06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

MACA RED BIO - por

Kód: 1440


Erősítő növény a magasból. A maca néven ismert perui inkák igy nevezték a nyelvükön. Hitték, hogy az istenek elküldték nekik az említett termést, és figyelembe véve a zsázsa jótékony hatásait és képességeit, nem lehet hibáztatni őket. Ha valami megérdemli a superfood címet, akkor határozottan a maca.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Íz
Íz:
Földes, Kesernyés
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Maca BIO 100%

A gyógynövény öntete és íze

A krémes por, enyhén sárgás színű földes, mérsékelten és kissé édes ízű.

A gyógynövény eredete

A természetben valószínűleg nem venné észre. Nagy levelekkel, kis méretű és észrevétlen virágokkal. A lényeg a föld alatt rejtett. Mivel az egyetlen a zsázsa gyökere a legkeresettebb az egész növényen. A maca (latinul Lepidium meyenii) az alpesi környezetet részesíti előnyben. Az Andokban, ahol nő, 3500 és 4500 m közötti tengerszint feletti magasságban találhatja meg. Minden szennyeződéstől védve van, legyen az talaj vagy levegő. A perui régió nyilvánvalóan neki készült. Amikor másutt próbálták termeszteni a macát, az soha nem érte el az elvárt prémium minőséget.

Előfordulásának első jelei hihetetlen 6000 évvel ezelőttre nyúlnak vissza. Az inka birodalomban szent ételnek és mindenható természetgyógyászatnak tartották. A maka még a mai Peruban is kiváltságos helyzetben van, és termesztése szigorú felügyelet alatt áll. A gyökere körülbelül tíz árnyalatban termesztik. A sárga változat a leggyakoribb, a piros és a fekete ritkaság.

A hagyományos termelők továbbra is kézzel végzik a maca betakarítását. Óvatosan vágják le a kiszáradt leveleket, amelyek ezenkívül természetes műtrágyaként szolgálnak, és hagyják, hogy a megtisztított gyökerek megszáradjanak a napon. Ezután nagyon finom pormá őrlik alacsony hőmérsékleten. Mindig hasonló a gyökér színétől függetlenül, íze és a fontos anyagok aránya azonban eltérő. A piros maca ebben a tekintetben különösen népszerű, mivel puha és édes ízű, mint a többi színváltozat, és ásványi anyagok, vitaminok, stb. gazdag forrása.

A Maca Red BIO gluténmentes, tehát celiacákra is alkalmas. Az utóbbi években nagyon népszerű része a vegetáriánusok és vegánok étkezésének. A port egyszerűen keverhetjük joghurtba, zabkásába vagy turmixba. A piros maca nem változtatja meg az ételek vagy italok ízét, ám mégis kellemesen különleges.

Hatásai - teák

Maca
Hatásai - maca

Gyógynövények csomagolásának bemutatása

Kiváló minőségű alumínium csomagolás, amely lehetővé teszi a visszazárást nyitás után. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a gyógynövények jellegét. A gyógynövények mindig hermetikusan lezártak a csomagolásban, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. Erre a három dologra rendkívül érzékenyek a gyógynövények, és nagy hatással van a gyógynövény és az infúzió végső minőségére.

Használati útmutató

A Maca nagyon finom por. Keverheti ételbe italba. Általában napi 3-5 grammban használják. Ne lépje túl a napi ajánlott mennyiséget.

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»