06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 Manutea: Ősz az egészség, és a jólét jegyében

2017. 09. 21. 2 perc olvasás
Változtassa meg, amit meg tud változtatni, a többivel nem kell foglalkoznia. Ősz vörös orr nélkül? Igen! Idegesség nélkül dolgozni? Igen! Hétvége köd nélkül? Nem!

A teák, gyógynövények, és fűszerek a világ minden tájáról sok egészségügyi betegségen enyhíthetnek, és a stresszt is segíthetnek enyhíteni. Igaz, hogy a felhős napokat, esetenkénti esőzéseket, és a reggeli fagyokat nem változtatják meg. Viszont megváltoztatják azt a légkört, amelyben elfogyasztják őket. Az ablakon túli esőzést egy csésze forró teával a kezünkben nézni a legszebb.

Jó hangulatú ősz

Tekintse meg a legnépszerűbb nyugtató teáinkat. A teakeverékeink úgy vannak összeállítva, hogy azok íz- élményt biztosítsanak, miközben békét, nyugalmat, és örömöt okoznak. Fokozzák az agy vérellátását, támogatják a memóriát, szabályozzák az emésztést, csökkentik a vérnyomást. Mivel kiválasztott gyógynövényekből, gyümölcsökből, és fűszerekből állnak, egyáltalán nem tartalmaznak koffeint. Másrészt azoknak, akiknek az őszüket gyorsan kell megélniük, a zöld teáinkat javasoljuk. A zöld tea felmelegíti, és egyben fel is élénkíti.

 

Ősz megfázás nélkül

Amint a gyermekeink visszatérnek az iskolába, megtelnek a gyógyszertárak. Válasszon egyet a kedvenc teakeverékeink közül, arra az esetre, ha a családját véletlenül bacilus támadná meg. Az óvatosan szárított gyógynövények, és a szupermegmentők kombinációja, például goji, gyömbér, vagy az arónia kombinációja erősítik az immunrendszert, enyhítik a fájdalmat, segítenek a köhögés gyógyításában, és tisztítják a vért. Ha igazi élénkítőre vágyik, akkor válasszon igazi, erős fekete teát. Gyógyító, és antibakteriális hatással rendelkezik.

Ősz levelezés nélkül

Ön is szeretné a rokonait meglepni karácsonyi ajándékokkal?  Az „írj a Jézuskának“ mondat szinte hozzá tartozik az őszhöz, mint a csipkebogyó, és a szúrós sál. Tekintsék meg, a legkedveltebb téli teáinkat. Csomagoltassa be nálunk ajándék csomagolásba, és így már nem kell tovább törnie a fejét a karácsonyi ajándékokon. A szálas gyümölcs, és jázmin teák mindenkinek örömöt okoznak.

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»