

Japan Sencha Makato - zöld tea
Japánban tudják mi a jó. Az egészséges étel, szeretet a természethez, tisztelet és becsület. A japánoknak rendkívüli kapcsolatuk van a hagyományokhoz, nagyon gondosak és tisztelettudóak. Hasonló tisztelettel közelítenek már több ezer éve a tea termeléséhez. A híres japán teakertek adják a világnak a feledhetetlen illatokat és ízeket. Szállítjuk, hogy megoszthassuk Önnel ezt a csodálatot. Hagyja magát elcsábítani...
Összetétel
Zöld tea Japan Sencha Makato 100%Infúzió és tea íz
Japan Sencha Makato maga az öröm. A zöld csúcsminőségű tea kellemes, füves ízű virágzó édességgel és erős füves finomsággal. A fanyarság könnyű, diszkrét. Az infúzió nagyon friss ízű érzést hagy maga után, illatos virágok nyomaival. Az infúzió zöldessárga.
A zöld tea tökéletes a jeges tea készítésére. Próbálja meg a langyos teát a 2/3-ig jégkockával töltött üveg pohárba önteni. Kap egy finom frissítő italt.
A tea eredete
Mit lehet írni egy olyan teáról, amely megtalálható minden japán háztartásban és népszerűsége világszerte növekszik? Sencha egy zöld kincs amelyet a japán Camellia sinensis cserjéről gyűjtöttek be, a felkelő nap földjére egyébként, egy kínai szerzetes hozta. A japán kertészek és termesztők a cserjéket a hegyoldalon és a völgyekben ültetik. A növekedés helyétől, a magasságtól, a csapadéktól és az éves hőmérsékletektől függően az egyes teák eltérőek.
Szintén fontos a tealevél betakarításának és feldolgozásának módja.
A Japan Sencha Makato a Shizuoka régióból származik, bőséges gazdag természeti környezetben, történelmi és kulturális örökségben. Észak felé a Fuji-hegy határolja, délen a Csendes-óceán. Az enyhe éghajlat kiváló minőségű tea kivételes minőséget biztosít. Ezért a gyűjtésére és feldolgozására is a legnagyobb figyelmet fordítanak. A betakarítást többnyire az országban élő nők irányítják, akik kora reggel indulnak az ültetvényre. Összegyűjtik az első két levelet a tea cserje minden ágáról , amelyek a legjobb minőségűek és a leggazdagabb aromát és a legtöbb értékes anyagot tartalmazzák. Legkésőbb 10-20 órával a betakarítást követően a leveleket szét kell teríteni és hervadni hagyni. A következőkben különleges Sencha típusú, egy rövid, kb. 20 másodperces párolás. Így az oxidáció leáll, és a zöld tea gyönyörű smaragdzöld színt és természetes ízt és aromát tart fenn. A következő lépés a levelek finom tűkbe való tekerése szárítás és válogatás minőség szerint.
Hatásai - teák
Tea csomagolásának bemutatása
A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.
Tea elkészítése
|
|
|
Használati útmutató
- A zöld teát öntse le 70-80 °C-os vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányban.
- Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
- Áztatási idő 2-3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.

























Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Papír tea filter M - csészékbe és teáskannákba

Teaszűrő permanent nagyság M

TEASZŰRŐ PERMANENT NAGYSÁG L

Papír filter S - bögrébe

Papír filter L - teáskannába

Tea hőmérő fa tokban

Teáskanna szűrővel 900 ml - keleti motívum

Teáskanna szűrővel 900 ml - virágos dekorációval
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

JAPAN KUKICHA - zöld tea

JAPAN BANCHA PREMIUM - zöld tea
