06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

HERCAMPURI - gyógynövény

Kód: 1306

Őszintén, ez a növény nagyon keserű. Ugyanakkor annyira népszerű, hogy nem hagyhatja figyelmen. A  fitoterápiában a hercampuri gyógynövényt használják mert  elsősorban az egészséges emésztést támogatja. Az őshonos peruiak Té Amargo –nak hívják íze miatt, számunkra röviden "keserű tea". A megközelíthetetlen hegyekben nő, kizárólag kézzel szüretelve, lassan és gondosan szárítva.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
7 884 Ft /250 g 3 154 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2022. 2. 2
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Íz
Íz:
Keserű

Összetétel

Hercampuri 100%

A tea infúziója és íze

A Hercampuri halványsárga vagy enyhén zöldes színű. Illata füves, kissé olyan, mint a borsó. Az íze erős és eléggé keserű.

A tea eredete

A hercampuri (erkampuri olvasandó) az egyik olyan gyógynövény mely észrevétlenül növekedik, de cselekedetében erős. A perui Andok hozzáférhetetlen területein található, ahol kis csoportokban növekszik. A 3 500 – 4 500 méter tengerszint feletti magasságban a növény maximálisan 15 centimétert tud elérni. Kicsi, sárga-sötétzöld levelei vannak, lila vagy sötétkék virágokkal virágzik, ahogyan az a tárnics félékben ismerjük. A gyümölcsök fekete vagy barna magokat tartalmaznak, amelyekkel szaporodnak.

A perui orvoslás kedvence más néven is megtalálható, mint például a Hircampuri, a Té de Chavín vagy a Hjircan Pureck. Az utóbbit a quechua törzs indiánjai adták neki, és fordításban azt jelenti: „aki jár”. Állítólag azokra az emberekre vonatkozik, akik falvakban jártak és gyógynövényeket hoztak. Nyilvánvalóan Hercampuri-t is beleértve. És mi a magyar neve? Tárnics vagy encián.

Noha a Hercampuri perui Puno, Cajamarca vagy Cuzco tartományokban élnek, ma a gyógynövényt Dél-Amerikában, az Egyesült Államokban és még Európában is termesztik. Ami megmutatja jelentős népszerűségét.

A fitoterápia céljára a föld feletti teljes részét használják, amelyet kézzel és óvatosan betakarítanak, majd lassan szárítanak. A keserű glikozidok mellett a levelekkel és virágokkal rendelkező szárak euritarint és ásványi anyagokat (kalcium, kálium, nátrium, magnézium és alumínium) is tartalmaznak. Mivel a Hercampuri íze nagyon keserű, javasoljuk, hogy kezdje a kis adagokkal, és fokozatosan növelje azokat.

Nem szabad használni gyomor- és nyombélfekélyes betegek, valamint terhes vagy szoptató nők vagy gyermekek számára. A gyógynövényes kezelés maximális időtartama nem haladhatja meg a 2 hónapot.

Hatásai - teák

Hercampuri
Hatásai - HERCAMPURI

Gyógynövények csomagolásának bemutatása

Kiváló minőségű alumínium csomagolás, amely lehetővé teszi a visszazárást nyitás után. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a gyógynövények jellegét. A gyógynövények mindig hermetikusan lezártak a csomagolásban, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. Erre a három dologra rendkívül érzékenyek a gyógynövények, és nagy hatással van a gyógynövény és az infúzió végső minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet főzni Elkészítési idő 5-10 perc Mennyiség 1 evőkanál 700 ml-re

Használati útmutató

1. Öntsön le egy evőkanál Hercampuri -t 700 ml hideg vízzel, és forraljuk fel.
2. Főzze 5-10 percig.
3. Szűrje le étkezés előtt naponta 3 alkalommal igyon 1 pohárral.

Íz és tónus:
Intenzitás
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


MUNYA (Minthostachys setosa) - gyógynövény
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

MUNYA (Minthostachys setosa) - gyógynövény

Délamerikai hegyi Munya kezd trendi lenni. A nagyra becsült gyógynövényt Peru egyik következő csodájának tartják. Az indiánok nemcsak a termések védelmére használták kártevők ellen, de főleg, mint természetes antibiotikumot és az emésztési funkciók és a légző rendszer helyes működésének támogatására. Külsőleg is használhatjuk. Friss mentolos főzetét fogyaszthatja hidegen és melegen is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
7 667 Ft /250 g 3 067 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2022. 2. 2

FLOR DE ARENA – gyógynövény
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FLOR DE ARENA – gyógynövény

Merüljön el a tisztító fürdőbe. Külsőleg és belsőleg. Ez a Flor de Arena, a több ezer éve ismert gyógynövény a stressz, a gyulladás és talán a túlsúly megakadályozására. A perui Andokból származik, kellemes ízű, és használhatja főzéshez, más fűszernövényekkel vagy fürdéshez. Tapasztalja meg a bölcs indiánok egyik legaktívabb gyógynövényének készségét. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
7 884 Ft /250 g 3 154 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2022. 2. 2

MANAYUPA (Desmodium molliculum) - gyógynövény
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

MANAYUPA (Desmodium molliculum) - gyógynövény

"Tulajdonságai számtalan" - így lehetséges az eredeti indiai név lefordítása, amely különösen a tisztításra és méregtelenítésre vágyó emberek számára népszerű. A kúszó, évelő cserje túlnyomórészt az Andokban növekszik az inkák kultuszként tekintették. Csak ritkán használták, mint például a hagyományos szertartásokon. Nagyszerű, hogy a Manayupa a teáskannánkba kerülhet. Számos nehézségre előnyös lehet. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
7 884 Ft /250 g 3 154 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2022. 2. 2
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »