

SOBA CHA BIO - hajdina tea (KU Qiao CHa,MEMIL,CHa pörkölt hajdina)
A diszkrét növény sok évszázaddal ezelőtt a Kínában fekvő hazájából utazott a világ többi részébe. A konyhában továbbra is hálás segítő, ha gyors, tápláló és ízletes ételt kíván felidézni. De tudta, hogy a pörkölt hajdina ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik öntet formájában? Sok ázsiai nemzet esküszik erre az italra, és most lehetősége van igazat adni nekik.
Összetétel
Hajdina 100%A tea infúziója és íze
A pörkölt hajdina ragyogó sárga színű és édes ízét adja, amelyben nyilvánvaló a mogyorós nyoma.
A tea eredete
Noha a hajdina már nem egzotikus növény, eredete a távoli Himalája és a Kínai Birodalom más sarkai felé nyúlik vissza. Az Európába való elterjedésének miként és mikor nem lehet pontosan meghatározni, de név szerint becslések szerint a pogány betolakodók - szaracénok és tatárok felelnek érte. A tatár hajdina nagyon népszerű Kínában gazdagabb ízének és magasabb rutintartalmának, mint a hajdina.
A mi hajdinánk a Szecsuán tartományból származik, amely hegyek és tavak területének tekinthető. Mivel ez egy viszonylag szerény növény, 3000 méteres tengerszint feletti magasságban képes növekedni. A legnépszerűbbek azonban a magjai.
Ku Qiao Cha (Kína), Soba Cha (Japán) vagy Memil Cha (Korea) csak néhány név a hajdina tea számára. A hajdinamagokat röviden pirított, hogy vonzó aranybarna színű legyen. A pörkölés során finoman mogyorós aromát és ízt szabadít fel, amely a frissen sült kekszekre emlékeztet.
A hajdina az ál-gabonák (pszeudocereáliák) csoportjához tartozik, ezért nem tartalmaz glutént. Ezen felül az infúzió teljesen koffeinmentes, így nem kell minden csészénél aggódnia a zavartalan alvás miatt. A pörkölt hajdina ital napi háromszor is elfogyasztható, hidegen és melegen is. A pörkölt magokat különféle turmixokhoz és pürékhez adhatjuk, de a jól megérdemelt pihenés a kezedben lévő csészével semmit sem helyettesít.
Hatásai - teák
- Öntse le a hajdinát 100 °C vízzel 2 teáskanál 2 dl arányában.
- Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
- Miután a főzet lehűlt szűrje le.
- 2 alkalommal felönthető.
Gyógynövények csomagolásának bemutatása
Kiváló minőségű alumínium csomagolás, amely lehetővé teszi a visszazárást nyitás után. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a gyógynövények jellegét. A gyógynövények mindig hermetikusan lezártak a csomagolásban, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. Erre a három dologra rendkívül érzékenyek a gyógynövények, és nagy hatással van a gyógynövény és az infúzió végső minőségére.
Tea elkészítése
|
|
Használati útmutató
- Öntse le a hajdinát 100 °C vízzel 2 teáskanál 2 dl arányában.
- Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
- Miután a főzet lehűlt szűrje le.
- 2 alkalommal felönthető.




















Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

SHAPE TEA (FOGYÓKÚRÁS TEA) - keverék

TULSI (szent bazsalikom) - gyógynövény
