Tanácsra van szüksége?
Miért a mi termékünket?
- Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
- Elégedett ügyfelek
- Kiszállítás általában 48 órán belül
Hatásai - szilva
A szilvapálinka összekovácsolja a szomszédokat, a szilvából készült lepény pedig a családot. A szilva azonban még ennél is többet tud nyújtani a szervezetünk egészsége szempontjából.
Végtére is, győződjön meg róla saját maga:
- A rosttartalmának köszönhetően, és az alacsony kalóriatartalmának köszönhetően segítenek a fogyásban
- A fogyasztása előnyös a terhes nők számára
- Javítja a véráramlást, ezáltal megakadályozza a szívproblémák kialakulását
- Növelik a belső sejtegyensúlyt, ami fontos az egész szervezet megfelelő működéséhez
- Küzd a stressz és a szorongás ellen
- Felgyorsítja az anyagcserét
- Lassítják az öregedést
- Elnyomja az influenza kellemetlen tüneteit
- Csodát művel az emésztési problémákkal
A szilva létezésének az első jelei a neolitikus korra vezethető vissza. A szilva a szilvafán nő, sok kert kedvence. A szilvának számtalan faja ismert, de az, amit mindannyian ismerünk, valószínűleg a kaukázusi régióból származik. De ma már világszerte elterjedt.
A szilvafa gyümölcse maggal rendelkezik. Különböző színű a héjuk, de a kékeslila árnyalata a legjellemzőbb. A húsa leggyakrabban sárga színű. Lédús, édes ízük van, így nem csoda, hogy a legnépszerűbb nyári gyümölcsök közé tartoznak.
A gyümölcsöket számos módon lehet feldolgozni. Frissen, szárítva, szilvalekvár, és kompót, vagy pálinka formájában fogyasztható. A gasztronómiai felhasználása kimeríthetetlen. Ajánlatos fagyasztva szárítással szárítani, így a gyümölcsben megmaradnak az az egészségre gyakorolt hatásai.