06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belül



BIO

 

 

 



Horgonyozza le a vitalitását, és a szenvedélyét

2019. 07. 19. 3 perc olvasás
A királydinnye képességeit úgy tűnhet, hogy a termései szimbolizálják. Mivel a termései tövisekkel vannak ellátva, amelyek hosszú ideig Önökhöz tapadhatnak. Ennek ellenére azonban azt tanácsoljuk, hogy inkább a növény leveleit fogyasszák.

A növényes tökéletesen gondoskodik a vitalitásáról és az energiaellátásáról, de nem csak akkor, ha sportolás közben van rá szüksége, vagy a napi feladati ellátása közben. A királydinnye akkor is megfelelő segítséget nyújt, ha szenvedély, vagy nagy család után vágyakozik.

Serkenti a libidót, növeli a termékenységet

Mi a királydinnye

Kúszó növény, legfeljebb 60 centiméter magas, ellipszis alakú levelekkel és sárga virágok ékesítik, a gyógynövény szára pedig sűrűn szőrös. Minél egyszerűbben néz ki a földfelszín felett, annál elágazóbb a föld alatt. A királydinnye (Tribulus terrestris) a száraz, és a nem életképes helyeket, például a sztyeppeket, a homokos, és a fél sivatagos területeket növi be. Ebből következik, hogy a gyökerei hosszúak, sűrűk, és lágyak, így tudnak hozzá jutni a legtöbb nedvességhez. A királydinnye eredete valószínűleg Japánban, Kínában, vagy Srí Lankában keresendő. De napjainkban már Ázsiában, Ausztráliában, Afrikában, Amerikában, és Európában is növekszik. Kedveli a meleg, mérsékelt övezetet, és a trópusi területeket. A királydinnye invazív gyógynövény, amely tápanyagban szegény talajban él. Például, Ausztrália déli részén gyomként kezelik a gyógynövényt.

A királydinnye a protodioscin anyagának köszönhetően nyerte el a legnagyobb népszerűségét – ez egy olyan anyag, amely növeli a szexuális aktivitást, mivel gyorsabban juttatja a vért a nemiszervekbe. Állítólag a nők kb. 30% -a, és a férfiak 15% -a szenved hipoxiás szexuális vágy rendellenességében, amely összefügghet a legfejlettebb országok jelenlegi életmódjával. A királydinnye rendszeres, és hosszú távú fogyasztása során a fogyasztók életében bekövetkezett változásokról szóló számos tanulmányok kimutatták annak a pozitív hatásait a libidóra, és a szexuális kielégülésre.

A tudósok klinikai vizsgálatokat végeztek a férfi meddőségről is. Az egyik következtetés megerősítette a sperma minőségének a javulását, a királydinnye 60 napos használata után, a következő következtetés szerint megnőtt a spermák száma azoknál a férfiaknál, akik 12 hetet használtak a gyógynövényt. A Cryobiology magazin 2017-ben jelentést tett közzé arról, hogy a WHO kritériumain alapuló kutatások kimutatták a királydinnye védő hatásait, amelyek javítják a spermák mozgékonyságát, és életképességét, ennek az oka az antioxidáns tulajdonságai lehetnek. Idézzük: „A Tribulus terrestris biztonságos terápiás alternatívája lehet a férfi spermák rendellenességeinek a kezelésére”. A nők termékenységére gyakorolt ​​hatást eddig még nem vizsgálták.

A húgyutaktól, a lázon keresztül, a daganatos megbetegedésekig

A fent említett megbetegedések kezelésén kívül a királydinnye azzal is büszkélkedhet, hogy megakadályozza a vesekövek kialakulását, így megelőzi a vesék károsodását. Vízhajtóként is működik. A történelem során duzzanatok, folyadékfelhalmozódás (ödéma), és a húgyúti fertőzés kezelésére is alkalmazták.

Egyes nemzetek a láz minden típusánál igénybe veszik a gyógynövényt. A királydinnye egyéb felhasználása is szintén érdekes - a vércukorszint csökkentésére, a fájdalom enyhítésére, különösen az artritisz kezelésére, az ízületek, és csontok fizikai sérülése esetén alkalmazható. A tanulmányok arra is utalnak, hogy a királydinnye képes stimulálni a szőrtüszők melanocitáit, és így megakadályozza a haj őszülését.

A szakértők a királydinnye hatásait természetesen a daganatos megbetegedések esetén is megfigyelték. A rágcsálókon folytatott tesztelések eredményei biztatóak - A sejtszintű vizsgálatok a máj, prosztata, és az emlődaganatok sejthalálát mutatják a királydinnye kivonatának a fogyasztása után.

A sportolóknak óvatosan kell választaniuk

A királydinnye erejét nem csak azok hívják segítségül, akik családot akarnak alapítani, hanem a sportolók is. Az alacsony tesztoszteronszintű férfiak képesek lesznek vele pótolni ezt a hormont. Ám az erre utaló bizonyítékok száma még nagyon alacsony. A hivatásos sportolóknak óvatosnak kell lenniük a királydinnye kivonatán alapuló kapszulák használatával, mivel gyakran anabolikus szteroidokkal vannak szennyezve.

A királydinnye

A királydinnyével való találkozás elég fájdalmasan végződhet. Az alacsony, egynyári gyógynövénynek kemény a termése az oldalán két horgony szerű tüskével van ellátva. A mezítláb járók, a kerékpárosok és az állatok rémálma. A termése a kecske, vagy bika fejéhez hasonlít, és higgyek el nekünk, hogy senki sem akar rálépni. Nem csoda tehát, hogy számos népies nevet kapott, mint például - a kecske feje, az ördög tövis, és a gonosz szempillája. A görög τρίβολος szó, amelyből a neve származik, annyit jelent, hogy vízigesztenye. Latinul a neve tribulus, amely eredetileg „hegyes fegyverre” utalt. Tanzániában, és Zaire-ben a királydinnye gyümölcseit valóban az ellenség megölésére használt fegyverek tölteteként. Elegendő volt őket az Acokanthera nemzetségbe tartozó bogyók gyümölcslevével bekenni őket, amelyek mérgező hatásúak a szívre. A Siddha gyógyászatában tamil vagy nerunjil néven ismert, az Ayurveda a termést "tehénpatának" – gokshuranak nevezte el mivel a gyakran a legelésző tehenek patái közé ragadtak. A kasmírok mitser kaendnek hívják, a kínai orvoslás pedig bai ji li néven ismeri.

Mindig friss tea

A vitalitás fenntartása, vagy fokozása érdekében a legjobb, ha szárított gyógynövényt használnak hozzáadott anyagok nélkül. Elég egy teáskanál szárított királydinnyét leönteni körülbelül 2,5 deci, 100 ° C-os vízzel. A teát hagyja 15 percig lúgozódni. A teát napi 2-4 alkalommal fogyaszthatja, mindig frissen .

FORRÁS

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»