

Grúz vörös tea Gaba Qvevri
Ez a tea a hagyományos grúz Qvevri borászati edény és a modern Gaba erjesztési technológia kombinációjának eredménye. Ezek kölcsönhatása egy gazdag karakterű, aromájú és ízű italt eredményez. Üdvözöljük a festői Guria régióban. Fedezze fel a tengerpartot és a hegyeket, az építészetet és az embereket. Egy csésze Gaba Qvevri vörös teában felfedezheti egész Grúziát.
Összetétel
100%Infúzió és tea íz
A Gaba Qvevri grúz vörös tea forró vízzel való felöntés után a főzet világos borostyánszínűvé válik, ami egy rendkívüli élmény vizuális előhírnöke. Ennek a teának az íze összetett, finom árnyalatokkal, amelyek fokozatosan tárulnak fel, és kellemes nyomot hagynak a szájpadláson.
A tea eredete
A Guria régió olyan hely, ahol a hagyományok és a természeti gazdagság találkozik. Grúzia nyugati részén található, és szó szerint összeköti a Kolkhisz-síkságot és a Fekete-tengert. Guria a tengerparti és hegyvidéki tájak egyedülálló kombinációjáról ismert, amely ideális feltételeket teremt a pihentető nyaraláshoz, a túrázáshoz és a gyógyító klímájú területek felfedezéséhez.
Amellett, hogy a Gaba Qvevri vörös tea hazája, a vendégszerető guriaiak is itt élnek, akik szívesen megmutatják az országot. A helyi Oda-házak hosszú, fából készült erkélyeikkel, amelyeket faragott kőből készült cölöpökre emelnek a földtől, a régió egyedi stílusát és hagyományait tükrözik.
Amilyen egyedülálló a helyi táj és a helyi emberek, olyan egyedülálló módon állítják elő a Gaba Qvevri vörös teát, amit érdemes leírni. Az egész folyamat a friss levelek gondos kiválasztásával kezdődik, amelyek a gyárba érkezéskor fonnyasztási folyamaton mennek keresztül. Ez körülbelül 10 órát vesz igénybe. Ezután a tea készen áll a sodrásra, és csak egyszer sodorják meg, hogy a levelek a lehető legpuhábbak legyenek.
A legfontosabb lépés a következő: a levelek a hagyományos Qvevri agyagedényekbe kerülnek, ahol több napon át tart az anaerob erjedési folyamat. Így készülnek a Gaba néven ismert különleges teák. A tea itt nyeri el egyedi jellegét. Az erjesztés után a tea rotációs szárítókba kerül, ahol kialakul a tea végső aromája. Az egész folyamatot egy végső szárítási folyamat zárja le, amely biztosítja az optimális állagot és ízt.
Tea csomagolásának bemutatása
Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.
Tea elkészítése
|
|
|
Használati útmutató
Öntse le a fekete teát 95 °C vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
1. Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
2. Áztatási idő 4 perc (fedett csészében), utána szűrje le.

























Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

ÉDES ÁLOM TERMÉSZETES - gyümölcs tea

ÁFONYA HOMOKTÖVISSEL - gyümölcs tea
