06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

LUNG CHING IMPERIAL GRADE - zöld tea

Kód: 1565

Sárkány kútja királyi minőségben, ez a legjobb tea a jó hangulathoz. A Lung Ching Imperial Grade mindenképpen megérdemli a figyelmét. A csodálatos, kiváló minőségű levelekből kissé édes, csak kissé fanyar, virágillatú és kellemesen füstös italt készít. Íze és általános könnyedsége igazán tökéletes élményben részesíti. Ezt a teát szeretni fogja napkeltétől napnyugtáig.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
12 458 Ft /250 g 4 983 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2024. 04. 24.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kína
Vidék
Vidék:
Zhejiang
Íz
Íz:
Orchidea, Enyhe
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
10 éves kortól
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
400m - 900m

Összetétel

Zöld tea Lung Ching 100%

A tea infúziója és íze

A Lung Ching Imperial Grade zöld tea világossárga vagy sárgás-zöld színű infúziót ad. Az aroma után orchideák nyomait fedezi fel, miután megkóstolta a minőségi zöld tea friss édességét és a mogyoró sajátos nyomát enyhe füsttel koronázza.

A tea eredete

A zöld tea nagy, hosszú, laposan préselt levelei egyértelműen jelzik a szakértők számára, hogy valószínűleg előttük van a Lung Ching, az úgynevezett Sárkány-kútja. És ha minőségre törekszenek, rendkívül kellemes teázás várja.

A Lung Ching Imperial Grade tea történetét 1700 évvel ezelőtt írták. Abban az időben a szerzetesek, akik addig egyedüliként gyakorolták üdítő hatását, átadták a fáradt zarándokoknak. Segített nekik erőt és jó hangulatot szerezni, amellyel aztán folytatták útjukat. És egyre tovább terjesztették a zöld levelek hírnevét.

Ez a fajta a Zhejiang régió ültetvényeiből származik. Ez egy olyan terület Kína keleti partvidékén, amelyet az ország "gerincének" neveznek. Ez a gazdaság mozgatórugója, nagyon gazdag kultúrával és gyönyörű természettel rendelkezik. A régió Fujian és Anhui mellett a világ egyik legnagyobb teatermelője, a zöld teákra összpontosítva. Az átlagos napi hőmérséklet 15 és 18 Celsius fok között mozog, a nyár meleg és a tél hideg, de nem fagyos. Ez Zhejiang előnye, mert a zöld teák tavaszi szüretével rendkívüli tulajdonságok érhetők el.

A Lung Ching Imperial Grade tea készítésének titkát minden teakert gondosan őrzi. Csak azt tudjuk, hogy a leveleket a munkások kora reggel gyűjtik össze, és mielőtt az ültetvényre mennének, nem szabad parfümöt használniuk, sőt túl aromás ételeket fogyasztaniuk sem. A tea szivacsként "felszívja" a környező aromát, és könnyen leértékelhetné. A begyűjtés után rövid ideig hervadni hagyják, majd nagy, forró serpenyőkbe öntik. Ha a leveleket a serpenyő falához nyomják, és ismételten összekeverik, elnyeri végső alakját. És nem csak ez - a serpenyővel való érintkezés a kívánt aromafüstöt is belemásolja a tea ízébe.

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea

Tea csomagolásának bemutatása 

A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 70-80 °C Elkészítési idő 2-3 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

A Lung Ching Imperial Grade zöld teát öntse le 70-80 °C-os vízzel (kb. 2 perccel a víz forralása után),1 teáskanál 1,5-2 dl arányban.
Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
Áztatási idő 2-3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
Ebből a teából legfeljebb 3 infúzió készíthető.

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


15% KEDVEZMÉNY
ASSAM TGFOP1 SECOND FLUSH MONIPUR - fekete tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

ASSAM TGFOP1 SECOND FLUSH MONIPUR - fekete tea

Ez az Assam öt csillagot érdemel az összes kategóriában.  A helyiek nagyon erősen és nagyon édesen fogyasszák. Tejet is adnak hozzá, a Himalájában pedig kardamonnal és egyéb fűszerekkel ékszerezik. Apró csészékbe töltik, édes péksüteményt szolgálnak mellé. Indiában a teafogyasztás a nap középpontja, a párbeszédek és az üzletkötések pillanata. Inspirálódjon! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 705 Ft /250 g 4 849 Ft /250 g 1 940 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2024. 04. 24.

CEYLON  HIGH GROWN OP - fekete tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

CEYLON HIGH GROWN OP - fekete tea

Kitűnő minőség nagyon jó áron - ez a cejloni fekete tea, amit az útjaink során fedeztünk fel a világ legjobb teakertjei meglátogatása során. Magasan a tenger felett nő, kézzel szüretelik és a téveszthetetlen illat és édeskés íz jellemzi. A vonzóan ellegáns Ceylon High Grow OP az Ön top 10-es listájába is besorolhatja magát. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
6 823 Ft /250 g 2 729 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2024. 04. 24.

YUNNAN CHINA FOP GREEN TEA - zöld tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

YUNNAN CHINA FOP GREEN TEA - zöld tea

A kínai Yunnan tartomány a festői dombok, a nők hagyományos öltözékben, a mély szakadékok, az ókori főtér és a színes piacok összessége. Félreeső helyek gyönyörű tájjal vonzzák a turistákat, úgy, mint a modern városok. Szerény vacsora a naplementénél vagy gazdag ünnep a modern városban, egy a közös bennük - zöld tea. Az emberek már ezer éve fogyasszák. Amit nagyon jól tesznek... Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
6 639 Ft /250 g 2 656 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2024. 04. 24.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»