

JAPAN GENMAICHA - zöld tea
Korábban a sovány japán gazdák teája volt. Az idő múlásával a japán Gen Mai Cha kedvenc italává vált az egészséges életmód és a minőségi zöld teák követői számára. Alkalmas egész napos kortyolgatásra, mert nagyszerű az ízé és teint is csak éppen hogy tartalmaz. Könnyedén felismerheted - a tealevelek között pörkölt rizst találsz.
Összetétel
Zöld tea Japan Bancha, Pörkölt rizs, Puffasztott rizsInfúzió és tea íz
A japán tea infúziója tiszta, halványsárga. Aroma finom, könnyű, enyhén pörkölt. Az íz enyhén füves, enyhe, sült diófélék és pirított rizs. A népszerű tea általában nagyon finom, mérsékelten fanyar, ami frissítő hátteret ad.
A tea eredete
A Japán Gen Mai Cha zöld tea áll (japán cha) és pörkölt barna rizs (japán genmai). Néha "popcorn tea" -nek hívják, mert a pörkölésnél alkalmanként megtörténik, amikor a pirított rizs kipukkan és pattogatott kukoricának néz ki. Masudában, a Honshu-sziget délnyugati részén található Shimane-prefektúrában található. A klasszikus japán teát általában Banchi-ból készítik, ami a zöld tea alapvető csoportja, és a sötét rizs. A kínai tea leveleket (Camellia sinensis) a Banchu-hoz később, mint a Senchához szüretelik, ezért robusztusabbak és kevesebb teint tartalmaznak.
Az előkészítés hasonló: a betakarítást követően, amelyet a harmat leesése előtt hajtanak végre, a tealeveleket rövid ideig hadják hervadni, majd ismételten párolnak. Így az erjedés megáll, és a maximális egészségügyi előnyök fennmaradnak. A következő a szétterítés, szárítás és válogatás következik. A teát pörkölt sötét rizsekkel keverik össze. Néha Gen Mai Cha-ot szolgálnak fel Matchou-val, porított zöld teával. A Tea az úgynevezett Matcha-iri Genmaich, hasonló a Gen Mai Cha-hoz, de gyakran erősebb, és az infúzió zöld színű.
Hatásai - teák
Tea csomagolásának bemutatása
A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.
Tea elkészítése
|
|
|
Használati útmutató
- A zöld teát öntse le 70-80 °C-os vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányban.
- Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
- Áztatási idő 3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
- A zöld teát felöntheti akár háromszor is.

























Tanácsra van szüksége?

10. 10.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Papír tea filter M - csészékbe és teáskannákba

Teaszűrő permanent nagyság M

TEASZŰRŐ PERMANENT NAGYSÁG L

Papír filter S - bögrébe

Papír filter L - teáskannába

Tea hőmérő fa tokban

Teáskanna szűrővel 900 ml - keleti motívum

Teáskanna szűrővel 900 ml - virágos dekorációval
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

JÁZMINOS - zöld tea

BOLDOG BUDDHA - zöld tea
