

CAMU CAMU BIO - gyógynövény
Szuper gyümölcs, az egészséges étrend csillaga, csoda Peruból. A piros Camu Camu termései olyanok, mint a kis citromok. Azonban nem savanyúak. Az ízük és az illatuk nem feltűnő. Daráltan bármely italba keverhető. C-vitamin, fenol és karotenoid forrást szerez. Az idegeket, csontokat, porcokat és a bőrt segíti. Elég naponta egy teáskanállal és a napja fényesebb, a gondolatai tisztábbak lesznek, mintha csak egy hónapot töltött volna a legszebb Dél-amerikai természetben.
Összetétel
Camu camu 100%A gyógynövény főzete és íze
A camu camu elfogyasztásának a szokásos módja, hogy gyümölcslevekbe, joghurtokba, vagy tejbe keverik. Ha tiszta vízzel önti le, szinte íztelen és szagtalan. Ez a tulajdonsága nagy előnyt jelent, ha nem akarja megváltoztatni ételeinek a szokásos ízét, de örömmel gazdagítja őket nagy adag egészségügyi előnyökkel.
A tea eredete
A Camu Camu cserje (Myrciaria dubia) ugyanabba a családba sorolható, mint kvajava gyümölcsfa, vagy az illatos szegfűszeg. Otthona az Amazonas síkvidéki őserdeje, különösen azok a részei, amelyek a rendszeresen elárasztott területek közé tartoznak. Maga a növény nem különösebben érdekes. Ez a cserje 3-5 méter magasra növekszik, lándzsás, ellipszis alakú levelei vannak. A virágai fehérek, és rendkívül édes illatúak. A camu camu termései kisebb citromra emlékeztetnek, de a színük nagyon különböző - világos narancssárgás, néha egészen sötétlila.
Jelenleg a camu camu Kolumbia, Ecuador, Peru, Bolívia és Brazília síkságain a legelterjedtebb. A termesztéséhez forró és nedves trópusi éghajlatra van szükség, de a szubtrópusi fagypont feletti hőmérsékletet is túléli. Azonban mindig sok vizet igényel. A camu camu-t csak a közelmúltban kezdték el termeszteni Japánban és Kínában. Az észak-amerikai indiánok közvetlenül a kenuikból szüretelték a savanyú, és keserű ízű érett bogyókat. Egy bokorról átlagosan 12 kg bogyó szüretelhető. A camu camut általában nem fogyasztják frissen, hanem például finom refrecso-t készítenek belőle, amely az amazoni konyha egyik legfontosabb része. A gyümölcs feldolgozásának a második módja a következő: a gyümölcsöket kimagozzák, és nagyon alacsony hőmérséklet mellett kiszárítják, így nem veszít vitamin, vagy antioxidáns tartalmából. Végül a camu camu-t nagyon finom porrá őrlik.
Gyógynövények csomagolásának bemutatása
Kiváló minőségű alumínium csomagolás, amely lehetővé teszi a visszazárást nyitás után. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a gyógynövények jellegét. A gyógynövények mindig hermetikusan lezártak a csomagolásban, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. Erre a három dologra rendkívül érzékenyek a gyógynövények, és nagy hatással van a gyógynövény és az infúzió végső minőségére.
Használati útmutató
A Camu Camu nagyon apró por. Keverheti egy italba vagy egy ételbe. Általában 5 gramm (1 teáskanál)mennyiségben használják naponta. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

























Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 1521kJ/359kcal |
Zsírok: | 0,12 g |
ebből telített zsírok: | 0,10 g |
Szénhidrátok: | 82,96 g |
ebből cukrok: | 14,12 g |
Fehérjék: | 0,40 g |
Só: | 0,15 g |
12. 20.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

ACAI BIO - por

REISHI gomba Bio (Ganoderma Lucidum) - por
