06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

VIETNAM GREEN BIO - zöld tea

Kód: 1490

A virágzó rét illata, az érintetlen táj közepén, csobogó patak frissessége és mámorító édesség. Pontosan ilyen a vietnami bio tea, amely magába rejti mind a könnyedséget, mind az erőt. Hozzátesszük, hogy egy kicsit fűszerezve van Japánnal röviden muszáj meg kóstolnia.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Vietnám
Vidék
Vidék:
Ban Lien
Íz
Íz:
Édeskés, fűszeres
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
12 éves kortól
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
900m
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Zöld tea Vietnam Green Bio 100%

A tea infúziója és íze

Az infúzió gyönyörű sárga színű borostyán sugarakkal bájos virágaromával és édes ízzel rendelkezik, amelyet kellemesen fanyar vonal határol.

A tea eredete

Noha Vietnam a világ egyik vezető zöldtea-gyártója, hírneve eddig elsősorban Ázsiában terjedt. Szerencsére ez fokozatosan változik, és a kínálatunkban szereplő szokatlan Vietnam Green BIO ezt bizonyítja. Manapság a teázás rituálé nagyon fontos ennek az ázsiai államnak az emberek számára. Úgy vélik, hogy az ital kezdeti fanyar íz tükrözi kemény munkájukat, míg az ezt követő édes íz tükrözi az érzékeny és hűséges lelket.

Az első osztályú tea előállításának egyik legfontosabb tényezője a tea növény növekedésének a környezete. Ezért is figyelnek a vízminőségre és a szennyezetlen természetre a teaültetvények körül. A biogazdálkodás az utóbbi években egyre népszerűbb és a BIO jelöléssel ellátott teák már régóta fenntartják a legmagasabb minőséget, ami tükröződik a kapott infúzió ízében és illatában.

A Vietnam Green BIO Ban Lien hegyvidéki régiójából származik, Lao Cai tartományban. 900 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. A hideg éghajlat nagyon jó neki, és kissé fűszeres nyomot ad neki. Gyártásában egyedülálló, összehasonlítva a vietnami termelés más zöld teáival. Az oxidációt nem a serpenyőben állítják le, hanem lassú gőzöléssel, mint a japán teák esetében. A lazán hengerelt, egyenletes alakú levelek megőrzik élénkzöld színüket és friss aromájukat.

A koffeintartalom az erősebb kínai zöld tea és a finomabb japán közötti határon található. A nap folyamán megengedheti magának, anélkül, hogy éjjel bárányokat kellene számolnia. Hogy a vietnami zöld BIO-élményt a következő szintre emelje, próbálja ki a Gong Fu Cha előállításának ősi módszerét. Ennek köszönhetően minden érzékével élvezheti a teát, és egy csésze kiváló öntet a béke oázisa lesz az Ön számára.

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 70-80 °C Elkészítési idő 2-3 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

  1. A zöld teát öntse le 70-80 °C-os vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányban.(körülbelül 2 perc a forralás után.)
  2. Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
  3. Áztatási idő 2-3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


FOG TEA BIO - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FOG TEA BIO - zöld tea

A Fog Tea nemes tea, amely a magas hegyek ködjében született. A Poyeng tó és a Yangtze folyó felett található teakertből hoztuk. Tea a ködből, ahogy a Fog Teát hívják, nagyon kellett igyekeznie, hogy elkapja a nap sugarait. Ezért tartalmaz sok klorofillt, aromás anyagot és polifenolt. Édes ízű, megszólítja a kezdő teázót is és a gyakorlott teaimádót is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 562 Ft /250 g 3 425 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2023. 03. 31.

JAPAN SENCHA BIO - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

JAPAN SENCHA BIO - zöld tea

A Japán Miyazaki nemcsak turisták által látogatott egyik kedvenc reszort. A prefektúrát a Kjusu szigetén főleg teaszakértők látogatják. A Bio Sencha az egyik példája a helyi hagyományos termelésnek. Kitűnő tea friss és könnyed ízzel egész napos kortyolgatásra alkalmas. A teakertek, amelyekből szállítjuk, magasabb tengerfeletti magasságban vannak elterjedve, ahol a teafák természetes módon vannak nevelve. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
6 756 Ft /250 g 2 702 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2023. 03. 31.

GUNPOWDER TEMPLE OF HEAVEN - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

GUNPOWDER TEMPLE OF HEAVEN - zöld tea

Erős íz könnyed füstös érintéssel várja a kíváncsi kóstolókat. Az egészen új Gunpowder a kínálatunkban valószínűleg be sem melegszik. Ugyanis, akik reggel nehezen ébrednek, nagyon megkedvelték. És őszintén - mi is a hétalvók közé tartozunk. Ne habozzon, dobja a kosarába a Temple of Heavent. A mennyei örömök temploma nem okoz csalódást! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 033 Ft /250 g 2 013 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2023. 03. 31.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »