06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Flower Pearl - virágzó tea

Kód: 1737

Milyen szép! Kellemes illata van, nagyon jól néz ki és jó íze van. A Flower Pearl virágos tea minden érzékszervet gyönyörködtet. A tökéletes élmény érdekében készítse el üveg teáskannában vagy nagyobb üvegcsészében. Miután forró vizet önt rá, lassan elkezd bontakozni. Először a zöld tealevelek nyílnak ki, majd a narancsvörös virág nyílik ki. Mindez a minőségi alapanyagoknak és a gondos kézimunkának köszönhető.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kína
Íz
Íz:
Virágos, Gyengéd
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
6 éves kortól
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás

Összetétel

Zöld tea,

A tea infúziója és íze

A Flower Pearl virágzó tea világossárga színű teát ad, íze finom, virágos, enyhén kellemesen fanyar. A tea illata finom licsi illatú
Egy golyó virágzó teából 2-3 infúziót készíthet, mindegyik kissé eltérő ízű.

A tea eredete

A virágzó teák rendkívül érdekes teakategória. Bár Kínából származnak, amely több száz éve híres a teatermesztéséről, csak nemrég kerültek a teakedvelők figyelmének előterébe.
Két, egymásnak jelentősen ellentmondó verzió létezik arra vonatkozóan, hogy miért van ez így. Egyikük azt állítja, hogy a virágos tea a 10. századig nyúlik vissza, amikor a császári udvarokban a teakötés művészetét nem a kortyolás, hanem a látvány kedvéért művelték. És most jön a reneszánsza. A második egy 1990-es évekbeli hölgyre, Yun Xue Tongra utal, aki a teát és a virágokat ötvöző termék létrehozására vágyott. Olyat, amely egyedivé, érdekessé és versenyképessé teszi a klasszikus teák között. Azt mondják, hogy az ő határozott elképzelése vezetett egy újfajta tea megalkotásához.

A virágzó tea elnevezés kissé megtévesztő lehet nem a teanövény virága, hanem a zöld vagy fehér tea kézzel összekötött levelei és az egyik növény díszes virága. Nagyon gyakran jázmint, hibiszkuszt vagy csak krizantémot használnak. Minden hozzávalót jól kell kiválasztani, gondosan kell tárolni és szorosan össze kell kötni vagy össze kell varrni. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy forró vízzel való felöntés után nem süllyednek az aljára, hanem lebegnek. Ez teljesen tönkretenné a kibontakozását. Az így kapott golyót (a virágzó tea néha szív- vagy henger alakú) szintén jól meg kell szárítani.
Napjainkban a virágzó teakészítők nagyon jó profitot hoznak, és sok képzett "teaművészt" foglalkoztatnak Kína-szerte. A virágos teák a szerelem, a boldogság, a jólét szimbólumai lehetnek... Az e teákat készítő művészek ezért nagyon ügyelnek az alapanyagok minőségére és vizuális tisztaságára.

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea

Tea csomagolásának bemutatása 

A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 80 °C Elkészítési idő 3-5 perc

Használati útmutató

Virágzó tea - 1 adag (golyócska), öntse le 0,3 l 80 °C-os vizzel.
1. A kioldódási idő 3-5 perc.
2. Egy kinyílt virág többször használható. Az infúziók száma 2-3.

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»