VÁRANDÓS ÉS SZOPTATÓS ANYUKÁKNAK GYÓGYNÖVÉNY KEVERÉK
Az anyukáknak nem könnyű. Főleg, ha a gyermeküket a szívük alatt vagy karjaik közt hordják. Szükségük van szeretetteljes gondoskodásra, elegendő pihenésre és egészséges étrendre. Imádjuk az anyukáinkat, ezért is készítettük ezt a speciális gyógynövény keveréket az összes kedves Manuanyának. Ahogy már ismeretes - édeskömény, ánizs, kömény és csalán elűzi a testi és lelki kényelmetlenséget.
Összetétel
Édeskömény, Ánizs, Kömény, CsalánA tea főzete és íze
A szoptató, és a terhes nők részére előállított gyógynövénykeverék főzete nagyon világos, sárgászöld színű. Az illata, és az íze borsmentás, és gyógynövényes.
A tea eredete
Földközi-tenger, Ázsia, Európa… innen mindenhonnan szereztük be a nyersanyagokat az anyák számára ehhez a teakeverékhez. De nem csak egyszerűen gyógynövényeket kerestünk, hanem olyanokat, amelyek biogazdálkodásokból származnak, a legmagasabb minőségű gyógynövények, amelyeket, frissen szárítanak, és megfelelően tárolnak. Így a négy bevált asszisztens segíthet a puffadt has kezelésében, szoptatással kapcsolatos, nyugtalansággal, és egyensúlytalansággal kapcsolatos problémák kezelésében.
Az édesgyökér kicsit a kaporhoz hasonlító növény. Az évelő növény a jellegzetes illatával, és az ízével hamar belopta magát a konyháinkba, és a népi gyógyászatba egyaránt. Gasztronómiai célokra a friss leveleit, és a termését használják fel, amelyek hosszúkásak, sárgásszürke színűek.
Az ánizs nagy, lapos levelekkel, és fehér virágokkal rendelkezik. Növényt a terméseiért termesztik, amelyeket nyár végén kell begyűjteni, és vékony rétegekben szárítani. Az ánizs már az ősidők óta szolgál fűszerként. Kellemesen aromás, fűszeres, édes ízű.
A fűszerkömény minden háztartásban megtalálható. Az illóolajokat tartalmazó magvakat a pékiparban, és a gyógyszeriparban is alkalmazzák, konzervekhez, és likőrök előállításához is felhasználják. A növény csúcsos levelekkel, és vékony, orsó alakú gyökerekkel rendelkezik.
A csalánt a hagyományos gyógyítók a gyógynövények királynőjének tekintik. Az évelő növényre utak, és mezők mentén találhatunk rá. A növény leveleit, és szárait kora tavasztól, május végéig takarítják be, mivel ebben az időszakban a legmagasabb a klorofill, magnézium, és antioxidáns tartalmuk. A csalánt nem csak teakeverékek előállításához alkalmazzák, hanem különféle ételek elkészítéséhez is, mint például, levesek, vagy főzelékek.
Tea csomagolásának bemutatása
A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.
Tea elkészítése
100 °C | 8-10 perc | 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez |
Használati útmutató
- Öntse le a teát 100 °C hőmérsékletű vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
- Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
- Áztatási idő 8-10 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
Tanácsra van szüksége?
energia érték: | 4 kJ / 2 kcal |
Zsírok: | 0.1 g |
ebből telített zsírok: | 0.1 g |
Szénhidrátok: | 0.1 g |
ebből cukrok: | 0.1 g |
Fehérjék: | 0.1 g |
Só: | 0.01 g |