06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 Manutea: A tea energiája egész évben

2018. 03. 21. 3 perc olvasás
Felkészülni - vigyázz - rajt! A teste már igényli a vitaminokkal, és antioxidánsokkal való doppingolását, a lelke pedig több érzékenységet, és zen-t igényel.

A tavaszt töltse el a buja növényvilág megcsodálásával, több kilométernyi görkorcsolyázással, vagy az új élet jubileumi ünneplésével. Most kezdődik a színes, és fiatalos tánc az isteni Vesna-val.

Ébressze fel magában a titkos erejét

Az erő mindenkiben ott rejlik. Varázsolni (különösen tavasszal) minden nő, férfi, és gyermek is tud. Elég, ha a természetből merítünk ihletet. Nyissa ki a szemét, vegyen mély lélegzetet. A legjobb idő a téli borongós hangulatot tavaszi vidámságra, és aktivitásra cserélni. Nem csak a húsvét ösztönöz bennünket, hogy virágzó fák alatt szaladgáljunk. Stílusának megőrzése érdekében készítsen húsvéti zöld Rooibos teát. Csökkenti a stresszt, segíti csökkenteni a gyulladásokat. A Moringa leveleiből készült ital javítja a védekezőképességeket, és megkönnyíti az emésztést, a nyolc fűszer, és a fekete Masala Chai tea keveréke fizikai, és mentális frissességet fog nyújtani. A Silver Needle fehér tea pedig kedvesen meg fogja simogatni.

Tisztítsa meg magát és a háztartást

Tavaszi dal, vagy tavaszi nagytakarítás? Szabad elme, vagy szabad lakás? Miért ne mosnánk át tavasszal ezt is-azt is. A testünk méregtelenítése, megszabadítása a haszontalanságoktól ugyanolyan könnyű, mint a pihe. A megoldás neve szálas tea. Mégpedig minőségi szálas tea. Főzzön magának egy nagy teáskannányi teát, amit a pókhálók söprögetése közben, és jógázás után fog kortyolgatni. A teával történő detoxikálás ereje a Pu Erh légy fit –erejében rejlik, amely nagy segítséget nyújt a tavaszi fogyásban is. A Sárkány kútja zöld tea, és a ceremóniás Matcha képes harmonizálni a testet és a lelket. Kellemes megtisztulást pedig a máriatövis nyújt.

Fusson az öröm karjaiba

Az idő könyörtelenül szalad. A tea fáradhatatlan. Reggeltől estig, tavasztól tavaszig örömmel tölt el bennünket. Képes támogathatni az immunrendszert, regeneráló hatású, megszabadít a betegségektől, és a negatív gondolatoktól. Ne csak magunknak ajándékozzuk meg teával, hanem a gyermekeinket, és a szüleinket is. Különösen az anyukánkat ajándékozzuk meg. Anyák napja a következő kedves tavaszi ünnepünk.

Szabadtéri kiruccanásihoz, vagy a fitneszbe vigye magával az energizáló Yerba Mate Fitness teánkat, mivel segíti a zsírégetést, és elűzi a fáradtság érzetét. A nyugalom pillanataiban élvezze az egyedi Matchát BIO kiszerelésben. Ellazítja az izmait, és megnyugtatja a gyomrát. A Kukicha zöld teát pedig a munkájához készítse el. Kiegyensúlyozza a vérnyomást, és csökkenti a koleszterinszintet. Hatékony felébredést pedig a Guarana fog Önnek nyújtani.

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»