06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Grúz vörös tea Daisi

Kód: 2043

A Daisi grúz vörös tea a hagyomány és az innováció tökéletes keveréke. A gazdák kézzel szüretelik, teliholdkor és újholdkor, amikor a teanövények több vizet vesznek fel, és a föld több nedvességet kap. Az őshonos gyakorlatokat ötvözik a modern megközelítéssel. Nem meglepő, hogy sikerrel járnak. Ez a tea valóban kivételes - mézes, kakaós és finoman fűszeres.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 512 Ft /250 g 3 405 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2024. 04. 23.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Grúzia
Vidék
Vidék:
Guria
Íz
Íz:
Természetes, Édeskés
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
250 - 300m

Összetétel

Grúz vörös tea daisi 100%

Infúzió és tea íz

Amikor forró vizet Önt a Grúziai daisi vörös teára, a kakaó, a méz, a finom fűszeres jegyek és a citrom keveréke terjed szét Ön körül. Kóstoláskor azt fogja tapasztalni, hogy a főzet könnyű, finom és finoman selymes textúrájú. Az ízek egyensúlya, a domináns malátássággal, mézes és kerek szájízt hagy maga után. A főzetnek gyönyörű mahagóni színe van.

A tea eredete

Annak ellenére, hogy a grúz teát gyakran figyelmen kívül hagyják, Grúzia az egyik legjobb hely a kiváló minőségű biotea termesztésére. Az elmúlt három évtizedben az ország gyakorlatilag ismeretlen teatermelőből keresett és keresett teatermelővé vált. Bár a szovjet korszakban nagy mennyiségben termeltek grúz teát, az rossz minőségű volt, és kevésbé volt keresett. Ma már egyértelmű, hogy óriási potenciál rejlik benne.

Amikor a grúz teát elkészítik, összetett, egyedi, enyhén édes íze van. Különösen a Daisi teában ez már az első kortyban felismerhető. Hozzá kell tenni, hogy a Daisi a mi adaptált technológiánk szerint készül, és nem Pu Erh.

Kíváncsi rá, honnan származik Daisi? Képzeljünk el egy olyan régiót, ahol a hideg telek természetes módon megszüntetik a kártevőket és a betegségeket, és lehetővé teszik a teabokrok szerves virágzását. Egy olyan régiót, ahol a teacserjéket nem kezelik káros vegyszerekkel, mert a fagy és a hó elvégzi a munkát. Az extra tél segít a teacserjéknek pihenni és új erőre kapni. Ez adja a levelek természetes édes ízét, amely tavasszal a legjobban érezhető.

Guria egy kis, de lenyűgöző terület, amely gazdag ásványvizekben, történelmi emlékekben és hagyományos, fából készült Oda-házakban, amelyek hosszú történelmét idézik. Az Oda-házak hosszú fa erkélyeikkel idilli pihenőhelyet biztosítanak. Talán egy csésze Daisi mellett. Képzelje csak el: ahogy a nap lassan elsüllyed a horizont mögött, Ön minden kortyot kiélvez, és szabadnak, nyugodtnak, vidámnak érzi magát. Ilyen a Daisi vörös tea.

Tea csomagolásának bemutatása 

A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 95 °C Elkészítési idő 4 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

Öntse le a vörös teát 95 °C vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
1. Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
2. Áztatási idő 4 perc (fedett csészében), utána szűrje le.

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


LUNG CHING - SÁRKÁNY KÚTJA - zöld tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

LUNG CHING - SÁRKÁNY KÚTJA - zöld tea

Elég csak leírni - Sárkány kútja (Long Jing Xi Hu) és mindenki, aki szereti a minőségi és finom teát, otthon van. A leghíresebb kínai teát felismerheti a lapos, pörkölt, borsó színű leveleiről. A tradicionális teázókban lehet az ősrégi szokások szerint fogják felszolgálni, de otthon kényelmesen előítéletek nélkül elkészítheti. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 963 Ft /250 g 3 585 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2024. 04. 23.

15% KEDVEZMÉNY
ROOIBOS
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

ROOIBOS

Hírek a vad Rooibos mesés ízéről és a lenyűgöző egészségügyi hatásairól az egész világban terjednek. A dél afrikai Cederbergből vándorolt Amerikába, Ázsiába valamint Európába. A kevésbé feltűnő növény kis területen ad italt, ami nem igazi tea, de a népszerűségéhez kilométeres lépésekkel közeledik. Kóstolja meg - megnyerő és szerény varázsának nem fog tudni ellenállni! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
4 092 Ft /250 g 3 478 Ft /250 g 1 391 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2024. 04. 23.

Grúziai Gold Green tea - fehér és zöld tea keveréke
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

Grúziai Gold Green tea - fehér és zöld tea keveréke

A fehér és a zöld csodálatosan passzol egymáshoz! Két grúz tea egyedülálló keverékében a Gold Green Tea édes, melengető és jellegzetesen grapefruitos ízt biztosít. Az ital kellemesen frissítő, egész napos kortyolgatásra alkalmas. Kóstolja meg a lassan visszatérő kertekből származó teát. Grúzia nagyszerű teaújjáéledésen megy keresztül, és gondoskodik arról, hogy ismét kiváló minőségű terméssel és érdekes ízekkel lássa el a világot. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
13 846 Ft /250 g 5 538 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2024. 04. 23.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»