06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

JAVA BOP1 PASIR MALANG - fekete tea

Kód: 1126
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

A világ legnépesebb szigete és turisztikailag az egyik legvonzóbb uticél. A Jáva a vulkánoknak, a nemzeti parknak, víz palotának, madár piacnak vagy a templomkomplexumnak köszönhetően lett híres. És a teája? Nincs belőle vagon számra, de nagyon kellemes a minősége. Akinek része volt a jávai tea megkóstolásában, a Darjeeling második szüretéhez hasonlítja. Telt, fűszeres és gyönyörűen illatos.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
3 244 Ft /250 g 1 298 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 20.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Java / Indonézia
Íz
Íz:
Erős
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
15 éves kortól

Összetétel

Fekete tea 100%

A tea főzete és íze

A Java BOP1 Pasir Malang tea főzete csillogó, borostyán színű, az illata erős, az íze telt, kellemesen fanyar, fűszeres nyomokkal, és a citrusfélék szelíd érintésével.

A tea eredete

Ha az foglalkoztatná mi is a Pasir Malang, akkor nagyon szívesen eláruljuk Önöknek, hogy ez egy domb Java nyugati részén. Ha fel szeretné keresni, akkor körülbelül 100 kilométerrel Jakartától délre kell utaznia. Előre szólunk, hogy ne várjon túlzottan magas hegyeket. A Pasir Malang 933 méter magas, viszonylag sűrűn lakott, mezőgazdasági növényekkel beültetett terület, amelyet ezen kívül természetes trópusi növényzet is borít. Az ottani átlagos éves hőmérséklet 21 ° C körüli, az október számít a legmelegebb hónapnak az évben. Érdemes megemlíteni, hogy a helyi fekete homokot széles körben ismerik a bonsai termesztők. A fekete homokot szubsztrátokhoz adagolják, vagy a talaj felszínét fedik le vele. A homok reprezentatív megjelenést kölcsönöz a növényeknek, és ezzel egyidejűleg megakadályozza, hogy a növényeket ellepje a gyom. De térjünk vissza a teához. A 17. század elején hozták el Javába, Kína területéről a hollandok. Ennek az volt az oka, hogy a teát a saját országukba exportálhassák, ahol rendkívül népszerű volt. Az első tealeveleket feldolgozó gyárat 1830-ban építették fel. 1945 után, amikor Java önálló országgá vált, a teaültetvények a háttérbe szorultak. A gazdálkodók ezután lecserélték a teacserjéiket, a valószínűleg előnyösebb kávécserjékre. Ennek ellenére Javán mégis megmaradt néhány kisebb teaültetvény. A tealevelek betakarítását, és feldolgozását bonyolítja a rossz infrastruktúra, az elavult technológia, és az alacsony bérek. A tealeveleket kézzel takarítják be, a gyártás nagy része exportra készül.

Hatásai - teák

Fekete tea
Hatásai - fekete tea

Tea csomagolásának bemutatása 

A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 100 °C Elkészítési idő 2-3 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

  1. Öntse le a fekete teát 100 °C vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
  2. Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
  3. Áztatási idő 2-3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

7. 14.

Értékelés: kitűnő
Óriási meglepetés - eddig határozottan a legérdekesebb íze és aromája van az erős fekete tea kategóriában, amelyet a Manu Teától próbáltam. A kombucha nagyon finom belőle!

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


DARJEELING EARL GREY - fekete tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

DARJEELING EARL GREY - fekete tea

A híres Earl Grey számos változatban létezik. Ez a fekete indiai tea alapja. A bergamott ízű, frissítő és nagyon kellemes tea egész napi fogyasztásra alkalmas. Fanyar íze felserkent, a bergamott illóolaj tökéletesen frissít. Tejjel is, cukorral is fogyasztható, nálunk legtöbbször citrommal szolgálják fel. Válassza ki a megfelelőt, ahogy Önnek a legjobban ízlik az Earl Grey. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 348 Ft /250 g 3 739 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 20.

EARL GREY - fekete tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

EARL GREY - fekete tea

Régi idők és a bevált klasszikus. Fekete Earl Grey majdnem minden háztartás leltárában megtalálható. Kíváncsi miért imádják az emberek Manchestertől Tokióig? Miért illatozik reggelente milliók konyhájában? Mi tudjuk. Mert kiváló az íze és kivételes frissítő hatással rendelkezik. Akár reggel, akár délután készíti el, mindig örömöt szerez. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
4 816 Ft /250 g 1 926 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 20.

CHINA GUNPOWDER - zöld tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

CHINA GUNPOWDER - zöld tea

Kalória nélkül, sok tein, könnyed füstös íz és kitűnő hatások az egészségre. Ilyen a China Gunpowder, klasszikus a zöld teák között. Aki fogyassza, hosszú életű - a japánok szerint, gyorsan egészséges - az amerikaiak szerint, mindig boldog - szerintünk. Kóstolja meg ezt a fantasztikus teát csodás hatásaival és örüljön a lenyűgöző élménynek! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
2 826 Ft /250 g 1 130 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 20.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»