

JAPAN SENCHA OGASA - zöld tea
Ogasa-ban zöldteát, aloet és áfonyát szüretelnek. Érdekes kombináció a japán városhoz, nem gondolja? Mi onnan szállítjuk a legjobb minőségű Sencha-t. Még mielőtt a sötétzöld tűlevelek a csészéjébe kerülnének, több tíz kézen keresztül átmennek. Emlékezzen a munkások, földművesek, csomagolók, eladók és szállítók munkájára. A japán Sencha Ogasa becsületes emberek munkájának és a létfontosságú természet történetét meséli.
Összetétel
Zöld tea OGASA 100%A tea főzete és íze
Ezt a teát finom íz jellemzi, amely egyben teljes, édes és a végén pikáns. A minőségi japán Senchára jellemző a tipikusan virágos illata, és a nagyon frissítő hatásai.
A tea eredete
Sencha egyszerűen egy japán klasszikus. Az íze attól függ, hogy hol termesztik a teacserjéket, és a tealevelek betakarítási idejétől. Az első betakarításból származó tealevelekből készített teát tartják a legfinomabbaknak. A Prefektura Shizuoka eredetileg 1868-ban három korábbi Totomi, Suruga és Izu régiókból jött létre. Ez egy hosszúkás terület a Csendes-óceán partja mentén, amely mélyen a japán hegyekbe húzódik. Keleten a tenger határolja, északon a szent Fuji-hegység. A Shizuoka területének 11% -át természeti parkok fedik.
A teakertek olyan kisebb családi vállalkozásokhoz tartoznak, amelyek példás ellátással gondoskodnak róluk. A Senchi betakarítása tipikusan kora reggel történik, azután a tealevelekkel teli kosarakat a lehető leggyorsabban el kell szállítani további feldolgozásra. A feldolgozó üzemekben hagyják a zöld tealeveleket elhervadni, a hervadásukat követően többször, röviden, de intenzíven meggőzölik. Ez megakadályozza az enzimek oxidációját és bezárja az értékes anyagokat a tea belsejében. Végül a leveleket lapos speciális tű alakba sodorják, szárítják, válogatják és csomagolják.
Tea csomagolásának bemutatása
Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.
Tea elkészítése
|
|
|
Használati útmutató
- A zöld teát öntse le 70-80 °C-os vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányban.
- Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
- Áztatási idő 3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.

























Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Papír tea filter M - csészékbe és teáskannákba

Teaszűrő permanent nagyság M

Állandó teaszűrő L nagyságban

Papír filter S - bögrébe

Papír filter L - teáskannába

Tea hőmérő fa tokban

TEÁSKANNA SZŰRŐVEL - KELETI MINTA

Teáskanna szűrővel - virágos dekorációval
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

SIKKIM TEMI SFTGFOP 1 FIRST FLUSH - fekete tea

CHINA GUNPOWDER SZUPER - zöld tea

LUNG CHING - SÁRKÁNY KÚTJA - zöld tea
Megtekintette
