06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

China Anji Bai Cha Mao Feng - zöld tea

Kód: 1768

Gyönyörű ránézésre, csodálatos ízben. A kínai Anji Bai Cha Cha Mao Feng szirmai olyanok, mint a finom csipke, amely forró vízzel leöntve édesen virágos itallá válik. Röviden, ez a zöld tea a finomság és a könnyedség fogalmát határozza meg. Zhejiang tartomány hagyományos kertjeitől csak a legjobbat várhatjuk.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
16 355 Ft /250 g 6 542 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2023. 10. 06.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kína
Vidék
Vidék:
Zhejiang
Íz
Íz:
Édes, Virágos, Gyengéd
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
15 éves kortól
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
300m

Összetétel

Zöld Tea Kína Anji Bai Mao Feng 100%

Infúzió és tea íz

A China Anji Bai Cha Cha Mao Feng gyönyörű sárga színű infúziót biztosít. Ízét édesnek, lágynak, virágos jegyekkel jellemezhetjük. Nagyon harmonikus, és kellemes, hosszan tartó benyomást hagy a szájban. Ez a tea tökéletesen alkalmas cold brew, azaz hideg vízben való hosszas áztatásra.

Infúzió és tea íz

A kínai Zhejiang tartomány világszerte híres a minőségi zöld teájáról. Az ország keleti partvidékén található, és nagyon régi hagyománya van a kínai teafa (Camellia sinensis) termesztésének. A teaültetvényeket gyakran több generáción keresztül gondozzák a gazdák. Nem csoda, hogy Kína leghíresebb teáit exportálják, amelyek az igazi ínyencek körében keresettek. A most bemutatásra kerülő tea két fajtát ötvöz - a friss Bai Cha-t és a finom Mao Feng-et. Mindketten a Zhejiang tartomány északi részén fekvő Anji régióból származnak.

Az egészséges környezet és a természet iránti gondoskodás alapvető fontosságú az anjaiak számára, ezért környezetbarát mezőgazdaságot folytatnak, és a helyi természeti adottságokat kihasználva úgy termelnek, hogy a környező területet ne szennyezzék. "Bár térségünk hegyvidéki, naponta nagyszámú látogatót fogadunk. Anji hegyei, vizei és tiszta levegője ma már értékes árucikkek" - mondja például Qian Kunfang, helyi körzeti bíró. A teljesen természetes módon termesztett mezőgazdasági termékek ma már a piac 40 százalékát teszik ki, de a törekvés ennél jóval nagyobb. A környezetbarát gazdálkodási mód ráadásul vonzza a befektetőket Anjiba, és a kormány olyan szigorú, hogy nem engedélyez semmilyen olyan projektet, amely negatív hatással van a környezetre. A teafák mellett Anji bambuszt, zöldségeket és virágokat is termeszt.

De vissza a teához. A Bai Cha hosszú, tűszerű levelek jellemzik. A neve azt a benyomást keltheti, hogy ez egy fehér tea, de a "Bai Cha" ebben az esetben arra utal, hogy a teafák első hajtásaiból készül, nagyon világos levelekkel. Ezeket a munkások március végén vagy április elején szedik le. A Mao Feng göndörebb, és az első három levélből készül, amelyeket később szüretelnek, mint a Bai Cha-t. Az előbbi íze frissítő, míg az utóbbi virágos és édeskés.

Mindkét zöld tea csodálatosan kiegészíti egymást, így egy igazán harmonikus, gyönyörű utóízű italt élvezhet.

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 70-80 °C Elkészítési idő 2-3 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

A teát öntse le 70-80 °C-os vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányban.
1. Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
2. Áztatási idő 2- 3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


JÁZMINOS LONG ZHU - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

JÁZMINOS LONG ZHU - zöld tea

A zöld teák Jázminos királynője a legmagasabb minőségben! Pompás és sok költő tollát ihlető tea a klasszikusok közé tartozik, amely senkinek sem okoz csalódást. Nagy figyelemmel gondoskodnak az apró, szeretetteljes illatú fehér jázmin virágos teagyöngyökről. A kínai farmerek agilis ujjai betanult mozgásokkal lágyan csomagolják és utána közéjük friss jázmin rügyeket helyeznek. A tea úgy szívja be az aromájukat, mint a gomba...  Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
20 301 Ft /250 g 8 120 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2023. 10. 06.

YUNNAN GREEN SUPERIOR - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

YUNNAN GREEN SUPERIOR - zöld tea

Nagyon ritka, nagyon lágy és nagyon finom. Így lehet a legrövidebben jellemezni a Yunnan Green Superiort, a teát, amely rendkívüli mennyiségű ezüst levelet tartalmaz.  A szakértők nagyra értékelik az üde, gyümölcsös aromájú főzetet, lehetséges, hogy a többinek utat nyit ezzel a zöld teák világa felé. Átviszi a kertjeibe a friss hegyi levegővel együtt. Virágillatúak lesznek és kellemesen fognak pezsegni. Kár lenne nem kipróbálni. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
4 967 Ft /250 g 1 987 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2023. 10. 06.

CHINA FUJIAN JASMINE  PI LO CHUN - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CHINA FUJIAN JASMINE PI LO CHUN - zöld tea

A hegyek és az óceán markolatában az első tavaszi levelek a legmagasabb minőségű tea számára készültek. A Pi Lo Chun önmagában is rendkívüli, de amikor még jázminnal illatosítják, élmény lesz, ha csak kinyit egy csomagot ezzel a kinccsel. A mámorító aroma tehát tökéletes társaság a levelek kis spiráljainak figyelemreméltó táncához és az elkészített infúzió finom ízéhez. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
12 241 Ft /250 g 4 896 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2023. 10. 06.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »