EZÜST GYÖNGYÖK - fehér tea
Csak kecses vagy a kínai mesterek kezei tudnak a tea leveleinek tökéletes formát és lágy ízt varázsolni. A fehér teák igazi delikáteszek, a minőségük ezer apróságon múlik. A termesztésüktől és a teafák gondoskodásától, a pontos pillanatig a szürethez, egész a gondos feldolgozásig. De amint az Ezüst gyöngyök Önnél otthon találják magukat, élvezze a kóstolgatás pillanatát. Megéri!
Összetétel
Fehér tea Silver Pearls 100%Infúzió és tea íz
A kiemelkedő fehér tea világos infúziót ad, amely rendkívül finom és természetes. Nem fanyar, ezért népszerű a legtöbb, még kezdő tea imádóknál is. A szájban édes nyomot hagy és vágyat a következő korty után.
A tea eredete
A fehér teák egy kínai specialitás, amelyet keresnek az emberek a világ minden tájáról. Rendkívül finomak és frissek. A tea bimbóknak köszönhetően, amelyek a fehér teákban valóban nagyon sok.
A legtöbb fehér tea termelés a kínai Fujian tartományból származik, különösen Jianyang, Fuding és Songxi. A hegyvidéki terep, a hegyvidéki talaj és számos esőzés az alpesi teák növekedésére ideális. A tealevelek betakarítására nagy figyelem fordított - a kiválogatásuk rendkívül szigorú (csak a nagyon fiatal leveleket gyűjtik össze finom, fehér pihés) és az idő pontosan meghatározott (általában március és április fordulóján). A gyártási folyamat háromfázisú: hervadás, felmelegítés és a formálás. A gazdálkodók tapasztalatai szerint a legjobb, ha a leveleket a friss levegőn hadják hervadni.
De ez nem mindig lehetséges, így az esős évszakban ez a lépés a tető alatt van. A természetes oxidáció, amely a le szedése után azonnal megkezdődik, a forró gőz vagy meleg serpenyőben való melegítésével megáll. Ezt követi a szárítás és kézi formázás apró gyöngyökbe.
Hatásai - teák
Tea csomagolásának bemutatása
A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.
Tea elkészítése
70-80 °C | 2-3 perc | 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez |
Használati útmutató
- Öntse le a teát 70-80 ° C hőmérségletű vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
- Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
- Áztatási idő 2-3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.