06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Flower Pearl - virágzó tea

Kód: 1737

Milyen szép! Kellemes illata van, nagyon jól néz ki és jó íze van. A Flower Pearl virágos tea minden érzékszervet gyönyörködtet. A tökéletes élmény érdekében készítse el üveg teáskannában vagy nagyobb üvegcsészében. Miután forró vizet önt rá, lassan elkezd bontakozni. Először a zöld tealevelek nyílnak ki, majd a narancsvörös virág nyílik ki. Mindez a minőségi alapanyagoknak és a gondos kézimunkának köszönhető.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kína
Íz
Íz:
Virágos, Gyengéd
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
6 éves kortól
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás

Összetétel

Zöld tea,

A tea infúziója és íze

A Flower Pearl virágzó tea világossárga színű teát ad, íze finom, virágos, enyhén kellemesen fanyar. A tea illata finom licsi illatú
Egy golyó virágzó teából 2-3 infúziót készíthet, mindegyik kissé eltérő ízű.

A tea eredete

A virágzó teák rendkívül érdekes teakategória. Bár Kínából származnak, amely több száz éve híres a teatermesztéséről, csak nemrég kerültek a teakedvelők figyelmének előterébe.
Két, egymásnak jelentősen ellentmondó verzió létezik arra vonatkozóan, hogy miért van ez így. Egyikük azt állítja, hogy a virágos tea a 10. századig nyúlik vissza, amikor a császári udvarokban a teakötés művészetét nem a kortyolás, hanem a látvány kedvéért művelték. És most jön a reneszánsza. A második egy 1990-es évekbeli hölgyre, Yun Xue Tongra utal, aki a teát és a virágokat ötvöző termék létrehozására vágyott. Olyat, amely egyedivé, érdekessé és versenyképessé teszi a klasszikus teák között. Azt mondják, hogy az ő határozott elképzelése vezetett egy újfajta tea megalkotásához.

A virágzó tea elnevezés kissé megtévesztő lehet nem a teanövény virága, hanem a zöld vagy fehér tea kézzel összekötött levelei és az egyik növény díszes virága. Nagyon gyakran jázmint, hibiszkuszt vagy csak krizantémot használnak. Minden hozzávalót jól kell kiválasztani, gondosan kell tárolni és szorosan össze kell kötni vagy össze kell varrni. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy forró vízzel való felöntés után nem süllyednek az aljára, hanem lebegnek. Ez teljesen tönkretenné a kibontakozását. Az így kapott golyót (a virágzó tea néha szív- vagy henger alakú) szintén jól meg kell szárítani.
Napjainkban a virágzó teakészítők nagyon jó profitot hoznak, és sok képzett "teaművészt" foglalkoztatnak Kína-szerte. A virágos teák a szerelem, a boldogság, a jólét szimbólumai lehetnek... Az e teákat készítő művészek ezért nagyon ügyelnek az alapanyagok minőségére és vizuális tisztaságára.

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 80 °C Elkészítési idő 3-5 perc

Használati útmutató

Virágzó tea - 1 adag (golyócska), öntse le 0,3 l 80 °C-os vizzel.
1. A kioldódási idő 3-5 perc.
2. Egy kinyílt virág többször használható. Az infúziók száma 2-3.

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


ARANYRÖG - virágzó tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

ARANYRÖG - virágzó tea

Valóban úgy néz ki ez a következő virágzó tea. De ne hagyja magát félrevezetni - ez nem fog csak úgy a felszínen mozdulatlanul feküdni. Abban a pillanatban, ahogy az Aranyrög kapcsolatba lép vízzel, lassan kezd kinyílni és gyönyörű két színű virág nő ki belőle. Segít a feszültség oldásában és fáradtság során, valamint visszahozza az életkedvet. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
21 438 Ft /250 g 8 575 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk csütörtökig, 2023. 06. 01.

VIRÁGZÓ LILIOM - virágzó tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

VIRÁGZÓ LILIOM - virágzó tea

Kizárólag a császári asztalra tartozott. Később, mintha elveszett volna, de újból fel lettek fedezve és attól kezdve a kínálatunkban is megtalálható. Az úgynevezett virágzó teák Kínához tartoznak, mint a porcelán és a papír. Az egyedi szépségük viszont a belsejükben rejtőzik. Forró vízzel való leöntés után a zöld kavics kinyílik és a belsejében lévő színes virágnak teret adva a felszínig kilép. Mesés előadás! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
20 920 Ft /250 g 8 368 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk csütörtökig, 2023. 06. 01.

VIRÁGZÓ GYERMEKLÁNCFŰ - virágzó tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

VIRÁGZÓ GYERMEKLÁNCFŰ - virágzó tea

A virágzó teák a kínai specialitások közé tartoznak, amelyek nemcsak jól néznek ki, de nagyon finomak is. Ez a virágzó pitypang a bizonyíték, hogy igazunk van. Ha leönti forró vízzel, megjutalmazza Önt egy gyönyörű sötét narancssárga virággal. A főzete édes virág ízű, lágy és frissítő. Egy golyóból négy teáskannányi italt készíthet. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
24 431 Ft /250 g 9 773 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk csütörtökig, 2023. 06. 01.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »