06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen póstaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

JAVA BOP1 PASIR MALANG - fekete tea

Kód: 1126
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

A világ legnépesebb szigete és turisztikailag az egyik legvonzóbb uticél. A Jáva a vulkánoknak, a nemzeti parknak, víz palotának, madár piacnak vagy a templomkomplexumnak köszönhetően lett híres. És a teája? Nincs belőle vagon számra, de nagyon kellemes a minősége. Akinek része volt a jávai tea megkóstolásában, a Darjeeling második szüretéhez hasonlítja. Telt, fűszeres és gyönyörűen illatos.

A friss teát kiszállítjuk hétfő, 8. 10. 2020
Nagy csomagolás:
6 760 Ft ÁFA-val
3 720 Ft ÁFA-val
2 333 Ft ÁFA-val
Kis csomagolás:
1 293 Ft ÁFA-val
840 Ft ÁFA-val
Ne fizessen póstaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Java / Indonézia
Íz
Íz:
Teljes, erős
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
15 éves kortól

Összetétel

Fekete tea 100%

A tea főzete és íze

A Java BOP1 Pasir Malang tea főzete csillogó, borostyán színű, az illata erős, az íze telt, kellemesen fanyar, fűszeres nyomokkal, és a citrusfélék szelíd érintésével.

A tea eredete

Ha az foglalkoztatná mi is a Pasir Malang, akkor nagyon szívesen eláruljuk Önöknek, hogy ez egy domb Java nyugati részén. Ha fel szeretné keresni, akkor körülbelül 100 kilométerrel Jakartától délre kell utaznia. Előre szólunk, hogy ne várjon túlzottan magas hegyeket. A Pasir Malang 933 méter magas, viszonylag sűrűn lakott, mezőgazdasági növényekkel beültetett terület, amelyet ezen kívül természetes trópusi növényzet is borít. Az ottani átlagos éves hőmérséklet 21 ° C körüli, az október számít a legmelegebb hónapnak az évben. Érdemes megemlíteni, hogy a helyi fekete homokot széles körben ismerik a bonsai termesztők. A fekete homokot szubsztrátokhoz adagolják, vagy a talaj felszínét fedik le vele. A homok reprezentatív megjelenést kölcsönöz a növényeknek, és ezzel egyidejűleg megakadályozza, hogy a növényeket ellepje a gyom. De térjünk vissza a teához. A 17. század elején hozták el Javába, Kína területéről a hollandok. Ennek az volt az oka, hogy a teát a saját országukba exportálhassák, ahol rendkívül népszerű volt. Az első tealeveleket feldolgozó gyárat 1830-ban építették fel. 1945 után, amikor Java önálló országgá vált, a teaültetvények a háttérbe szorultak. A gazdálkodók ezután lecserélték a teacserjéiket, a valószínűleg előnyösebb kávécserjékre. Ennek ellenére Javán mégis megmaradt néhány kisebb teaültetvény. A tealevelek betakarítását, és feldolgozását bonyolítja a rossz infrastruktúra, az elavult technológia, és az alacsony bérek. A tealeveleket kézzel takarítják be, a gyártás nagy része exportra készül.

Hatásai - teák

Fekete tea
Hatásai - fekete tea

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 100 °C Elkészítési idő 2-3 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

  1. Öntse le a fekete teát 100 °C vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
  2. Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
  3. Áztatási idő 2-3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
Íz és tónusk:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

7. 14.

Értékelés: kitűnő
Óriási meglepetés - eddig határozottan a legérdekesebb íze és aromája van az erős fekete tea kategóriában, amelyet a Manu Teától próbáltam. A kombucha nagyon finom belőle!

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


CHINA YUNNAN FOP - fekete tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CHINA YUNNAN FOP - fekete tea

Nem nagy tudomány. Akinek szüksége van élénkítésre, a fekete teát hagyja 2-3 percig lúgozni. Akinek a gyomor nyugtatására és az emésztés stimulálására, 5 percig. Akár így vagy úgy, mindig adjon előnyt a minőségnek, mint az akciósnak a szupermarketben. Fekete tea az Ön figyelmét és idejét ezerszer megfizeti. Élvezni fogja az illatát és az ízét is. Különösen, ha a friss kínai Yunnan FOP után nyúl! Több az áru részleteiben
A friss teát kiszállítjuk hétfő, 8. 10. 2020
Nagy csomagolás:
6 893 Ft ÁFA-val
3 787 Ft ÁFA-val
2 373 Ft ÁFA-val
Kis csomagolás:
1 320 Ft ÁFA-val
853 Ft ÁFA-val

VIETNAM OPA - fekete tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

VIETNAM OPA - fekete tea

Igaz, hogy Vietnam nem tartozik a nagy teatermelők közé, ennek ellenére a kínálatukban igazán minőségi teákat találhatunk. Az egyik közülük a fermentált klasszikus az északi vietnami hegyekből. Telt harmonikus az íze, vonzó aranyszínű a főzete és enyhén édeskés az aromája. Ajánlhatjuk a speciális teakedvelőknek, de a hagyománykedvelőknek is. Több az áru részleteiben
A friss teát kiszállítjuk hétfő, 8. 10. 2020
Nagy csomagolás:
5 827 Ft ÁFA-val
3 253 Ft ÁFA-val
2 053 Ft ÁFA-val
Kis csomagolás:
1 160 Ft ÁFA-val
760 Ft ÁFA-val

SUMATRA BOP1 BAH BUTONG - fekete tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

SUMATRA BOP1 BAH BUTONG - fekete tea

Ha megkóstolja, meglepődik. A fekete tea az egyenlítő mentéről hihetetlenül friss, erős és pikáns. A vulkanikus szumátrai talajból nő ki a kiegyensúlyozott ízű profillal, attraktív télen is és nyáron is. A teaimádóknak a Bah Butong teaültetvény nagyon jól ismeretes. Hasonlóan, mint a teakóstolás: Az italodat fogyaszd olyan forrón és úgy ízesítve, hogy légy mindig boldog. Több az áru részleteiben
A friss teát kiszállítjuk hétfő, 8. 10. 2020
Nagy csomagolás:
9 440 Ft ÁFA-val
5 053 Ft ÁFA-val
3 133 Ft ÁFA-val
Kis csomagolás:
1 693 Ft ÁFA-val
1 067 Ft ÁFA-val
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »