06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 Tiszta Honeybush

A természet gyógyít, az orvos orvosol. A Latin közmondásnak igaza van.Tiszta Honeybush valóban nagy potenciállal rendelkezik. Ha úgy dönt, hogy megbízik benne, akkor felejthetetlen aromával és csodálatos mézes ízvilágával lesz  megjutalmazva.Képes megszabadítani a testet álmatlanságától és a… teljes leírás

Szűrés paraméterekkel
megmutat 1 - 1 -ból, -ből 1

HONEYBUSH BIO
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

HONEYBUSH BIO

Honeybush szereti a vad Cape hegy oldalát, örül a tengerparti szellőnek, ami nedvességet eredményez, értékeli a rendszeres tüzeket. Amikor rügyezik, átvágja a szeszélyes terepet, amikor virágzik, narkotikus illatot terjeszt. Az egyetlen dolog, amit utál, az a műtrágya és a szennyezett levegő. És ezért imádjuk őt. Ugyanis a természet legteljesebb formáját kínálja. Határtalant és olyan törékenyt. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 769 Ft /250 g 2 308 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 20.
Termékek az oldalra: 12 24 72

Tiszta Honeybush

A természet gyógyít, az orvos orvosol.

A Latin közmondásnak igaza van.Tiszta Honeybush valóban nagy potenciállal rendelkezik. Ha úgy dönt, hogy megbízik benne, akkor felejthetetlen aromával és csodálatos mézes ízvilágával lesz  megjutalmazva.Képes megszabadítani a testet álmatlanságától és a bőrproblémáktól.

HONEYBUSH -A MÉZES ÖLELÉS A ROSSZUL ALVÓK RÉSZÉRE  

A Cyclopia Intermedia, egy dél-afrikai bokor levelei és ágai méltán teszik híressé a Honeybush elnevezését. Aki már ízlelte eme teacsoda tökéletes mézes ízét ,az sosem feledi többé.

Dél-Afrika eredeti lakói a Honeybush-t nem csak gyönyörű sötét főzetéért , mámorító íze és illata miatt szerette meg. A tea fantasztikusan segített kisgyermekek, felnőttek, idős emberek egészségügyi problémáit megoldani kivétel nélkül.

A honeybush megnyugtatja a torokfájást: Javasoljuk, hogy az 1 éves kor alatti csecsemők részére a főzetet  hasmenés és az emésztési problémák leküzdése érdekében adagoljuk a teát.

Honeybush eltávolítja a stresszt: túlterheltség, csökkent teljesítmény, szomorú hangulat. Mind ettől megszabadulhat egy csésze jól elkészített teával.

Honeybush elhozza az Ön számára is az alvást:

A tea természetesen koffeinmentes, nyugtat és relaxál. Esténként forraljuk le egy csészényi Honeybush-t, garantáljuk Önnek, hogy úgy fog aludni, mint egy csecsemő.

A Honeybush rendszeres ivása során  elkerüli a súlyos problémákat: Az antioxidánsokkal a civilizációs megbetegedések ellen küzdhetünk.

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»