06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft

LUNG CHING IMPERIAL GRADE - zöld tea

Kód: 1565

Sárkány kútja királyi minőségben, ez a legjobb tea a jó hangulathoz. A Lung Ching Imperial Grade mindenképpen megérdemli a figyelmét. A csodálatos, kiváló minőségű levelekből kissé édes, csak kissé fanyar, virágillatú és kellemesen füstös italt készít. Íze és általános könnyedsége igazán tökéletes élményben részesíti. Ezt a teát szeretni fogja napkeltétől napnyugtáig.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 859 Ft /250 g 3 944 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 9. 29. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kína
Vidék
Vidék:
Zhejiang
Íz
Íz:
Orchidea, Enyhe
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
10 éves kortól
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
400m - 900m

Összetétel

Zöld tea Lung Ching 100%

A tea infúziója és íze

A Lung Ching Imperial Grade zöld tea világossárga vagy sárgás-zöld színű infúziót ad. Az aroma után orchideák nyomait fedezi fel, miután megkóstolta a minőségi zöld tea friss édességét és a mogyoró sajátos nyomát enyhe füsttel koronázza.

A tea eredete

A zöld tea nagy, hosszú, laposan préselt levelei egyértelműen jelzik a szakértők számára, hogy valószínűleg előttük van a Lung Ching, az úgynevezett Sárkány-kútja. És ha minőségre törekszenek, rendkívül kellemes teázás várja.

A Lung Ching Imperial Grade tea történetét 1700 évvel ezelőtt írták. Abban az időben a szerzetesek, akik addig egyedüliként gyakorolták üdítő hatását, átadták a fáradt zarándokoknak. Segített nekik erőt és jó hangulatot szerezni, amellyel aztán folytatták útjukat. És egyre tovább terjesztették a zöld levelek hírnevét.

Ez a fajta a Zhejiang régió ültetvényeiből származik. Ez egy olyan terület Kína keleti partvidékén, amelyet az ország "gerincének" neveznek. Ez a gazdaság mozgatórugója, nagyon gazdag kultúrával és gyönyörű természettel rendelkezik. A régió Fujian és Anhui mellett a világ egyik legnagyobb teatermelője, a zöld teákra összpontosítva. Az átlagos napi hőmérséklet 15 és 18 Celsius fok között mozog, a nyár meleg és a tél hideg, de nem fagyos. Ez Zhejiang előnye, mert a zöld teák tavaszi szüretével rendkívüli tulajdonságok érhetők el.

A Lung Ching Imperial Grade tea készítésének titkát minden teakert gondosan őrzi. Csak azt tudjuk, hogy a leveleket a munkások kora reggel gyűjtik össze, és mielőtt az ültetvényre mennének, nem szabad parfümöt használniuk, sőt túl aromás ételeket fogyasztaniuk sem. A tea szivacsként "felszívja" a környező aromát, és könnyen leértékelhetné. A begyűjtés után rövid ideig hervadni hagyják, majd nagy, forró serpenyőkbe öntik. Ha a leveleket a serpenyő falához nyomják, és ismételten összekeverik, elnyeri végső alakját. És nem csak ez - a serpenyővel való érintkezés a kívánt aromafüstöt is belemásolja a tea ízébe.

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 70-80 °C Elkészítési idő 2-3 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

A Lung Ching Imperial Grade zöld teát öntse le 70-80 °C-os vízzel (kb. 2 perccel a víz forralása után),1 teáskanál 1,5-2 dl arányban.
Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
Áztatási idő 2-3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
Ebből a teából legfeljebb 3 infúzió készíthető.

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


JAPAN BANCHA PREMIUM - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

JAPAN BANCHA PREMIUM - zöld tea

Erős, hosszú levelek, finom aroma, magas antioxidáns tartalom - ez a Bancha, zöld tea, amelyet a Japánok leggyakrabban étel mellé szolgálnak. Ihatja minden nap, ugyanis kevés teint tartalmaz, az íze kellemes és a hatásai nyugtatóak. Nem lehet megunni. A Bancha megismerése alap minden teaimádó számára. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
6 662 Ft /250 g 2 665 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 9. 29. 2021

PI LO CHUN - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

PI LO CHUN - zöld tea

Nyugodt reggeli a kertben, délutáni találkozó a barátokkal...ezek tökéletes lehetőségek a zöld teák hosszú ízlelgetésére. Ezért nem hiányozhat egy háztartásból sem a Pi Lo Chun - varázslatos ital édesen lágy ízzel és virág aromával. Szilvafák és barackfák között nő és kizárólag az év egy napján szüretelik. Maga a tökély! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
4 394 Ft /250 g 1 758 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 9. 29. 2021

GUNPOWDER TEMPLE OF HEAVEN - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

GUNPOWDER TEMPLE OF HEAVEN - zöld tea

Erős íz könnyed füstös érintéssel várja a kíváncsi kóstolókat. Az egészen új Gunpowder a kínálatunkban valószínűleg be sem melegszik. Ugyanis, akik reggel nehezen ébrednek, nagyon megkedvelték. És őszintén - mi is a hétalvók közé tartozunk. Ne habozzon, dobja a kosarába a Temple of Heavent. A mennyei örömök temploma nem okoz csalódást! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
4 014 Ft /250 g 1 606 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 9. 29. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »