

JAPAN KUKICHA - zöld tea
A nádsziták alatt egy állandóan aktív vulkán lábánál egy szubtrópusi éghajlatú szigeten. Így nőnek a tea fák, létrehozzák a nem szokványos, rendkívül ízletes és egészséges teát. Kukicha, ezek nem klasszikus tealevelek, hanem szárak és gallyak. Bár senki sem számított rá, de kiváló friss öntetet adnak, kombinálva édesen krémes, könnyű dió és kellemes fanyar ízzel.
Összetétel
Zöld tea Japan Kukicha 100%Infúzió és tea íz
A Kukicha nagyon friss, édesen fanyar megjelenésű. A felöntés után a tea világos zöld színű. Az aromája enyhén füves, friss. Az íze keveredik lenyűgöző édességgel, valaki diót vagy szezámmagot érez, vagy a virágok nyomainak a villanását. Az utóíz kissé fanyar.
Mivel a Kukicha nagyon kis mennyiségű teint tartalmaz, ajánlott az iskoláskor előtti gyermekek folyadék beviteléhez, tökéletesen alkalmas a terhes és szoptató nőknek még a gyógyulásban lévőknek is.
Próbálja ki ezt a teát, mint jeges teát. Csak töltse fel a pohár 2/3-át jégkockával, és öntse rá a meleg teát. Nagyon frissítő és finom italt kap.
A tea eredete
A Kukicha tea megtalálása teljesen véletlen volt. A felfedezése mögött a japán tea-termelők állnak, akik betakarítás után az összes feldolgozott tea levelet a piacra vitték. Otthon csak az addig használhatatlan gallyak és szárak maradtak. Valaki gondolt,egyet hogy teát főz belőlük. Az eredményen kellemesen meglepődtek - a finom édes fanyar kellemes ízével gyorsan megszerezte fogyasztóit, és a Kukicha tea a japán kincsek közé tartozott.
Ez a zöld Kukicha (Kyushu-sziget) Kagoshima japán régiójából származik, ahol a teakertek különösen a Sakurajima-vulkán lábánál vannak. Az éghajlat enyhe, szubtrópusi, gyakran az olaszországi Nápolyhoz hasonlítják. Kínai teacserjék nád háló árnyékában nőnek, nagyon buja zöld színűek így sok az egészségre előnyös anyagkat magukba tartják. A teákat többnyire kézzel, de a modern gazdaságokban, mechanikusan is betakarítják. A szárak és az ágacskák ugyan úgy, mint a tea leveleknél forró gőzzel vannak leforrázva. Ez megállítja a fermentációt. Ennek köszönhetően a Kukichának karakteres illata és íze van. Ezután megszárítják és válogatják.
Tea csomagolásának bemutatása
Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.
Tea elkészítése
|
|
|
Használati útmutató
- A zöld teát öntse le 70-80 °C-os vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányban.
- Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
- Áztatási idő 3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
- A zöld teát felöntheti akár háromszor is.

























Tanácsra van szüksége?

4. 28.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Papír tea filter M - csészékbe és teáskannákba

Teaszűrő permanent nagyság M

Állandó teaszűrő L nagyságban

Papír filter S - bögrébe

Papír filter L - teáskannába

Tea hőmérő fa tokban

TEÁSKANNA SZŰRŐVEL - KELETI MINTA

Teáskanna szűrővel - virágos dekorációval
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

JAPAN BANCHA PREMIUM - zöld tea

Japan Sencha Makato - zöld tea
