06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

JAPAN GYOKURO TAKUMI BIO

Kód: 1642

A teakészítés mestere által létrehozott jade harmat. Így hangzik a Gyokuro Takumi szókapcsolat szabad fordítása. Afelől természetesen nincs kétség, hogy a japán teamesterek valóban az iparág élvonalába tartoznak. Ha mégis rátalálnánk valakire, aki e téren szkeptikus, akkor miután megkóstolta a Kyushu szigetének gyönyörű természetével tökéletes összhangban termesztett Gyokuráját, azonnal megváltoztatja a véleményét.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
36 355 Ft /250 g 14 542 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk csütörtökig, 2023. 06. 01.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Japán
Vidék
Vidék:
Kagosima
Íz
Íz:
Friss, Umami
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
12 éves kortól
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Zöld tea Japan Gyokuro 100%

A tea íze és főzete

A tea főzete gyönyörű arany színű, zöld tónusokkal. A tea a frissességével, a váratlan édességével, a gyógynövényes jegyeivel és a jellegzetes umami ízével fogja meglepni.

A tea eredete

Japán legdélibb szigete, Kyushu a hatalmas, aktív Aso vulkánjáról híres. Ennek köszönhetően a felkelő nap országának ezen a részén nincs hiány tektonikus tevékenységből, meleg forrásokból és ásványi anyagokban gazdag talajból. Főleg az utolsó említés add választ arra, hogy miért épp itt találhatók meg a leghíresebb teaültetvények, amelyek specialitása a zöld teák.

Az egyik a Kagoshima prefektúrában található. Kagoshimában egy teljesen egyedi teát állítanak elő, amelyet Takumi-nak becéznek. Ez a Gyokuro teljes mértékben függ az alkotói hozzáértésétől. A tealeveleket organikus módon termesztik, hozzáadott kémia nélkül. Ez azonban gyakgri buktató lehet, hiszen a Gyokuro az úgynevezett árnyékolt teák közé tartozik. A napfény hiánya nagyon jó közeget biztosít a kártevők számára, amelyek megtámadhatják a tealeveleket, és képesek ezeket a tealeveleket teljesen tönkre tenni. A tapasztalat, a generációkon át bevált módszerek és a türelem azonban csodákra képesek, ezért a Gyokuro Takumi BIO legalább tizennyolc, de leggyakrabban akár harminc napig is boldogan növekedhet az árnyékban. A teafák árnyékolása mindig tavasszal történik, így az árnyékolásuk után azonnal le lehet szüretelni az első rügyeiket, a két mélyzöld leveleikkel együtt, amelyekben a soha nem látott intenzitású ízek és aromák lakoznak. A betakarításukhoz hasonlóan a levelek utólagos vékony tűkké való tekercselése is kizárólag kézzel történik. Így, garantáltan csakis a legjobbminőségű tealevelek jutnak el a fogyasztóihoz.

A szorgalom és a mesterség iránti odaadás a legmagasabb árat kapja a folyamat végén. Ez egy rendkívüli tea, amely a bódító illatával és a finom ízével fogja Önt elvarázsolni. Egy cseppet sem fog belőle a csészéjében hagyni. A fogyasztása közben pedig azon fog gondolkodni, hogy a tea kivételes umami tónusai varázsolták-e el, vagy a tea frissességének és a meglepő édességének a kombinációja.

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 60 °C Elkészítési idő 2 perc Mennyiség 3g/100 ml

Használati útmutató

  1. Első infúzió - Öntse le a Gyokuro-t 60 ° C hőmérsékletű vízzel 3 g / 100 ml víz arányban. Hagyja 2 percig az infúzióban (fedett csésze), majd szűrje le.
  2. Második infúzió - a víz hőmérséklete 70 ° C, áztatási idő 1,5 perc.
  3. Harmadik infúzió - a víz hőmérséklete 80 ° C, áztatási idő 1 perc.
Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


15% KEDVEZMÉNY
JAPAN GYOKURO HISUI BIO - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

JAPAN GYOKURO HISUI BIO - zöld tea

A hegyvidéki Kyushu sziget híres Japán legaktívabb vulkánjáról, forró forrásairól és gazdag történelméről, valamint kiterjedt teaültetvényekről. Évszázadok óta tökéletes tisztaságú és finom illatokkal és ízekkel látják el a világot. Japán Gyokuro a BIO minőségben az egyik legjobb. Nádas szőnyeg árnyékában növekszik, finoman lágy és gyümölcsös édes. Ennek a teának, a beceneve Jade Dew. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

JAPAN MIYAZAKI GYOKURO BIO
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

JAPAN MIYAZAKI GYOKURO BIO

Az árnyékos kertek Bio minőségű japán királya. Finomított ízű zöld tea, amely lágyságával és mégis erőteljes intenzitása révén teljesen aláveti Önt. Gazdag színének köszönhetően elnyerte magának a jade könny jelentését, és olyan benyomást kelt Önben hogy minden érzékszervével élvezni fogja. Nem hiába, a Gyokuro az egyik legjobb japán tea, amelyet csak a legelismertebb vendégek imádnak, és a Miyazaki terület egyike az egyedi drágaköveknek. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
35 000 Ft /250 g 14 000 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk csütörtökig, 2023. 06. 01.

JAPAN GYOKURO SHINCHA KIWAMI BIO - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

JAPAN GYOKURO SHINCHA KIWAMI BIO - zöld tea

A felkelő nap országa újabb értékes kincseit kínálja a világnak, amely sok japán zöld teát kedvelőt elcsábít. Az egyedülálló és valóban rendkívüli Gyokuro Shincha Kiwami összhangban állt a természettel és felesleges emberi beavatkozás nélkül. Ennek eredményeként rendkívüli és intenzív ízt tud nyújtani, aminek olyan könnyű engedni. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »