

Cékla BIO (Beta vulgaris var. Vulgaris) – por
A tökéletes módja annak, hogyan élvezze a cékla előnyeit a szezontól függetlenül és a betakarításhoz való hozzáférés megszületett! A tiszta szuperélelmiszer RAW minőségben kéznél van, amikor csak szeretné. A cékla édes, kiváló smoothieba, mártásba, levesbe és salátaöntetbe. A vörös szín mellett vas, kálium, kalcium, sok antioxidáns és rost is rendelkezésre áll.
Összetétel
Cékla 100%A gyógynövény infúziója és íze
A cékla por természetesen csodálatos színével vonzza a figyelmet, de íze sem kellemetlen. Édes és csak kissé földes. Természetes alapot ad a hozzáadott ételekhez és italokhoz.
A gyógynövény eredete
Ki nem ismeri a céklát. A mai étrend hagyományos része, amelyet az ókori római idők óta gyűjtöttek kb.ököl nagyságú. Legalább lenniük kellene. Nagy mennyiségű betanint (trimetilglicin TMG) tartalmaznak, amelyek a gyulladásra, az érrendszeri betegségekre, a depresszióra és a demencia bizonyos formáira pozitív hatással járnak. Eltekintve attól, hogy a cékla rendszeres fogyasztása hozzájárul az artériák és a kapillárisok egészségéhez, a vörösvérsejt-képződés, a jó hangulat, az emésztés, a bőr és a haj minősége és a méregtelenítés hatása is látható. Ezenkívül tartalmaz a cékla nátrium-, kálium-, kalcium- és magnéziumot, beleértve a C-vitaminokat és a B-csoportba tartozó vitaminokat. Az öröm és az ifjúság elixírje az Ön számára is elérhető. A cékla (Beta vulgaris var. Vulgaris) először a leveleiről vált ismertté. A modern idők kezdetéig az emberek csak a felszíni részét fogyasztották. A megvastagodott gyökeret, azaz a gumót először orvoslásként használták. A római birodalom idején került be az étrendbe. Gyorsan elterjedt jótékony hatása és termesztése a Földközi-tengertől szinte az egész Európa, Észak-Amerika és néhány ázsiai ország között. Ha részletesebb leírást szeretne, néhány információ,a botanikusok a disznóparéjfélék-családjába rangsorolnak (akárcsak a spenót és a mángold). A gyökérzöldség csoportból származó két éves növény, vöröses-lila és általában gömbölyű alakú, ritkábban hosszúkás alakú.
A céklát sok helyen lehet termeszteni, de nem ipari szennyezés esetén. A címkével ellátott cékla por a RAW minőség mellett garantálja a legmagasabb minőséget, és több hétig tárolható anélkül, hogy befolyásolná az anyag tartalmát vagy használhatóságát. A por nem rontja el, elég száraz és száraz helyen tárolni. A betakarítás után nagyon óvatosan válogatják, tisztítják és mossák, szárítják és finomra őrlik. A gyártási folyamat szigorú felügyeletnek van alávetve, és semmilyen az egészségre hasznos alapanyagból nem veszített el.
Cékla por keverhető italok, beleértve a smoothies, saláták, mártások, öntetek vagy levesekbe is.
Tea csomagolásának bemutatása
Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.
Tea elkészítése
|
|
Használati útmutató
Keverjen össze egy teáskanál (4 gramm) cékla port gyümölcslével, joghurtmal, kefirrel vagy más itallal. Használható smoothies, dip és salátaöntetekben is.Használhatja naponta kétszer.




















Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 1363 kJ / 323 kcal |
Zsírok: | 1 g |
ebből telített zsírok: | 0 g |
Szénhidrátok: | 59 g |
ebből cukrok: | 42 g |
Fehérjék: | 11 g |
Só: | 0,3 g |
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

TULSI (szent bazsalikom) - gyógynövény

JÁZMIN VIRÁG
