06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

GUARANA POR - gyógynövény

Kód: 850

Sorolja az Amazon csodái közé, hatásait az Oniko és Rio Negro folyó mentén élő indiánok fedték fel. Talán minden betegségre alkalmazták. Ön is kipróbálhatja. Keserű, ez igaz. De édes is és gyógynövényes. Az illata, mint a kakaó. 

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 639 Ft /250 g 4 656 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Brazília
Íz
Íz:
Gyógynövény, Édeskeserű

Összetétel

Guarana darabok 100%

A tea főzete és íze

Nem fogunk Önöknek hazudni - a guarana finomra őrölt, por formájában keserű. De ennek ellenére elfogyasztható. Véleményünk szerint van egy kis édeskés utóíze, kellemes gyógynövényi nyomokkal. Nagyon jó az illata, a kakaóhoz hasonló.

A gyógynövény eredete

A guarana természetes élőhelye Brazília, Ecuador, Venezuela, Kolumbia, az amerikai kontinens trópusi részei, és Afrika. Ugyanakkor Törökországban is termesztik, mi is innen vásároljuk fel a guarana magvait. A termelőjük, és a gyártójuk bebizonyították a magvak szerves eredetét, és hogy tartalmazzák az összes értékes összetevőit. A guarana-t más nevek alatt is megtalálhatják, mint például a brazil kakaó, waranna, guarana, wanna... De mégis mindig a guaranáról van szó (Paullinia cupana), kúszó cserje, vékony szárakkal rendelkezik, amelyek gyakran 12 méter hosszúak. A levelei 3-5 darab ovális alakú levélből állnak össze, a virágai sárgák, vagy zöldes színűek.

A gyümölcse úgy néz ki, mint egy kis vörös szem, fekete pupillával. Az indiánokat állítólag egy gonosz szemre emlékeztette. Ehhez természetesen egy legenda is kapcsolódik... Úgy tartják, hogy a szellemek megöltek egy indián fiút (néha úgy is mesélik, hogy egy kígyó volt), az édesanyja a szemét elültette, és a legenda szerint ebből nőt ki az első guarana. Bárki, aki elfogyasztotta a guarana gyümölcsét- a szemét, megszerezte a fiú erejét és a fiatalságát.

Az európaiaknak a guaranát a 17. század végén, Joao Felipe Bettendorf misszionárius mutatta be. Írásos utalások azt mutatják, hogy mielőtt még Kolumbusz Kristóf felfedezte volna Amerikát, a guaranát a helyi bennszülöttek ültetvényeken termesztették. A Theodor von Martius német botanikus 1700-ban a guaranán végzett kémiai analízise során felfedezte a guaranint, amit eredetileg koffeinnek nevezett el. A 20. század közepén végzett kutatások megerősítették, hogy a guarana nem toxikus, és segít számos betegség leküzdésében. A népi, és a klasszikus orvoslás igényeihez a guarana magjait nagyon finom porrá zúzzák. Az belőle készült étrend-kiegészítők, különböző kötőanyagok, aromák hozzáadásával készülnek. A guarana-ból számos ital készül, beleértve az alkoholtartalmú italokat is, és élelmiszerekhez is adagolják.

Hatásai - teák

Guarana
Hatásai - guarana

Gyógynövények csomagolásának bemutatása

Kiváló minőségű alumínium csomagolás, amely lehetővé teszi a visszazárást nyitás után. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a gyógynövények jellegét. A gyógynövények mindig hermetikusan lezártak a csomagolásban, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. Erre a három dologra rendkívül érzékenyek a gyógynövények, és nagy hatással van a gyógynövény és az infúzió végső minőségére.

Használati útmutató

Egy teáskanál Guaraná-t keverjen bele kedvenc italába (gyümölcslé, gyümölcs tea, tej, kakaó, szörp) vagy élelmiszerbe (joghurt, smoothie).

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KIRÁLYDINNYE (Tribulus Terrestris) - gyógynövény
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KIRÁLYDINNYE (Tribulus Terrestris) - gyógynövény

Van, aki a híres kék kapszulához hasonlítja, van, ahol azt olvashatjuk róla, hogy életerőt ad. Mindenesetre jó nagy adag fitoszterollal rendelkezik, ezért készülnek belőle élelmiszeripari kiegészítők. Mi a tiszta természet erejében bízunk. Ezért is kínáljuk a szárított változatát. A főzete keserű föld ízű, de az illata kellemes gyógynövényes. Az ízt könnyen kijavíthatja mézzel, de az értékei maradnak. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 669 Ft /250 g 2 268 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.

GUARANA YERBA MATE ENERGY
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

GUARANA YERBA MATE ENERGY

Ez egy igazi energiaadag, kilövés a Holdra, a lélek frissességének új dimenziója. Nevezze meg a teától való élményét a Yerba Mate Guarana Energyvel, ahogy tetszik. De higgye el, hogy az ital a mangó ízével talpra állítja és szédítő magasságokba repíti. Hisz nagyon remek összetevőkből kevertük. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 585 Ft /250 g 2 234 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.

GUAYUSA BIO (Ilex Guayusa)
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

GUAYUSA BIO (Ilex Guayusa)

Kóstolja meg az évezredek óta készített főzetet az Ilex Guayusa leveleiből, magyal, amely az amazon esőerdő lombkoronajának szent területén növekszik. A Paraguay magyal közeli rokona, amelyből a Yerba Maté készül sokféle szempontból hasonló, de mégis másfajta ital. Az ecuadori éjjeli őr, becenevet kapta a Guayusa, az első korty után frissítő energiával elárasztja Önt és felkészíti akár a legnehezebb napra is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 462 Ft /250 g 3 385 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »