06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 Manutea: Tea karácsony

2017. 12. 04. 2 perc olvasás
Az az öröm! Kint havazik, ideális esetben sötét is van. Ön minden munkájával elkészült, vagy csak egyszerűen úgy döntött, hogy mára már elég a munkából. A melegben ül, a macskája dörgölődik a lábához, a kandallóban pedig pattognak a tölgy rönkök… Utópia? Merítse az orrát a szálas tea illatába, csukja be a szemét, és az álom átalakul valósággá.

A teával eltöltött karácsonyt mindenki másképp képzeli el. És ez így jól is van. A varázsa a rengetek lehetőségében, és helyzetében rejlik, amikor kiélvezheti. Süssön karácsonyi sütiket, díszítse ki az ablakait, fessen jókívánságokat, készítse el az ünnepi salátáját. Mindezek mellett mindig jól fog esni a tea kortyolgatása. És a csendes, havas erdőben is jó társa lesz a termoszában melegen tartva, amikor épp almát visz az etetőkbe.

Előkészületek finomságokkal

Nem kell, hogy karácsony estéje legyen ahhoz, hogy puncsot igyon, mandulát ropogtasson, vagy almát majszoljon. Jó, ha egész télen megfelelő mennyiségű egészséges, vitaminokkal dúsított finomságokat tartunk otthon. Elég, ha egy kanálnyi teát szór a bögréjébe, és leönti forró vízzel, más nem marad hátra csak, hogy élvezze a finom ízét és az illatát. A télen népszerű szálas teák gyönyörű kompozícióját az év legszebb ünnepe ihlette.

 

Vásároljon örömmel

Kattintson, kattintson, kattintson, és már otthon is van. A decemberi vásárlásokat különösen komolyan vesszük, mivel a szeretteinknek szeretnénk velük kedveskedni. Azok számára, akiknek fontos az egészségük, akik számára fontos a minőség, és szeretik a meglepetéseket, azok számára az ideális ajándék a stílusos dobozokban megvásárolható kollekciónk. Elég csak maslival átkötni.

Odpočinek s raritami

Mi az umami? Milyen ízű a tea harmadik infúziója? Hány szó kell ahhoz, hogy leírja a tea illatát? Különböző országokból, és ültetvényekből származó ritka teák kóstolása nagyon szórakoztató lehet, egy, kettő, vagy akár tizenöt tea szerelmese számára. És nem kell, hogy hosszú téli este legyen. Ismerje meg a szálas tea titkos ültetvényeit akár az ünnepi időszakban. Az összes tea levelei a legjobbat adják magukból.

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»