PU ERH VÖRÖSÁFONYÁVAL
Proantocianidinek, polifenolok, hippursav... Igaz, hogy nem érti? Mi sem vagyunk vegyészek, de annak ellenére biztosan állítjuk, hogy a Pu Erh vörösáfonya darabokkal gazdagítva megvédi a szívét, kiűzi a baktériumokat a húgyutakból és frissíti a leheletet. Nem csak orvosi tanulmányok igazolják, de a fogyasztók hosszúéves tapasztalatai is. És mi ezeknek hiszünk.
Összetétel
Vörös tea Pu Erh 95%, Vörös áfonya 3%, Természetes aromaInfúzió és tea íz
A valódi kínai Pu Erh tipikusan földes és enyhén fanyar. A liofilizált áfonyával kiegészítve nagyon frissítő tea lesz, mint forró, valamint jeges tea formájában. Az infúzió sötétbarna, átlátszatlan színű, az aroma természetes áfonya.
A tea eredete
Pu Erh teák különleges varázslattal vannak átittatva. A világon csak néhány helyen állítják elő, és minőségük számos tényezőtől függ - a teák termesztésétől és módjától kezdve a betakarított levelek kiválasztásán keresztül, valamint a hagyományos receptek pontos betartásához az egyedülálló érési folyamat hosszáig. A Pu Erh hagyományosan Yunnanban, Kínában készül. A teacserje nagy leveleit mindig egy rügy és 3-4 levéllel szüretelik. Először a napon hervadnak, majd felmelegítik a forró edényekbe, miközben a gazdák sodorják forgatják. Ez leállítja az enzim aktivitását.Szárítás és formázás következik. A teát nedvesítik, és köszönhetően a baktériumoknak és a gombáknak, amelyek természetesen lefedik a leveleket, elkezd erjedni. A tealeveleket fészekbe, téglákba vagy lepényekké préselik, és különleges érési körülmények között maradnak. A fokozatos erjesztés a zöld teát pirosra változtatja, és számos egészségügyi előnyhöz juttatja. Nagydarab áfonyával összekeverve Pu Erh nagyon felfrissült és vitaminokkal gazdagodott. A szálas teához hozzáadott gyümölcs a tanúsított EU beszállítóktól származik. Hasonlóképpen, az áfonya termesztése az ökológiai gazdálkodási rendszerben történt.Tartósítása rendkivüli figyelemmel volt kísérve. Az úgynevezett liofilizálás (fagyasztás) a gyümölcsökben tartja a vitaminok 90% -át. Ugyanakkor nem történik változás az érzékszervi tulajdonságokban, így az áfonya úgy néz ki, az illata és íze, mint a frissnek, forró vízzel való felöntés után. A természetes aroma nem tartalmaz szintetikus anyagokat, ezért ne aggódjon negatív hatásaitól. Ellentétben a természetileg azonos aromával, nem okoz gyomorégést, gyomor irritációt vagy a szervezet elsavasodását.
Tea csomagolásának bemutatása
A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.
Tea elkészítése
100 °C | 3-5 perc | 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez |
Használati útmutató
- Öntse le a Pu - Erh teát forrásban lévő forró vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
- Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
- Áztatási idő 3-5 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
Tanácsra van szüksége?
energia érték: | 2 kJ / 0.4 kcal |
Zsírok: | 0 g |
ebből telített zsírok: | 0 g |
Szénhidrátok: | <0,5 g |
ebből cukrok: | <0,5 g |
Fehérjék: | 0 g |
Só: | 0 g |
5. 30.