06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 Tartson velünk oda, ahonnan a minőségi teákért utazunk

2016. 08. 17. 2 perc olvasás
Utazás a világ legjobb teái után, kóstolás, alkudozás, szállítás, és papírmunka. Az ideális ültetvények megtalálása gyakran évekig is eltarthat, de megéri a keresést, mert az eredménye egy illatos csésze tea, amelyet otthon, a munkahelyén, vagy épp a barátaival élvezhet ki.

Honnan származik a tea? Hol növekedtek a teacserjék? Milyen éghajlat, és talaj adta a jellegzetes ízét, színét és illatát? Kíváncsiak rá?

Csodáljuk meg Jiangxit

Kína délnyugati hegyvidéki táját, amelynek az éves átlag hőmérséklete 18 ° C, az ország legszebb részének tekintik. A tartományt a szépségének, a híres porcelánjának, és teakertjeiknek köszönhetően évente sok utazó látogatja meg. A teacserjék körülbelül 1000 méter tengerszint feletti magasságban nőnek, tehát a tea friss, és kellemesen fanyar. Kóstolja meg például az Organic Wu Yuan-t.

Csodáljuk meg Sikkimét

A legkevésbé lakott indiai állam abban a régióban fekszik, ahol a legmagasabb a természetvédelem. Az Alsó-Himalája hegységét rododendronok, bambuszok, ritka páfrányok és fenyves erdők borítják. A Sikkimből származó fekete tea rendkívül sima, édes, gyümölcsös-virágos utóízű. Az úgynevezett királyok teája kortyolgatása luxus élményt nyújt. Ne hagyja ki a Sikkim Temi SFTGFOP1 First Flush fekete teát!

Lazítson Cederbergben

Ha valódi vadont keres, homokkő sziklákat, és néhány fosszíliát, akkor tartson velünk Dél-Afrikába. Fokvárostól körülbelül 300 km-re északra találkozunk a Cederberg természetvédelmi területtel. Itt a nyár nagyon száraz és forró, az ég pedig felhős. Az ökoturizmusról híres térségben a gyümölcsön, és a dohányon kívül Rooibost, azaz a teafa erjesztett leveleit, és a teafa ágait is exportálnak. Kóstolja meg Ön is, és a hétköznapjai hirtelen tele lesznek a meleg afrikai nappal.

Adja át magát Dimbulának

A szigeten, amelyet időnként monszun esőzések érnek, amelyet a trópusi nap melegít, és három hónapos „tél“ hűt le, nem tévesztheti szem elől a teaültetvényeket. Ceylon, avagy Srí Lanka még II. Erzsébet királynő uralkodása idején vált híressé. Az egyik legismertebb teahely a Dimbula, a fantasztikus orchideák, a nedves erdők, a veszélyes boák, és leopárdok területe, akik csendben követik a zsákmányukat. A hegyvidéki Dimbulból származó fekete tea tiszta, kiemelkedően jó minőségű, és enyhén citrusos.

Hagyja magát elvarázsolni Maranhaoval

A több folyóval összefonódott esőerdők rejtik az ősi kincseket. Brazíliában, az északkeleti államban sincs ez másképp. Maranhao fontos természeti hely. Az évet nedves, és száraz évszakokra osztják. Az áthatolhatatlan erdőkből az Amazóniai indiánok leszármazottai hozták el nekünk a vörös kérget, amelyet Catuaba-nak hívnak. A termékenység, és a potencia növelésének a receptjét már nem egy európai ismeri.

Frissítsük fel magunkat Fayoumban

A hely ahova a Lonely Planet is meginvitálja Önt, Egyiptom egyik legnagyobb csatornájában található. Termékeny medence, amelyet puszta táj vesz körül, régészeti lelőhely, buja mezőkkel, és gyümölcsösökkel teli terület. A Qarun-tó közelében a helyiek hibiszkuszt is termesztenek, a mély zöld levelekkel rendelkező cserjét, amelynek piros virágai az egyiptomi mitológiában is megjelennek. A helyiek belőlük főzik a Karkade teát, és élvezik annak hűtőhatásait, és antibakteriális képességeit.

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»