06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

HERCAMPURI - gyógynövény

Kód: 1306

Őszintén, ez a növény nagyon keserű. Ugyanakkor annyira népszerű, hogy nem hagyhatja figyelmen. A  fitoterápiában a hercampuri gyógynövényt használják mert  elsősorban az egészséges emésztést támogatja. Az őshonos peruiak Té Amargo –nak hívják íze miatt, számunkra röviden "keserű tea". A megközelíthetetlen hegyekben nő, kizárólag kézzel szüretelve, lassan és gondosan szárítva.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 569 Ft /250 g 4 227 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2023. 03. 31.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Íz
Íz:
Keserű

Összetétel

Hercampuri 100%

A tea infúziója és íze

A Hercampuri halványsárga vagy enyhén zöldes színű. Illata füves, kissé olyan, mint a borsó. Az íze erős és eléggé keserű.

A tea eredete

A hercampuri (erkampuri olvasandó) az egyik olyan gyógynövény mely észrevétlenül növekedik, de cselekedetében erős. A perui Andok hozzáférhetetlen területein található, ahol kis csoportokban növekszik. A 3 500 – 4 500 méter tengerszint feletti magasságban a növény maximálisan 15 centimétert tud elérni. Kicsi, sárga-sötétzöld levelei vannak, lila vagy sötétkék virágokkal virágzik, ahogyan az a tárnics félékben ismerjük. A gyümölcsök fekete vagy barna magokat tartalmaznak, amelyekkel szaporodnak.

A perui orvoslás kedvence más néven is megtalálható, mint például a Hircampuri, a Té de Chavín vagy a Hjircan Pureck. Az utóbbit a quechua törzs indiánjai adták neki, és fordításban azt jelenti: „aki jár”. Állítólag azokra az emberekre vonatkozik, akik falvakban jártak és gyógynövényeket hoztak. Nyilvánvalóan Hercampuri-t is beleértve. És mi a magyar neve? Tárnics vagy encián.

Noha a Hercampuri perui Puno, Cajamarca vagy Cuzco tartományokban élnek, ma a gyógynövényt Dél-Amerikában, az Egyesült Államokban és még Európában is termesztik. Ami megmutatja jelentős népszerűségét.

A fitoterápia céljára a föld feletti teljes részét használják, amelyet kézzel és óvatosan betakarítanak, majd lassan szárítanak. A keserű glikozidok mellett a levelekkel és virágokkal rendelkező szárak euritarint és ásványi anyagokat (kalcium, kálium, nátrium, magnézium és alumínium) is tartalmaznak. Mivel a Hercampuri íze nagyon keserű, javasoljuk, hogy kezdje a kis adagokkal, és fokozatosan növelje azokat.

Nem szabad használni gyomor- és nyombélfekélyes betegek, valamint terhes vagy szoptató nők vagy gyermekek számára. A gyógynövényes kezelés maximális időtartama nem haladhatja meg a 2 hónapot.

Hatásai - teák

Hercampuri
Hatásai - HERCAMPURI

Gyógynövények csomagolásának bemutatása

Kiváló minőségű alumínium csomagolás, amely lehetővé teszi a visszazárást nyitás után. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a gyógynövények jellegét. A gyógynövények mindig hermetikusan lezártak a csomagolásban, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. Erre a három dologra rendkívül érzékenyek a gyógynövények, és nagy hatással van a gyógynövény és az infúzió végső minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet főzni Elkészítési idő 5-10 perc Mennyiség 1 evőkanál 700 ml-re

Használati útmutató

1. Öntsön le egy evőkanál Hercampuri -t 700 ml hideg vízzel, és forraljuk fel.
2. Főzze 5-10 percig.
3. Szűrje le étkezés előtt naponta 3 alkalommal igyon 1 pohárral.

Íz és tónus:
Intenzitás
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


CHUCHUHUASA - gyógynövény
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CHUCHUHUASA - gyógynövény

A mágikus Amazónia egy újabb kinccsel büszkélkedhet! Indián névvel rendelkezik és a rendkívüli egészségre való pozitív hatásai lavínaként terjednek a világon. A Chuchhuasa erősíti már több száz éve az esőerdő lakosságának vitalitását. A varázslatos fa kérgének főzete segíti a test gyulladásainak legyőzését és az ízületi panaszok enyhítését. De mndenekelőtt - nagyon jó hatással van a hátfájásra. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 120 Ft /250 g 4 448 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2023. 03. 31.

VILCACORA - gyógynövény (Uňa de gato, Macskakarom)
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

VILCACORA - gyógynövény (Uňa de gato, Macskakarom)

Ha azt írnánk, hogy Uncaria tomentosa csak a botanikus tudja értelmezni. De ha úgy tüntetjük fel, hogy Uňa de gato, Vilcacora vagy Macskakarom, rögtön tudjuk miről is van szó. Az Inkák legendás szent növénye, mint varázslatos antioxidáns és immunerősítőként van dédelgetve, Európába csak nemrég érkezett. De ezeknek köszönhetően tudjuk, hogy nagy potenciállal rendelkezik a civilizációs betegségek megelőzésében. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
7 860 Ft /250 g 3 144 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2023. 03. 31.

MANAYUPA (Desmodium molliculum) - gyógynövény
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

MANAYUPA (Desmodium molliculum) - gyógynövény

"Tulajdonságai számtalan" - így lehetséges az eredeti indiai név lefordítása, amely különösen a tisztításra és méregtelenítésre vágyó emberek számára népszerű. A kúszó, évelő cserje túlnyomórészt az Andokban növekszik az inkák kultuszként tekintették. Csak ritkán használták, mint például a hagyományos szertartásokon. Nagyszerű, hogy a Manayupa a teáskannánkba kerülhet. Számos nehézségre előnyös lehet. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 619 Ft /250 g 4 247 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2023. 03. 31.

Megtekintette


CSOKOLÁDÉS - MENTÁS szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CSOKOLÁDÉS - MENTÁS szemes kávé

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
4 900 Ft /250 g 1 960 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2023. 03. 31.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »