06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Grúz vörös tea Daisi

Kód: 2043

A Daisi grúz vörös tea a hagyomány és az innováció tökéletes keveréke. A gazdák kézzel szüretelik, teliholdkor és újholdkor, amikor a teanövények több vizet vesznek fel, és a föld több nedvességet kap. Az őshonos gyakorlatokat ötvözik a modern megközelítéssel. Nem meglepő, hogy sikerrel járnak. Ez a tea valóban kivételes - mézes, kakaós és finoman fűszeres.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 512 Ft /250 g 3 405 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2023. 12. 19.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Grúzia
Vidék
Vidék:
Guria
Íz
Íz:
Természetes, Édeskés
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
250 - 300m

Összetétel

Grúz vörös tea daisi 100%

Infúzió és tea íz

Amikor forró vizet Önt a Grúziai daisi vörös teára, a kakaó, a méz, a finom fűszeres jegyek és a citrom keveréke terjed szét Ön körül. Kóstoláskor azt fogja tapasztalni, hogy a főzet könnyű, finom és finoman selymes textúrájú. Az ízek egyensúlya, a domináns malátássággal, mézes és kerek szájízt hagy maga után. A főzetnek gyönyörű mahagóni színe van.

A tea eredete

Annak ellenére, hogy a grúz teát gyakran figyelmen kívül hagyják, Grúzia az egyik legjobb hely a kiváló minőségű biotea termesztésére. Az elmúlt három évtizedben az ország gyakorlatilag ismeretlen teatermelőből keresett és keresett teatermelővé vált. Bár a szovjet korszakban nagy mennyiségben termeltek grúz teát, az rossz minőségű volt, és kevésbé volt keresett. Ma már egyértelmű, hogy óriási potenciál rejlik benne.

Amikor a grúz teát elkészítik, összetett, egyedi, enyhén édes íze van. Különösen a Daisi teában ez már az első kortyban felismerhető. Hozzá kell tenni, hogy a Daisi a mi adaptált technológiánk szerint készül, és nem Pu Erh.

Kíváncsi rá, honnan származik Daisi? Képzeljünk el egy olyan régiót, ahol a hideg telek természetes módon megszüntetik a kártevőket és a betegségeket, és lehetővé teszik a teabokrok szerves virágzását. Egy olyan régiót, ahol a teacserjéket nem kezelik káros vegyszerekkel, mert a fagy és a hó elvégzi a munkát. Az extra tél segít a teacserjéknek pihenni és új erőre kapni. Ez adja a levelek természetes édes ízét, amely tavasszal a legjobban érezhető.

Guria egy kis, de lenyűgöző terület, amely gazdag ásványvizekben, történelmi emlékekben és hagyományos, fából készült Oda-házakban, amelyek hosszú történelmét idézik. Az Oda-házak hosszú fa erkélyeikkel idilli pihenőhelyet biztosítanak. Talán egy csésze Daisi mellett. Képzelje csak el: ahogy a nap lassan elsüllyed a horizont mögött, Ön minden kortyot kiélvez, és szabadnak, nyugodtnak, vidámnak érzi magát. Ilyen a Daisi vörös tea.

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 95 °C Elkészítési idő 4 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

Öntse le a vörös teát 95 °C vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
1. Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
2. Áztatási idő 4 perc (fedett csészében), utána szűrje le.

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


EARL GREY - fekete tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

EARL GREY - fekete tea

Régi idők és a bevált klasszikus. Fekete Earl Grey majdnem minden háztartás leltárában megtalálható. Kíváncsi miért imádják az emberek Manchestertől Tokióig? Miért illatozik reggelente milliók konyhájában? Mi tudjuk. Mert kiváló az íze és kivételes frissítő hatással rendelkezik. Akár reggel, akár délután készíti el, mindig örömöt szerez. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
4 816 Ft /250 g 1 926 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2023. 12. 19.

ASSAM HATIMARA CTC BOP - fekete tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

ASSAM HATIMARA CTC BOP - fekete tea

Ajándékozza az összes kávét az anyósának és adja át magát ennek a klasszikus fekete teának. A hatásai a kávéval egyeznek, ráadásul képessége van jó kedvét hosszabb ideig fenntartani. Assam Hatimara CTC BOP nagyszerű krémes, édes ízű. Elrabolja szívét a gyors elkészítésével is. Fedezze fel magában a tea utáni vágyát! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 418 Ft /250 g 2 167 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2023. 12. 19.

GRÚZ FEKETE TEA MAGHALI ETSERI
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

GRÚZ FEKETE TEA MAGHALI ETSERI

A legendás grúz tea lassan leveti a feledés homályát, köszönhetően az új termelők becsületes munkájának, akik a minőséget és a mesterség tiszteletét helyezik előtérbe. Egyedülálló bizonyíték arra, hogy Európa küszöbén is lehet olyan kivételes teát termeszteni, amely nem tagadja meg kínai gyökereit. Felejtse el a grúz alternatívákat, és kóstolja meg az egyetlen, az igazit. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 344 Ft /250 g 3 338 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2023. 12. 19.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »