek esetében.
 5. Inkább kevesebbet, de gyakrabban. Havonta egyszer szállítunk teát, és minden hozzávalót, de mindig csak a kívánt mennyiségben. Nem tárolunk nagy mennyiségű teát, mindig rugalmasan reagálunk a keresletre, és inkább friss aromával teli teáért utazunk. Soha nem adunk el régi teát, és nem is használjuk őket fel teakeverékekben.
 6. Tanúsítvány, tanúsítvány. A teakeverékekbe csak a tiszta eredetű és bizonyítottan tanúsított összetevőket választjuk. Rendszeresen teszteljük nem tartalmazzák-e a kémiai kezelések maradványait, és a műtrágyázás maradványait, vagy a nehézfémeket. Szigorúak vagyunk magunkra is. Elfogadtuk a dTest nonprofit szervezet feltételeit és a háromcsillagos változatát választottuk. A fogyasztók vonatkozásában szigorúbb, mint a jogi normák.
 7. A csomagolás nem csak dekoráció. A szálas teákat mindig hermetikusan lezárt tasakokban szállítjuk. Ez egy speciális alumínium tok cipzárral, amely lehetővé teszi az ismételt bezárását. Nem csak a fénytől, hanem a nedvességtől, és a szagoktól is védi a teát.
 8. Illatos, és nagyon jó ízű. Azért, mert természetes aromát tartalmaz! Meg sem fordult a gondolatainkban, hogy egészségtelen vegyszerekkel elrontsuk a teák kiváló tulajdonságait és a rendkívüli egészségügyi hatásait. Ezért a teainkban tisztán természetes aromát talál. Lúgos, és hosszabb fogyasztása után sem okoz gyomorégést. Sőt, ellentétben a természetesen azonosakkal, tartósabb és nem párolog el.
 9. Több száz tea csakis Önöknek. Választhat a zöld klasszikusok közül, a fekte stimuláns, vagy a gyümölcsös finomságok közül. Továbbá választhat a mézes, ajurvédikus, és teakeverékek közül is. Mindez többféle változatban. Mindenki megtalálja a maga kedvencét, aki nem tud választani, annak örömmel segítünk a választásában.
 10. Egy kilogramm tea rendelése esetén ingyenes a szállítás. 9900 Ft felett is ingyenesen küldjük haza a megrendelését. Vásároljon egy kilogramm egyedi Assamot, vagy rögtön két kilogramm luxus Honeybusht.
 11. Az elégedetleneknek visszatérítjük a megrendelésük árát. Ez nem fordul elő gyakran, de néha mi is kudarcot vallhatunk. Akiknek a megrendelt tea nem nyeri el az ízlését, vissza küldhetik a teát, és azoknak is visszatérítjük a megrendelésük árát.
 12. Önök fontosak számunkra. 2006 óta több ezer kilogramm szálas tea ment át a kezünkön. Tudjuk, hogy ízlenek Önöknek a teáink, és hogy szeretnek tőlünk újra rendelni. Mindig örömmel fogadjuk a visszajelzéseket. Kérjük, hívjon és írjon nekünk. A visszajelzéseik segítenek bennünket abban, hogy a lehető legjobban teljesítsük a kívánságaikat.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»