

SENCHA RUMOS MEGGY - zöld tea
A szálas tea, amelynek neve Rumos meggy, isteni finom ízű lehet. Az édesen savanyú gyümölcsöt tökéletesen kiegészíti a füves enyhe fanyar utóízű zöld Sencha. A meggy sötét piros színe gyönyörűen élénkíti a smaragd tealeveleket. A Sencha és a meggy egymásnak vannak teremtve. Pár csepp rum aromával alakítják a teát, amelyet télen is és nyáron is értékelni fog.
Összetétel
Zöld tea Sencha 89%, Hibiszkusz, Meggy darabok 3%, Természetes aroma, Rumaroma 3%A tea főzete és íze
A rumos meggy zöld tea teakeveréket azonnal felismeri, amint kinyitotta a teás tasakját - rendkívül kellemes, friss és édes illat fogja megcsapni az orrát. Miután a teakeveréket leöntötte forró vízzel, gyönyörű, sötétvörös színű főzetet fog kapni, amelyből az érett meggyek illata fogja elcsábítani. Az íze természetesen enyhén fanyar, a fű enyhe tónusaival, és a gyümölcsök aromáival. A rum aromáját kellemes utóízként fogja észlelni, amely ezt a zöld teát a népszerűsége csúcsára helyezi.
A tea eredete
A Sencha-t hagyományosan a Japán Shizuoka régiójában termesztik. Az ottani völgyekben, és a magas dombok hegyoldalain vannak kialakítva a teakertek. A kínai teacserjék fejlődését a napfény, a hideg évszak hossza, az éves csapadék mennyisége, és a tengerszint feletti magasság determinálja Shizouka régióban ezek a tényezők ideálisan kiegészítik egymást, így a helyi teacserjék friss ízű, és finom aromával teli tealeveleket produkálnak. A tealeveleket kora tavasszal takarítják be, a betakarításuk után hagyják őket elhervadni, majd a hervadásukat követően 10-20 másodpercig forró gőznek teszik ki. Így akadályozzák meg a levelek fermentációját, amely eredménye, hogy a tealevelek megőrzik a gyönyörű smaragdszínüket, és az összes egészségügyi előnyeiket. Végül a tealeveleket hengerlik, szárítják, és végül osztályozzák. A legjobb minőségű japán Sencha-t a finom, tű alakú levelek, és a teapor hiánya jellemzi. Ehhez a Sencha-hoz nagy meggy darabkákat adtunk, amelyeket úgynevezett liofilizálással, azaz fagyasztva szárítással, és vákuumszárítással kezeltek. Ezért az így szárított gyümölcs szinte megkülönböztethetetlen a friss gyümölcstől, és az összes érzékszervi tulajdonságát megőrzi. Az EU-s beszállítónk maximálisan odafigyel a nyersanyagok kiválasztására, frissességére, tárolására, és a szállítására. Az aromáink, amelyeket a teakeverékeinkhez adagolunk szintén tanúsítvánnyal rendelkező forrásból származnak. Teljesen természetesek, nem tartalmaznak szintetikus anyagokat, tehát nem okoznak gyomorégést.
Tea csomagolásának bemutatása
Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.
Tea elkészítése
|
|
|
Használati útmutató
- A zöld teát öntse le 70-80 °C-os vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányban.
- Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
- Áztatási idő 2-3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.

























Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 2 kJ / 0.4 kcal |
Zsírok: | 0 g |
ebből telített zsírok: | 0 g |
Szénhidrátok: | <0,5 g |
ebből cukrok: | <0,5 g |
Fehérjék: | 0 g |
Só: | 0 g |
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Papír tea filter M - csészékbe és teáskannákba

Teaszűrő permanent nagyság M

Állandó teaszűrő L nagyságban

Papír filter S - bögrébe

Papír filter L - teáskannába

Tea hőmérő fa tokban

TEÁSKANNA SZŰRŐVEL - KELETI MINTA

Teáskanna szűrővel - virágos dekorációval
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

VÖRÖS ÁFONYÁS KAKTUSZOS - zöld tea

VANÍLIÁS EPER - zöld tea
