

VÁRANDÓS ÉS SZOPTATÓS ANYUKÁKNAK GYÓGYNÖVÉNY KEVERÉK
Az anyukáknak nem könnyű. Főleg, ha a gyermeküket a szívük alatt vagy karjaik közt hordják. Szükségük van szeretetteljes gondoskodásra, elegendő pihenésre és egészséges étrendre. Imádjuk az anyukáinkat, ezért is készítettük ezt a speciális gyógynövény keveréket az összes kedves Manuanyának. Ahogy már ismeretes - édeskömény, ánizs, kömény és csalán elűzi a testi és lelki kényelmetlenséget.
Összetétel
Édeskömény, Ánizs, Kömény, CsalánA tea főzete és íze
A szoptató, és a terhes nők részére előállított gyógynövénykeverék főzete nagyon világos, sárgászöld színű. Az illata, és az íze borsmentás, és gyógynövényes.
A tea eredete
Földközi-tenger, Ázsia, Európa… innen mindenhonnan szereztük be a nyersanyagokat az anyák számára ehhez a teakeverékhez. De nem csak egyszerűen gyógynövényeket kerestünk, hanem olyanokat, amelyek biogazdálkodásokból származnak, a legmagasabb minőségű gyógynövények, amelyeket, frissen szárítanak, és megfelelően tárolnak. Így a négy bevált asszisztens segíthet a puffadt has kezelésében, szoptatással kapcsolatos, nyugtalansággal, és egyensúlytalansággal kapcsolatos problémák kezelésében.
Az édesgyökér kicsit a kaporhoz hasonlító növény. Az évelő növény a jellegzetes illatával, és az ízével hamar belopta magát a konyháinkba, és a népi gyógyászatba egyaránt. Gasztronómiai célokra a friss leveleit, és a termését használják fel, amelyek hosszúkásak, sárgásszürke színűek.
Az ánizs nagy, lapos levelekkel, és fehér virágokkal rendelkezik. Növényt a terméseiért termesztik, amelyeket nyár végén kell begyűjteni, és vékony rétegekben szárítani. Az ánizs már az ősidők óta szolgál fűszerként. Kellemesen aromás, fűszeres, édes ízű.
A fűszerkömény minden háztartásban megtalálható. Az illóolajokat tartalmazó magvakat a pékiparban, és a gyógyszeriparban is alkalmazzák, konzervekhez, és likőrök előállításához is felhasználják. A növény csúcsos levelekkel, és vékony, orsó alakú gyökerekkel rendelkezik.
A csalánt a hagyományos gyógyítók a gyógynövények királynőjének tekintik. Az évelő növényre utak, és mezők mentén találhatunk rá. A növény leveleit, és szárait kora tavasztól, május végéig takarítják be, mivel ebben az időszakban a legmagasabb a klorofill, magnézium, és antioxidáns tartalmuk. A csalánt nem csak teakeverékek előállításához alkalmazzák, hanem különféle ételek elkészítéséhez is, mint például, levesek, vagy főzelékek.
Tea csomagolásának bemutatása
Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.
Tea elkészítése
|
|
|
Használati útmutató
- Öntse le a teát 100 °C hőmérsékletű vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
- Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
- Áztatási idő 8-10 perc (fedett csészében), utána szűrje le.




















Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 4 kJ / 2 kcal |
Zsírok: | 0.1 g |
ebből telített zsírok: | 0.1 g |
Szénhidrátok: | 0.1 g |
ebből cukrok: | 0.1 g |
Fehérjék: | 0.1 g |
Só: | 0.01 g |
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

TEAKEVERÉK SZOPTATÓS ANYUKÁKNAK

GYÓGYNÖVÉNY KEVERÉK SZOPTATÓ NŐK SZÁMÁRA
