06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

KOREA JEJU BIO - zöld tea

Kód: 893
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Csodálatos tea enyhe ízzel és édes befejezéssel a szubtrópusi Jeju szigetéről a teáskannája felé tart. Élvezzen minden kortyot, mert valóban egyedülálló. Mint a hely, ahol felnőtt. Egy csodálatos ország vulkanikus kráterekkel, titokzatos szobrokkal, változatos kultúrával és csodálatos természettel évek óta vonzza az utazók figyelmét. Mostantól minden Manu rajongó érdeklődésének középpontjában áll.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 321 Ft /250 g 4 528 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2022. 12. 13.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Korea
Vidék
Vidék:
Jeju
Íz
Íz:
Édeskés, Gyengéd
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Zöld tea Korea Jeju Bio 100%

A tea főzete és íze

A Korea Jeju OP BIO főzete sárgászöld színű, friss illatú, finom édes ízű.

A tea eredete

Ha szeretne egy kicsivel többet megtudni a zöld teáról, amely Jeju (Jeju) ültetvényéről származik, egy kis kirándulást kell megtennie az O'Sulloc múzeumba. Seogwangdawon közelében található, egész évben 9-től 18-ig tartó nyitvatartással. Az építményt, amely egy csésze zöld teát ábrázol, és teakertek veszik körül, biztos nem fogja elkerülni.

De ha nem tudna eljutni erre a csodálatos helyre, olvassa el, amit mi mesélünk a gyönyörű koreai Jeju OP BIO leveleiről.

A teafákat buddhista szerzeteseket hozták Koreába a 7. században. A 14. századig a teakertek a vidék, és kultúra általános részei voltak. A politikai változások megjelenésével a buddhizmust betiltották, a templomaikat, és a teaültetvényeiket megsemmisítették. Csak 1945 után, miután megszerezték a függetlenségüket, kezdték a koreaiak megújítani a teakertjeiket. Konkrétan Jeju szigetén használták fel a gazdák a vulkáni talaj, és a szubtrópusi klíma előnyeit. A sziget nagy előnye az is, hogy semmilyen ipari szennyezés nem érinti. Másrészt a tea termelését megnehezíti a villamos energia hiánya. A Jeju-t, Japánnal ellentétben, téli fagyok is sújtják, amelyek a teafák termelésére negatív hatással vannak. Ennek elkerülése céljából a teaültetvények ventilátorokkal vannak felszerelve, hogy elfúják a hideg szelet a cserjéktől. Hasonló szolgáltatást nyújtanak a vízpermetezők, amelyek a száraz aszály idején is segítenek megőrizni a növények frissét. Hogy még mi is tartozik Jeju szigetéhez? A Tolharubang nevű törpék csodálatos kőfigurái, amelyekről senki sem tudja, hogy hogyan, és honnan kerültek a szigetre. Továbbá a búvárnők - akik az egész családot ellátták a tenger gyümölcseinek eladásából származó pénzzel. A víz alatt állítólag akár 2 percig is kibírtak levegő nélkül. Ma már

körülbelül 70 évesek... Néhányan közülük még mindig aktívan halásznak, homárt, kagylókat és a rákokat.

A Kína és Japán között fekvő szigetről származó zöld teát később gyűjtik be, mint például Japánban. Az innen származó teafák levelei is nagyobbak. A tealevelek olajzöld színűek, amelyeket nagyon lassan és finoman szárítják. Így tartják meg magukban a levelek az egészségre pozitívan ható anyagait, és a kellemes édes ízüket.

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Használati útmutató

  1. A Korea Jeju OP BIO-t öntse le 70-80 ° C-os vízzel 12-15 grammot literenként adagoljuk.
  2. Áztatási idő 1-2 perc.
  3. Ebből a teából akár 3 öntetet is készíthet.
Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

11. 7.

Értékelés: kitűnő
Számomra fűízű, de ugyanakkor nagyon friss, még a önlet színe is friss. Ha csak a sárkány kútját itta eddig, érdemes kipróbálni, mint újdonságot, hogy feldobja a helyzetet. És érdemes kipróbálni a hideg főzetet is, ezt szeretem a legjobban ebben a teában.

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


GREEN CEYLON HIGHLAND BIO - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

GREEN CEYLON HIGHLAND BIO - zöld tea

Ki ne ismerné a két oroszlán által tartott kard címert? Számos háztartásban világszerte megtalálhatjuk ezt a híres ceyloni teás dobozokon. Az erős fekete tea termelők, amelyek az angol királyi udvaron is kedveltek, újdonsággal érkeztek - zöld Ceylon Tea variációval. Közép mennyiségű teint tartalmaz és a főzete harmonikus ízű. Egész napos fogyasztásra is alkalmas. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 050 Ft /250 g 4 020 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2022. 12. 13.

JOONGJAK PLUS BIO - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

JOONGJAK PLUS BIO - zöld tea

Miért olyan kellemes, friss és illatos a dél-koreai Joongjak? Egyedülálló tulajdonságait  a termékeny  vulkánikus talajon szerezte, amelyen nevelkedett, kristálytiszta víznél, amely öntözte és a kellemes éghajlat, amely körülölelte. Korea a minőségi teatermelők egyike, és az utóbbi években a termelését ismét a keresettek közé sorolják. Az organikus gazdálkodási mód a kártyáiba játszik! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 689 Ft /250 g 4 676 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2022. 12. 13.

VIETNAM GREEN BIO - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

VIETNAM GREEN BIO - zöld tea

A virágzó rét illata, az érintetlen táj közepén, csobogó patak frissessége és mámorító édesség. Pontosan ilyen a vietnami bio tea, amely magába rejti mind a könnyedséget, mind az erőt. Hozzátesszük, hogy egy kicsit fűszerezve van Japánnal röviden muszáj meg kóstolnia. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
6 522 Ft /250 g 2 609 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2022. 12. 13.

Megtekintette


Piros teás zacskó csattal tea vagy kávé bolti eladásához 250g - 1 db
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Piros teás zacskó csattal tea vagy kávé bolti eladásához 250g - 1 db

128 Ft ÁFA-val
Szállítjuk kedd, 2022. 12. 13.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »