06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 Maté a strébereknek, Assam a bulizóknak, Sencha az éheseknek

2016. 05. 31. 2 perc olvasás
Néhányunk számára május a szerelem hónapja. Fenntartások nélkül. De itt vannak még az érettségizők, a diplomások, és a kántorok is... eltűnt a mosoly az arcukról? A homlokukat beleverték a billentyűzetbe? A vizsgaidőszak, és a tanév vége mindenki számára, akit érint nehéz időszak.

Elsőre levizsgázni, jó eredményekkel lehetséges

Mi a jelenleg a diákok legnagyobb slágere? A dél-amerikai indiánoktól származó ital kortyolgatása. A Yerba matét a test, és az elme stimulálásának rendkívül magas képessége miatt kedvelik. Természetesen az olyan éjszakákra is alkalmas, amikor az orrunkat a könyvekbe merítve virrasztjuk át, vagy a monitorunk előtt ülve. A maté ugyanakkor ösztönözni fogja a buzgó érettségizőket az érettségi báljukon is. Tehát, tanuljunk róla egy kicsit...

A paraguayi magyala, Argentínában, Brazíliában, Chilében, Uruguayban és Paraguayban növekvő növény leveiből előállított ital elsősorban a három aktív alkaloidja - a koffein, a teobromin, és a teofillinja - miatt szerezte meg a népszerűségét. A Maté kortyolgatása azonban sokkal kedvezőbb hatással van a testre, mint a koffeines kávé fogyasztása. Ennek az oka a vitaminok, és ásványi anyag komplex jelenléte, és a tea lúgozásának a módja. A Yerba Maté kiküszöböli a fáradtságot, javítja a koncentrációt, és az emlékezetet, javítja a fizikai, és a mentális állapotot, enyhíti az éhség érzetét, erősíti a kardiovaszkuláris rendszert, serkenti a veséket, és az anyagcserét, a testet megtisztítja a káros anyagoktól, és biztosítja a haj, a köröm, és a bőr egészséget.

A Yerba Maté világossárga infúziója földes, füstös ízű, amelyet többféle változatban élvezhet. A fiatalok, és a hipszterek inkább a hagyományos bombilla-val ellátott calabasa-t részesítik előnyben, de a tea ugyanolyan finom, ha egyszerűen teáskannában készítik el.

Amikor reggel semmi kedve sincs felébredni

Május tele van éjszakai csalogatásokkal. Kerti grillezés, baráti összejövetelek, koncertek, a vizsgák megünneplése… Időnként ezek az esti kiruccanások hajnalig is eltarthatnak, és a teste nem találja meg az elveszített energiáját. Úgy tűnik, hogy az Assamot ezekre az esetekre találták ki. Különösen az AssamDoomur Dullung teakertből.

assam

A klasszikus indiai fekete tea a réz színű infúziójáról, harmonikus, teljes, édes ízéről ismerhető fel. A fanyarsága pont elegendő a test minden sejtjének a felébresztéséhez. Ezért szeretik annyira az angolok reggel inni ezt a teát. Mivel magas a tein tartalma, lábra állítja a legnagyobb bulizót is. Legyen az friss piros diploma tulajdonosa, vagy szeplős, első osztályú lány. Ezen felül az Assam megnyugtatja a felkavart gyomrot, segíti a testet a fertőzésekkel szembeni ellenállásban, hozzájárul a káros anyagok kimosódásához, megelőzi a szív, és érrendszeri problémákat.

Egész nap jó hangulatban

Mindenki tudja, hogy a japán zöld teák világszínvonalúak. Azonban, kevesebbet hallunk a megsokszorozódott hatásaikról. Kiváló példa a két egyedi tea kombinációjára a Sencha és a Matcha keveréke. Az első osztályú Sencha Jeido a legfinomabb Matcha-val megszórva ugyanolyan eredeti ízű, mint amilyen eredeti a külleme. A zöldes-sárga színű infúzió friss, természetes fű, édes, és enyhén fanyar ízű.

Jeido

A Sencha azon teák közé tartozik, amelyet Ázsiában egész nap isznak. A Matcha meggazdagításával nő az élénkítő készsége. Az ilyen teát merészen ajánlhatjuk azoknak, akik felfrissülést, és jó hangulatot keresnek. A Sencha Jeido Matcha javítja a memóriát, javítja a teljesítményt, és segít a koncentrációban. Már értik, hogy a diákok miért szeretik annyira a zöld teát, főleg a Matcha-t? A próbaidőszak alatt antioxidánsokra, ásványi anyagokra, és vitaminokra van szükségük a lóadagnyi tein mellett. A tea ezen kívül véd a fertőzésektől, emésztőrendszeri problémáktól, magas vérnyomástól, és elűzi az éhség érzetét.

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»