06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

GUARANA POR - gyógynövény

Kód: 850

Sorolja az Amazon csodái közé, hatásait az Oniko és Rio Negro folyó mentén élő indiánok fedték fel. Talán minden betegségre alkalmazták. Ön is kipróbálhatja. Keserű, ez igaz. De édes is és gyógynövényes. Az illata, mint a kakaó. 

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
13 428 Ft /250 g 5 371 Ft /100 g
Szállítjuk hétfő, 2024. 06. 03.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Brazília
Íz
Íz:
Gyógynövény, Édeskeserű

Összetétel

Guarana darabok 100%

A tea főzete és íze

Nem fogunk Önöknek hazudni - a guarana finomra őrölt, por formájában keserű. De ennek ellenére elfogyasztható. Véleményünk szerint van egy kis édeskés utóíze, kellemes gyógynövényi nyomokkal. Nagyon jó az illata, a kakaóhoz hasonló.

A gyógynövény eredete

A guarana természetes élőhelye Brazília, Ecuador, Venezuela, Kolumbia, az amerikai kontinens trópusi részei, és Afrika. Ugyanakkor Törökországban is termesztik, mi is innen vásároljuk fel a guarana magvait. A termelőjük, és a gyártójuk bebizonyították a magvak szerves eredetét, és hogy tartalmazzák az összes értékes összetevőit. A guarana-t más nevek alatt is megtalálhatják, mint például a brazil kakaó, waranna, guarana, wanna... De mégis mindig a guaranáról van szó (Paullinia cupana), kúszó cserje, vékony szárakkal rendelkezik, amelyek gyakran 12 méter hosszúak. A levelei 3-5 darab ovális alakú levélből állnak össze, a virágai sárgák, vagy zöldes színűek.

A gyümölcse úgy néz ki, mint egy kis vörös szem, fekete pupillával. Az indiánokat állítólag egy gonosz szemre emlékeztette. Ehhez természetesen egy legenda is kapcsolódik... Úgy tartják, hogy a szellemek megöltek egy indián fiút (néha úgy is mesélik, hogy egy kígyó volt), az édesanyja a szemét elültette, és a legenda szerint ebből nőt ki az első guarana. Bárki, aki elfogyasztotta a guarana gyümölcsét- a szemét, megszerezte a fiú erejét és a fiatalságát.

Az európaiaknak a guaranát a 17. század végén, Joao Felipe Bettendorf misszionárius mutatta be. Írásos utalások azt mutatják, hogy mielőtt még Kolumbusz Kristóf felfedezte volna Amerikát, a guaranát a helyi bennszülöttek ültetvényeken termesztették. A Theodor von Martius német botanikus 1700-ban a guaranán végzett kémiai analízise során felfedezte a guaranint, amit eredetileg koffeinnek nevezett el. A 20. század közepén végzett kutatások megerősítették, hogy a guarana nem toxikus, és segít számos betegség leküzdésében. A népi, és a klasszikus orvoslás igényeihez a guarana magjait nagyon finom porrá zúzzák. Az belőle készült étrend-kiegészítők, különböző kötőanyagok, aromák hozzáadásával készülnek. A guarana-ból számos ital készül, beleértve az alkoholtartalmú italokat is, és élelmiszerekhez is adagolják.

Hatásai - teák

Guarana
Hatásai - guarana

Gyógynövények csomagolásának bemutatása

Kiváló minőségű alumínium csomagolás, amely lehetővé teszi a visszazárást nyitás után. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a gyógynövények jellegét. A gyógynövények mindig hermetikusan lezártak a csomagolásban, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. Erre a három dologra rendkívül érzékenyek a gyógynövények, és nagy hatással van a gyógynövény és az infúzió végső minőségére.

Használati útmutató

Egy teáskanál Guaraná-t keverjen bele kedvenc italába (gyümölcslé, gyümölcs tea, tej, kakaó, szörp) vagy élelmiszerbe (joghurt, smoothie).

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


CHINA GUNPOWDER - zöld tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

CHINA GUNPOWDER - zöld tea

Kalória nélkül, sok tein, könnyed füstös íz és kitűnő hatások az egészségre. Ilyen a China Gunpowder, klasszikus a zöld teák között. Aki fogyassza, hosszú életű - a japánok szerint, gyorsan egészséges - az amerikaiak szerint, mindig boldog - szerintünk. Kóstolja meg ezt a fantasztikus teát csodás hatásaival és örüljön a lenyűgöző élménynek! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
2 826 Ft /250 g 1 130 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk hétfő, 2024. 06. 03.

LAPACHO MATTO GROSSO
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

LAPACHO MATTO GROSSO

A dél-amerikai indiánok számára ez az Istenek fája. A botanikusok Tabebuia impetiginosa-nak nevezik. Mi meg azt gondoljuk róla, hogy gyógyfa. A megelőző hatásai fantasztikusak. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
3 645 Ft /250 g 1 458 Ft /100 g
Szállítjuk hétfő, 2024. 06. 03.

BANCHA CHINA - zöld tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BANCHA CHINA - zöld tea

A Bancha eredetileg japán, de miért is ne adjunk esélyt a kínai kolléganőjének. Rögtön mindkettőt megrendelheti és a hosszú nyugodt estéken kóstolgathatja, figyelheti, szimatolhatja... A Bancha China más körülmények között nőtt fel és más földművesek szüretelték mint, a Japánt, de a minőségéből nem veszít. Telt, gazdag az aromája és kellemesen frissítő. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
4 482 Ft /250 g 1 793 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk hétfő, 2024. 06. 03.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»