

ZÖLD HONEYBUSH CHAI OF MADAGASCAR
Kicsit sajnáljuk, hogy a dél-kelet Afrikát ma 400 kilométer vízszint választja el Madagaszkártól. Még 160 millió évvel ezelőtt ugyanis még egy kontinenst alkottak. De mi most a kettőt összehoztuk. Legalább a tea közvetítésével. Összekötöttük az afrikai Honeybusht és madagaszkári narancsokkal, fekete borssal és vaníliával.
Összetétel
Zöld Honeybush 48%, Narancs 8%, Kakaó darabok, Fahéj, Gyömbér, Vasfű, Kardamom, Rózsaszín bors, Szegfűszeg, Rózsaszirmok, Vanília 1%Infúzió és tea íz
A Madagaszkár Honeybush Chai alapvető összetevői a Zöld Rooibos és a Zöld
Honeybush. Ez megfelel az öntet színének ízének és aromájának. A felöntés után
világos narancssárga színt kapunk, gyönyörű tükröződéssel. Az illata nagyon teljes,
erősen gyümölcsös. Egy korty után megkülönböztetheti az mézes Honeybus-t, a
Rooibos édességét és a változatos egzotikus palettát. A narancs hátterében szétáramlik a szájpaláson a vanília, amelyet finomhangolnak a rózsaszín bors kellemes csípőssége gyömbér és szegfűszeg finom illata.
Ez a tea tökéletesen alkalmazható hideg formában is. Készítsen jég teát egyszerűen
néhány pillanat alatt. Elég fel tölteni egy magas poharat jégkockákkal, leönteni a meleg teával, és kap egy kiváló frissítő italt!
A tea eredete
A Honeybush Rooibos botanikus rokona. Nagyon hasonlítanak, hasonló helyeken nőnek, ízük ugyanolyan csodálatos. A Honeybush egy kicsit édesebb és más talaj- és
vízállapotokat igényel, de mindkettő a hüvelyesek rendjébe tartozik, és mindkettő
népszerű a kiváló egészségügyi hatások és a vadon való termesztés módja miatt.Ennek köszönhetően nem tartalmaz ipari vegyszereket.
A Honeybush a Cyclopia intermedia nevű bokrokból gyüjtik. Körülbelül egy 150 cm
hosszú növény, hosszú ágakkal és tű alakú levelekkel. Csak dél és kelet Afrikában
növekszik, nehezen hozzá férhető a hegyeken. Csak a fiatal növényeket gyüjtik a
virágzás időszakában. Az egész ágakat és a leveleket apróbb darabokra vágják,
zöldhéjú bogyó esetében pedig napfényben szárítják. A végterméket egy különleges
dobban szitálják, hogy hosszú és erős darabokat különítsenek el. A Rooibos az
Asplathus linearis-ból származik, amely csak a Cederberg-hegységben található,
körülbelül 250 km-re Fokvárostól. A teacserjék a vadon teremnek, és bár sokan
megpróbálták, de még nem sikerült termeszteni az ültetvényeken. Betakarítják kora
őssz el az egész ágakkal eggyütt. A feldolgozó gépsoron, mint a Honeybusht, finomra aprítják. A zöld Rooibos-t ezután szárítják, osztályozzák és exportálják.
Az összes többi összetevőt az EU-ban bevált szállítóktól vásároljuk. Gyümölcsüket
fagyasztva szárítjuk, vákuumfagyasztással. Ennek a technológiának nagy előnye az
élelmiszer minden érzékszervi tulajdonságának megőrzése és a legmagasabb értékű
vitaminok megőrzése. Kiválasztás, termelés, raktározás és szállítás rendkívüli gondozást szánnak, a nyersanyagok az ökológiai gazdálkodásból származnak. A Honeybush Chai of Madagaskar tehát a legjobb minőséget érte el.
Tea csomagolásának bemutatása
Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.
Tea elkészítése
|
|
|
Használati útmutató
- Öntse le a teát 100 °C hőmérségletű vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
- Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
- Áztatási idő 3-5 perc (fedett csészében), utána szűrje le.

























Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Papír tea filter M - csészékbe és teáskannákba

Teaszűrő permanent nagyság M

Állandó teaszűrő L nagyságban

Papír filter S - bögrébe

Pamut szűrő L - 1 db

Pamut szűrő M - 1 db

Papír filter L - teáskannába

Teáskanna szűrővel - virágos dekorációval

TEÁSKANNA SZŰRŐVEL - KELETI MINTÁVAL II
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

HONEYBUSH BIO

ALADIN - keverék
