06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

KENDER TEA FINOLA LEVELEIBŐL - CBD 1837 mg/kg

Kód: 1136
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Házi termelés, mesterséges trágya nélkül, kézi szüretelés, gondos szárítás és maximum hatóanyag. A kender leveleinek főzete nagyon népszerű a cannabinoid, terpén és flavonoid tartalma végett. A világos sárgás-zöld főzet friss fű illatú és az íze is hasonló. A teljesen tiszta ital előnyös hatásai főleg az álmatlanságban és emésztési problémákkal küszködők között népszerűek.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 582 Ft /250 g 5 833 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2024. 02. 28.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
EU
Íz
Íz:
Természetes, Gyógynövény

Összetétel

Kender levél Finola

A tea főzete és íze

A Finola leveleiből készült kenderkivonat főzete sárgászöld színű, és füves illatú. Az íze enyhe, a friss fűszernövényekre emlékeztető.

A gyógynövény eredete

Dél-Morvaországból származik az a kender (Cannabis sativa), amelynek a leveleiből készítették el ezt a szálas teát. A növényt műtrágyák, kémiai permetek, és géntechnológiával módosított organizmusok használata nélkül termesztették. A technikai kenderfajtáját az úgynevezett Finola-t Finnországban nemesítették ki, a növénynek főleg a leveleit, és a magvait gyűjtik össze. A kender csak leveleket tartalmaz. A kender eredetét természetesen Ázsia centrális területein kell keresnünk. Ma már szinte az egész világon elterjedt, mert nagyon jól alkalmazkodik, és sokféle célra felhasználható. Először 1737-ben írt róla Carl Linnét, ekkor fedezte fel a Himalája lábánál. A kender legelterjedtebb fajtája a Cannabis sativa – azaz a rostkender. A viszonylag igénytelen növény az 1,5-5,5 méteres magasságot éri el, a hosszú szárai nem sűrűn elágazók, a nagy fogazott levelei csak elszórtan kapcsolódnak hozzá. A kender lassan virágzik - a növény kétnemű. A termése sima, világosszürke, vagy barna színű. A növényt szövetek, szőnyegek, zsákok, hálók, és kötelek gyártására szolgáló szilárd szálak forrásaként alkalmazzák, vagy műszaki szigetelő anyagként. A növényből sajtolással nyert olajat a kozmetikai iparban, valamint a gyógyszeriparban, és az élelmiszeriparban is felhasználják. Mint kulturális növény, a kendert már a középkorban említik. A kenderből készült főzeteknek, és az infúziónak szilárd helye van a népi gyógyítók herbáriumában. Száz évvel ezelőtt a kendert például a fájdalom, és a görcsök enyhítésére használták, ezen kívül az emésztés javítására is. Viktoria királynő állítólag a menstruációs problémák enyhítésére használta.

Hatásai - teák

Kender Finola
Hatásai - kannabisz finola

Gyógynövények csomagolásának bemutatása

Kiváló minőségű alumínium csomagolás, amely lehetővé teszi a visszazárást nyitás után. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a gyógynövények jellegét. A gyógynövények mindig hermetikusan lezártak a csomagolásban, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. Erre a három dologra rendkívül érzékenyek a gyógynövények, és nagy hatással van a gyógynövény és az infúzió végső minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 100 °C Elkészítési idő 8-10 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

Öntse le a kendert 100 ° C forrásban lévő vízzel, 1 teáskanál 1,5-2 dl arányban.
Ha a legtöbbet szeretné kihozni a levelekből, adjon hozzá egy kis tejet vagy tejszínt az öntethez. A zsírokban a kannabinoidok jobban felszabadulnak.
Az öntet egy csepp mézzel is nagyszerű ízű.
A áztatási idő 8-10 perc (fedett csésze), majd szűrje.

Íz és tónus:
Intenzitás
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

10. 10.

Értékelés: kitűnő
Pontosan ahogy a leírásban áll, könnyű, gyógynövényes ízzel, nagyon kellemes inni, de a lényeg, hogy az ember jól érzi magát.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


JÁZMIN VIRÁG
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

JÁZMIN VIRÁG

Hagyja magát kényeztetni az igazi éjszaka királynőjének ölelésében. A bódító Jázmin virágok elvezetik a biztonság, nyugodaom és a harmónia világába. A kínai öröm, szerelem és elegancia szimbóluma nem hiányozhat egy háztartásból sem. Felhasználhatja a konyhában, fürdőszobában vagy gardróbban is. Jövendőmondó álmokat, amelyeket a jázmin állítólag kivált, nem tapasztaltunk. De helyette nyugodtságot és megelégedettséget igen - és méghozzá nagyon gyorsan. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
12 375 Ft /250 g 4 950 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2024. 02. 28.

HÁRSFAVIRÁG
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

HÁRSFAVIRÁG

A szlávok fenséges szimbóluma, mámorító illatú fa, amely alatt a családok generációi üldögélnek. A hárs az európai kultúra része. Ugyanúgy, mint a nyári zümmögés a koronájában, csodálatra méltó a virágainak hatása rengeteg panaszra. A hársvirág tea a természetgyógyászatban világos válasz láz ellen, hurutoknál valamint a szív és érrendszeri panaszoknál. És az íze is kitűnő! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 779 Ft /250 g 3 512 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2024. 02. 28.

ZÚZOTT KENDER LEVÉL SANTICA - CBG 940 mg/kg
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

ZÚZOTT KENDER LEVÉL SANTICA - CBG 940 mg/kg

Tudta, hogy Carl Linnaeus írt elsőként a kannabisz növényről? És hogy Viktória királynő kannabisz-koktélt fogyasztott? És hogy a világ első érzéstelenítőjét egy kínai orvos készítette kannabiszból i.e. 2. század körül. A tipikusan fogazott levelekkel rendelkező gyógynövény egyszerűen már ősidők óta elkísér bennünket. Nem véletlen. A benne lévő anyagok sok problémán segítenek. Próbálja ki a Santica fajtát, amely rendkívül gazdag kannabigerolban, amely elősegíti a… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
12 709 Ft /250 g 5 084 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2024. 02. 28.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»