06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

KENDER TEA FINOLA LEVELEIBŐL - CBD 1837 mg/kg

Kód: 1136
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Házi termelés, mesterséges trágya nélkül, kézi szüretelés, gondos szárítás és maximum hatóanyag. A kender leveleinek főzete nagyon népszerű a cannabinoid, terpén és flavonoid tartalma végett. A világos sárgás-zöld főzet friss fű illatú és az íze is hasonló. A teljesen tiszta ital előnyös hatásai főleg az álmatlanságban és emésztési problémákkal küszködők között népszerűek.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
EU
Íz
Íz:
Természetes, Gyógynövény

Összetétel

Kender levél Finola

A tea főzete és íze

A Finola leveleiből készült kenderkivonat főzete sárgászöld színű, és füves illatú. Az íze enyhe, a friss fűszernövényekre emlékeztető.

A gyógynövény eredete

Dél-Morvaországból származik az a kender (Cannabis sativa), amelynek a leveleiből készítették el ezt a szálas teát. A növényt műtrágyák, kémiai permetek, és géntechnológiával módosított organizmusok használata nélkül termesztették. A technikai kenderfajtáját az úgynevezett Finola-t Finnországban nemesítették ki, a növénynek főleg a leveleit, és a magvait gyűjtik össze. A kender csak leveleket tartalmaz. A kender eredetét természetesen Ázsia centrális területein kell keresnünk. Ma már szinte az egész világon elterjedt, mert nagyon jól alkalmazkodik, és sokféle célra felhasználható. Először 1737-ben írt róla Carl Linnét, ekkor fedezte fel a Himalája lábánál. A kender legelterjedtebb fajtája a Cannabis sativa – azaz a rostkender. A viszonylag igénytelen növény az 1,5-5,5 méteres magasságot éri el, a hosszú szárai nem sűrűn elágazók, a nagy fogazott levelei csak elszórtan kapcsolódnak hozzá. A kender lassan virágzik - a növény kétnemű. A termése sima, világosszürke, vagy barna színű. A növényt szövetek, szőnyegek, zsákok, hálók, és kötelek gyártására szolgáló szilárd szálak forrásaként alkalmazzák, vagy műszaki szigetelő anyagként. A növényből sajtolással nyert olajat a kozmetikai iparban, valamint a gyógyszeriparban, és az élelmiszeriparban is felhasználják. Mint kulturális növény, a kendert már a középkorban említik. A kenderből készült főzeteknek, és az infúziónak szilárd helye van a népi gyógyítók herbáriumában. Száz évvel ezelőtt a kendert például a fájdalom, és a görcsök enyhítésére használták, ezen kívül az emésztés javítására is. Viktoria királynő állítólag a menstruációs problémák enyhítésére használta.

Hatásai - teák

Kender Finola
Hatásai - kannabisz finola

Gyógynövények csomagolásának bemutatása

Kiváló minőségű alumínium csomagolás, amely lehetővé teszi a visszazárást nyitás után. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a gyógynövények jellegét. A gyógynövények mindig hermetikusan lezártak a csomagolásban, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. Erre a három dologra rendkívül érzékenyek a gyógynövények, és nagy hatással van a gyógynövény és az infúzió végső minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 100 °C Elkészítési idő 8-10 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

Öntse le a kendert 100 ° C forrásban lévő vízzel, 1 teáskanál 1,5-2 dl arányban.
Ha a legtöbbet szeretné kihozni a levelekből, adjon hozzá egy kis tejet vagy tejszínt az öntethez. A zsírokban a kannabinoidok jobban felszabadulnak.
Az öntet egy csepp mézzel is nagyszerű ízű.
A áztatási idő 8-10 perc (fedett csésze), majd szűrje.

Íz és tónus:
Intenzitás
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

10. 10.

Értékelés: kitűnő
Pontosan ahogy a leírásban áll, könnyű, gyógynövényes ízzel, nagyon kellemes inni, de a lényeg, hogy az ember jól érzi magát.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


JÁZMINOS - zöld tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

JÁZMINOS - zöld tea

Ha még nem tudja, hogy melyiket is válassza a bájos szálas teáink közül, akkor döntsön a klasszikus jázminos mellett. A híres specialitás Távol-Keletről lehengerlő mennyei illattal rendelkezik, amely eltávolítja a belső nyugtalanságot. A Jázminos tea több mint ezer éve a hagyományos kínai kultúra része. Ha megkóstolja, az egyik kedvence lesz. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
6 472 Ft /250 g 2 589 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 20.

HETEDIK MENNYORSZÁG ROOIBOS
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

HETEDIK MENNYORSZÁG ROOIBOS

Ha egyszer kipróbálja, mást nem is fog akarni. Ismeri: Teácska, az nem nekem való, inkább egy igazi presszó, luxus csoki és két deci szóda. De mi ha létezik olyan tea, ami minden együtt és ráadásul kalóriamentes? Ha nem hiszi, akkor meg kell kóstolnia. Egyszerűen ez a hetedik mennyország! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 294 Ft /250 g 3 318 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 20.

HAT FŰSZER ROOIBOS
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

HAT FŰSZER ROOIBOS

Mély lélegzet, kifújás, lééélegzet... Barátaink, a Rooibos Hat fűszer megérkezett, hogy a rohanásban kicsit megállítsa, beültesse a kedvenc karosszékébe, becsukatja a szemét és legalább pár percre elvigye a hegyek, dombok mögé. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
6 371 Ft /250 g 2 548 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 20.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»