

Grúz gyógytea Bakhmaro
A Bakhmaro, egy exkluzív grúz gyógytea, a ködbe burkolózó föld varázsát hozza el. Ez a tea a misztikus Bakhmaro település erdeiben kézzel szedett vad áfonya leveleiből készül. Készüljön fel egy kalandra, amely felébreszti érzékeit, és felélénkíti testét és elméjét. Kellemes, friss és savanykás ízét a fagyos télen éppúgy értékelni fogja, mint a forró nyáron.
Összetétel
Vad áfonyalevelek 100%Infúzió és tea íz
A grúz Bakhmaro gyógytea az ízek lenyűgöző keverékét kínálja. A főzet színe sötétebb aranyszínű, illata friss, hegyi levegő és tengeri nyírfa jegyeivel. Íze gazdag és összetett, a régióra jellemző gyógynövények jegyeivel.
A tea egész napos fogyasztásra alkalmas, és a helyi legenda szerint hatása felerősödik, ha 21 nyári napon át fogyasztjuk.
A tea eredete
A Bakhmar gyógyteát vad áfonya leveléből készítik. A földművelők kézzel szedik az erdőkben, és feldolgozzák, hogy megőrizzék antioxidáns tulajdonságaikat és számos olyan képességüket, amelyek a szervezet általános fittségét és ellenálló képességét szolgálják. Különleges tápanyagprofilja, többek között flavonoid-, polifenol- és C-vitamin-tartalma miatt ez a tea népszerű a cukorbetegek és a legyengült húgyúti betegségben szenvedők körében.
Az áfonyalevelek a grúziai Bakhmaro hegyi üdülőhelyről származnak, amely 1950 méterrel a tengerszint felett fekszik (ami egyébként magasabb, mint néhány jól ismert svájci üdülőhely). A település a Guria régióban található, összekötve a tengert és a hegyeket. Bakhmaro Grúzia egyik legnépszerűbb gyógy- és wellness-üdülőhelyének számít, a Fekete-tenger közelsége és a friss hegyi levegő miatt az emberek azzal a szándékkal látogatják, hogy erősítsék a tüdejüket és az immunrendszerüket.
A bakhmari levegő szinte "csodás" tulajdonságait 1892-ben fedezte fel Artem Davidiantsi helyi orvos, aki azt javasolta, hogy a hegyoldalban építsenek új házakat. Ez a terület ideális a gyógynövények termesztésére, amelyeket betakarítanak és egyedülálló teákká dolgoznak fel. Ide tartozik a bakhmarói tea is.
A gyártási folyamat során a leveleket szárítják és fermentálják, ami a tea jellegzetes ízét és aromáját adja. Nyáron, amikor az átlaghőmérséklet 12,5 °C, a helyi munkások a hegyekbe mennek, hogy összegyűjtsék a gyógynövényeket, amelyeket aztán gondosan feldolgoznak és összekeverik. A Bakhmaro tea minden kortyában egy grúz tündérmese egy darabját találja.
Gyógynövények csomagolásának bemutatása
Kiváló minőségű alumínium csomagolás, amely lehetővé teszi a visszazárást nyitás után. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a gyógynövények jellegét. A gyógynövények mindig hermetikusan lezártak a csomagolásban, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. Erre a három dologra rendkívül érzékenyek a gyógynövények, és nagy hatással van a gyógynövény és az infúzió végső minőségére.
Tea elkészítése
|
|
|
Használati útmutató
Öntse le a gyógy teát 95 °C vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
1. Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
2. Áztatási idő 5 perc (fedett csészében), utána szűrje le.










Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

SIKKIM TEMI SFTGFOP 1 FIRST FLUSH - fekete tea

MASALA CHAI - fekete tea
