06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

China Anji Bai Cha Mao Feng - zöld tea

Kód: 1768

Gyönyörű ránézésre, csodálatos ízben. A kínai Anji Bai Cha Cha Mao Feng szirmai olyanok, mint a finom csipke, amely forró vízzel leöntve édesen virágos itallá válik. Röviden, ez a zöld tea a finomság és a könnyedség fogalmát határozza meg. Zhejiang tartomány hagyományos kertjeitől csak a legjobbat várhatjuk.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
16 355 Ft /250 g 6 542 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2024. 04. 24.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kína
Vidék
Vidék:
Zhejiang
Íz
Íz:
Édes, Virágos, Gyengéd
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
15 éves kortól
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
300m

Összetétel

Zöld Tea Kína Anji Bai Mao Feng 100%

Infúzió és tea íz

A China Anji Bai Cha Cha Mao Feng gyönyörű sárga színű infúziót biztosít. Ízét édesnek, lágynak, virágos jegyekkel jellemezhetjük. Nagyon harmonikus, és kellemes, hosszan tartó benyomást hagy a szájban. Ez a tea tökéletesen alkalmas cold brew, azaz hideg vízben való hosszas áztatásra.

Infúzió és tea íz

A kínai Zhejiang tartomány világszerte híres a minőségi zöld teájáról. Az ország keleti partvidékén található, és nagyon régi hagyománya van a kínai teafa (Camellia sinensis) termesztésének. A teaültetvényeket gyakran több generáción keresztül gondozzák a gazdák. Nem csoda, hogy Kína leghíresebb teáit exportálják, amelyek az igazi ínyencek körében keresettek. A most bemutatásra kerülő tea két fajtát ötvöz - a friss Bai Cha-t és a finom Mao Feng-et. Mindketten a Zhejiang tartomány északi részén fekvő Anji régióból származnak.

Az egészséges környezet és a természet iránti gondoskodás alapvető fontosságú az anjaiak számára, ezért környezetbarát mezőgazdaságot folytatnak, és a helyi természeti adottságokat kihasználva úgy termelnek, hogy a környező területet ne szennyezzék. "Bár térségünk hegyvidéki, naponta nagyszámú látogatót fogadunk. Anji hegyei, vizei és tiszta levegője ma már értékes árucikkek" - mondja például Qian Kunfang, helyi körzeti bíró. A teljesen természetes módon termesztett mezőgazdasági termékek ma már a piac 40 százalékát teszik ki, de a törekvés ennél jóval nagyobb. A környezetbarát gazdálkodási mód ráadásul vonzza a befektetőket Anjiba, és a kormány olyan szigorú, hogy nem engedélyez semmilyen olyan projektet, amely negatív hatással van a környezetre. A teafák mellett Anji bambuszt, zöldségeket és virágokat is termeszt.

De vissza a teához. A Bai Cha hosszú, tűszerű levelek jellemzik. A neve azt a benyomást keltheti, hogy ez egy fehér tea, de a "Bai Cha" ebben az esetben arra utal, hogy a teafák első hajtásaiból készül, nagyon világos levelekkel. Ezeket a munkások március végén vagy április elején szedik le. A Mao Feng göndörebb, és az első három levélből készül, amelyeket később szüretelnek, mint a Bai Cha-t. Az előbbi íze frissítő, míg az utóbbi virágos és édeskés.

Mindkét zöld tea csodálatosan kiegészíti egymást, így egy igazán harmonikus, gyönyörű utóízű italt élvezhet.

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea

Tea csomagolásának bemutatása 

A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 70-80 °C Elkészítési idő 2-3 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

A teát öntse le 70-80 °C-os vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányban.
1. Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
2. Áztatási idő 2- 3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


VARÁZSLAT ŐSZI -ÉS SÁRGABARACKKAL - gyümölcs tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

VARÁZSLAT ŐSZI -ÉS SÁRGABARACKKAL - gyümölcs tea

Abraka dabra, lessenek a kalapba, hölgyeim és uraim. Gyümölcsös ínyencséget varázsoltunk Önöknek. Élvezni fogják kicsik és nagyok, hidegben és melegben. Őszibarack, sárgabarack, narancs, alma, hibiszkusz erősíti az egészséget és elűzi a szomjúságot. Fedezze fel a szálas tea varázsát. Önre vár minden kortyával. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
7 324 Ft /250 g 2 930 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2024. 04. 24.

DARJEELING  TGFOP 1 GIELLE - fekete tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

DARJEELING TGFOP 1 GIELLE - fekete tea

Az amerikai azt kiáltaná "amazing", a német "wunderbar" és mi "brutális"! Következő finomság Darjeelingből, a valódi fekete indiai tea megérkezett. A nevét a tükör tiszta folyóról kapta, az ízében megtalálja a Himalája virágait, aromája a hegyi friss levegőre emlékeztet. A teinnek köszönhetően a Darjeeling TGFOP 1 Gielle jobb kedvre deríti, a tanninoknak köszönhetően megnyugtatja a gyomrot. Ajánljuk - próbálja ki! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 328 Ft /250 g 3 331 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2024. 04. 24.

DARJEELING TGFOP1 SILVERHILL - fekete tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

DARJEELING TGFOP1 SILVERHILL - fekete tea

Amikor megtudtuk a kitűnő tulajdonságait ennek a Darjeelingnek, meg kellett kóstolnunk. És azért, mert nagyszerű és egyedülálló, sokat vásároltunk belőle, hogy jusson mindenkinek. Amint megérkezik, rögtön indulunk az indiai beszerzőnkhöz a friss áruért. A Silverhill a tavaszi szüret első minőségi osztályát mutatja be tejes teltségű csipetnyi felemelő pikáns ízben.  Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 130 Ft /250 g 3 652 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2024. 04. 24.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»